Galiu pasidalint esamoms problemoms
Esu kaip ir daugelis gyvunu myletoja.
Siuo metu "bendrauju" su katem ir susiduriau su tokia problema - mano kate kurcia
Kaip ir priklauso jos veisles katytem
Iki siol tai nesudarydavo dideliu problemu (tik viena karta, kai pabego is namu
), o dabar mano namuose atsirado kaciukas (gatvej rastas
) ir niekaip negaliu susikalbeti su savo katyte, kad ji priimtu ta kaciuka (negirdi juk manes, o kaip kitaip jai paaiskinsi, kad tai maziukas ir jo skriausti negalima
). Suprantu, kad ji labai islepinta, visas demesis buvo skirtas jai
(ji is tu kaciu, kuriom reikia DAUG bendravimo), o cia dabar atsirado kazkoks mazius, kuris sedi ant mamos ranku ir dar lenda prie jos sventos uodegos
Gal kas patars, kaip ja pripratint prie kaciuko ir susvelnint padeti, nes gyvenu kaip karo lauke

labutis,noriu suzinoti kodel ji needa sauso kaciu edalo? jei tuoj bus 4men o ji dar vis laka piena ar gali kas nors jai atsitikti nuo pieno?ar galima ja pabarti? nes kiek zinau kates yra kerstingos. ji yra mano draugo lepunele
o as tik kaip maisto dave. ar jos tikrai tikios zaismingos kaip isiaudrina neturi ribu. cia pirma mano kate gyvenime,as anksciau auginau sunis.

Gali buti, kad jai tiesiog tas maistas neskanus, galit pabandyti nusipirkti sveriamo keliu rusiu ir tada galesit issirinkti, koks jai labiausiai patinka. O koki butent duodi? Siaip taip ilgai pienuko geriau neduot, reikia pratinti prie vandenuko. As dabartini savo kaciuka per kelias dienas pripratinau. Tarkim, is pradziu duodi tik 2 kartus per diena, po dienos kitos tik 1 karta ir galiausiai turetu atprasti. O ji tik piena laka ar dar ka nors valgo? O kates tikrai labai kerstingos
Jusu kaciukas girdi, t.y. nera kurcias?
O del lakstymo, tai visi kaciukai labai judrus ir angoros niekuo nenusileidzia, mano iki metu buvo visai paselus, nors ir dabar kartais duoda dziazo

QUOTE(Bratz @ 2007 11 09, 16:42)
jei tuoj bus 4men o ji dar vis laka piena ar gali kas nors jai atsitikti nuo pieno?
negalima pienelio. Kačiukai neįsisavina laktozės ir paleidžia viduriukus.
Kokiu maistu šeriate?
as taip pat namuose laikau 4menesiu turku angora ir noreciau paklausti ka daryti su kate, kuri visikai neklauso seimininko, ji pleso tapetus, dauzo vazas, karstosi ant spintos ir viska ten isvarto, iskapsto visas geles..nebezinau ka daryti, ji visiskai nereguoja i barima, musima ar kitas priemones, prasau patarkit!
Tokia pat nuostabia isdykele turiu. Siaip kol mazute buvo, baisiai dukdavo, bet su amzium ir protas ateina
Nelabai daug, bet ateina
. As viska bandziau det arba kazkur auksciau, kur ji nepasiekdavo, arba slepti kazkur. O jusiske girdi? Mano tai kurcia, tai ir bart nelabai iseina, tik pirstu pamojuot, i kuri ji nelabai ir reaguoja ir dar, be to, ir atgal gali suduot 
Truputi paaugs ir praes tai, bus isdykele, bet jau nebe tokia

QUOTE(perlyte @ 2008 01 03, 20:18)
na mano katyte ne kurcia, bet kartais manau jog speceliai apsimeta manes negirdinti, jau tokia neklauzada, neimanoma suvaldyti. Ji kaip mazas vaikas, visur reikia eiti is paskos ir ziureti ka daro, na nejaugi visada taip bus? juk kazkada ir vaikais reikes rupintis, tai ka reikes daryt su kate? 

Truputi paaugs ir praes tai, bus isdykele, bet jau nebe tokia

Sveikutes.
internete beklaidziojanti ieskant savo katinuko veisles,netycia cia radau temele apie turku angoros katinukus.
dar paziurejau *Marija* idetas jos katytes foto, tai net nustebau..
nes jos katyte 1:1 kaip mano katinas Snieckus.
ir manieros, ir akys skirtingos, viskas tas pats>

As ir tokia kurtuole baltuole turiu:) kadangi esu super kaciu myletoja viska kenciam:) ji spicialiai viska meto ant zemes: vazas, geles, telefonus ir kita. pasiziuri. garso negirdi ir nuslepsi kaip niekur:) mes kai norim pabarti aptaskom ja vandeniu:)) turi darbuotis kol isislaizo tai aprimsta. saukiam barbendami i zeme. arba zvilgsniais. maniskiai jau 3 metukai tai pripratom. didelis pliusas kad nebijo vazinetis. taigi tampausi kaip rankinuka, ir i kaima ir siaip i keliones. sunys loja, masina uzia o jai ne motais:P~ kaime vasara paleidziu, tai laksto, labai atsargi, per gatve eidavo atsargiai. visada gryzdavo nakciai i kambari. aisku buvo situaciju kai riekejo gelbet, nes 7 sunys aplink medi suko, o katukas net sysiu is abimes apsidares buvo nejo islipt;) bet zodziu sauni kate, kuri "sauniai" pukuojasi, yra tikra siemininke, vsiai nemegsta buti prie zmoniu, ta prasme ant keliu, ar tampoma. skaiciau kad ji mieliau renkasi grindis ar kietesni pavirisu kad girdetu vibravima.
dabar isikrausciau as, tai baltoji liko su tevais, o as turiu kita mazule. tai ja vezuosi visada kai varau pas tevus. is pradziu baltoji, snypste, nenorejo net paziuret i ta puse, ir ant manes purkstavo.o po to taip susidraugavo. dabar atvarau uzdedu mazyle ant baltosios, ta atsimerkia nei soka nei ka. randa uzsiiemima, duksta dviese, nereikia nei vazu dauzyt nei kitaip i save demesi atkreipt.
tiesa kaip jusu su miaukimu? baltuke kartais taip uzriaumoja savo balso negirdedama kad ohohoho:) o kartais kaip delfinas, visai be garso ziopcioja;))
uj tos kates
Papildyta:
drauges
dabar isikrausciau as, tai baltoji liko su tevais, o as turiu kita mazule. tai ja vezuosi visada kai varau pas tevus. is pradziu baltoji, snypste, nenorejo net paziuret i ta puse, ir ant manes purkstavo.o po to taip susidraugavo. dabar atvarau uzdedu mazyle ant baltosios, ta atsimerkia nei soka nei ka. randa uzsiiemima, duksta dviese, nereikia nei vazu dauzyt nei kitaip i save demesi atkreipt.
tiesa kaip jusu su miaukimu? baltuke kartais taip uzriaumoja savo balso negirdedama kad ohohoho:) o kartais kaip delfinas, visai be garso ziopcioja;))
uj tos kates

Papildyta:
drauges
kokia simpatinga nuotraukyte
kazkada labai senai turejom pilka turku angora katina, niu fantastika
man patiko tai, kad musu 2 sunys - suomiu laika ir azijos aviganis - jo vengdavo, namuose tupedavo per vidury kambario, tai sunys apeidavo ir net net nekliudydavo, o tas kaip karalius. Kadangi gyvenam nuosavam name, tai visi aplinkiniai kiemai buvo jo valdos ir katinai jo bijodavo
gaila nuotraukos neturiu mano grazuolio

kazkada labai senai turejom pilka turku angora katina, niu fantastika

man patiko tai, kad musu 2 sunys - suomiu laika ir azijos aviganis - jo vengdavo, namuose tupedavo per vidury kambario, tai sunys apeidavo ir net net nekliudydavo, o tas kaip karalius. Kadangi gyvenam nuosavam name, tai visi aplinkiniai kiemai buvo jo valdos ir katinai jo bijodavo

gaila nuotraukos neturiu mano grazuolio

o mano isdykele sedi dabar prie vazos ir jau kesinasi i mano gelytes
oj, tuoj nebeislaikys mano nervai