Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika iš užsienio

QUOTE(black_berry @ 2008 02 01, 20:08)
ne, perejau i sante, logona, urtekram sampunus  smile.gif

Ir kaip patinka? smile.gif
Atsakyti
Gal prabangesne kosmetika ir vienoda tiek cia tiek uzsienyje, bet tarkim masinio naudojimo kosmetika ir higienos priemones tai tikrai crap'as schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri nors forumiete patars, ka verta is vokietijos uzsisakyt ir ko tikrai neverta?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 01, 18:27)
Ir kaip patinka?  smile.gif

neseniai pradejau naturalia naudot, siu firmu kur iswardijau visu naudojau po wiena
SANTE sampunas nepatiko, nes po jo net pirstai i plaukus neilenda, LOGONA balzama turiu, juo esu patenkinta, o sampunas geras URTEKRAMo, pas mane su arbatmedziu, maziau putoja negu paprasti sampunai, bet vistiek kolkas is naturaliu jis man geriausias, be to URTEKRAM kuno losjona su ramunelem, tai man nerealiai patinka thumbup.gif ... jis skystas, ir kai patepi tai oda ji iskart isiurbia ir jokios riebios pleveles, oda atrodo pamaitinta, bet prisilietus ji wisiskai sausa.. siaip yra cia kazkur wisas forumas apie naturalia... tai kad ne i tema as cia jau rasau gaunasi ir siu preki kokybe LT nemanau kad skirsis nuo uzsienio, nes yra griezta kontrole

Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 02 02, 14:09)
neseniai pradejau naturalia naudot, siu firmu kur iswardijau visu naudojau po wiena
SANTE sampunas nepatiko, nes po jo net pirstai i plaukus neilenda, LOGONA balzama turiu, juo esu patenkinta, o sampunas geras URTEKRAMo, pas mane su arbatmedziu, maziau putoja negu paprasti sampunai, bet vistiek kolkas is naturaliu jis man geriausias, be to URTEKRAM kuno losjona su ramunelem, tai man nerealiai patinka  thumbup.gif    ... jis skystas, ir kai patepi tai oda ji iskart isiurbia ir  jokios riebios pleveles, oda atrodo pamaitinta, bet prisilietus ji wisiskai sausa.. siaip yra cia kazkur wisas forumas apie naturalia...  tai kad ne i tema as cia jau rasau gaunasi ir siu preki kokybe LT nemanau kad skirsis nuo uzsienio, nes yra griezta kontrole

O del kokiu priezasciu pasirinkai naturalia kosmetika? g.gif Girdejau, kad naturalios plauku prieziuros priemones sveikesnes galvos odai, maziau dirgina.
Atsakyti
o ka rekomenduotumet gal is prancuzijos parsivest? g.gif
Atsakyti
niekas nieko apie Vokietija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2008 02 06, 23:23)
niekas nieko apie Vokietija?  4u.gif

Pasikartosiu dar kartelį blush2.gif , bet kiek bandžiau, tai man paprastos priemonės iš PC, palyginus De ir Lt, tai per daug nesiskiria rolleyes.gif, o vat kainos, kaikurių priemonių, tai ten net didesnės, bet aišku yra ir atvirkščiai, kad ten galima kai ką ir pigiau įsigyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...whatever...: 07 vasario 2008 - 19:48
ypatingai skiriasi, akivaizdziai, tevukas ilgus metus vazinejo i vokietija, todel is ten visada parvesdavo visokiu sampunu ir kitu panasiu dalyku, karta su savo buvusia kambarioke, kuri naudojo lygiai toki pat fruktis sampuna, palyginom abu, net isipylus i delna vieno ir kito skirtumas buvo akivaizdus, tirstumas, spalva, blizgesys, kvapas ir t.t. jau nekalbu apie poveiki plaukam. taip pat skiriasi kvepalu kvepejimo laikas, kuno losjonu konsistencija. jei kalbant apie ne kosmetines priemones ypac isskirciau skalbimo miltelius ir kava rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2008 02 07, 20:50)
ypatingai skiriasi, akivaizdziai, tevukas ilgus metus vazinejo i vokietija, todel is ten visada parvesdavo visokiu sampunu ir kitu panasiu dalyku, karta su savo buvusia kambarioke, kuri naudojo lygiai toki pat fruktis sampuna, palyginom abu, net isipylus i delna vieno ir kito skirtumas buvo akivaizdus, tirstumas, spalva, blizgesys, kvapas ir t.t. jau nekalbu apie poveiki plaukam. taip pat skiriasi kvepalu kvepejimo laikas, kuno losjonu konsistencija. jei kalbant apie ne kosmetines priemones ypac isskirciau skalbimo miltelius ir kava  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif vat miltelius ir kavą, tai nėra ko lygint, tikrai skirias, nu bet, tas pats Loral, Fruktis ir pan. man tiek Lt, tiek De š........ rolleyes.gif, o palyginus tas pačias priemones pas mus ir Uk, tai tikrai skirias rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...whatever...: 07 vasario 2008 - 20:56
As is Vokietijos stengiuos vis kuo daugiau parsiwest, nes tikrai skiriasi kokybe, kad ir eilinio Schauma sampuno mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kad cia ir taip aisku pavyzdziui firma Lush lietuvoj jie pardavineja lenkijoj gaminta kosmetika(kazkokiam senam perpirktam muilo fabrike) o skandinavijoj is uk gauna prekes skirtumas nerealus! fructis skandinavijoj irgi zymiai geresnis, bet cia yra darv ienas paradoksas kai parsiveziau savo megiama sampuna i lietuva man sis pradejo nebetikti! nusprendziau kad vandens kietumas kaltas.
Atsakyti