Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų angoros

Rukutis koks isgrazejes, suvyriskejes wub.gif o baltutes vardo neprisimenu, bet irgi isgrazejusi, pas gerus seimininkus papuole 4u.gif kailiukas tai visai kaip Sniegutes 4u.gif
beje, geguzes 17 diena musu karalaitei metukai suejo bigsmile.gif ta proga pasirodom

miegojimo ypatumai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2011 05 19, 08:27)
Rukutis koks isgrazejes, suvyriskejes wub.gif o baltutes vardo neprisimenu, bet irgi isgrazejusi, pas gerus seimininkus papuole 4u.gif kailiukas tai visai kaip Sniegutes 4u.gif
beje, geguzes 17 diena musu karalaitei metukai suejo bigsmile.gif ta proga pasirodom

miegojimo ypatumai

Tai jau tikrai,bręsta mano mažius jam jau beveik 9mėn. ax.gif Greitai laikas bėga,greit bus ir pusmetis,kaip Rūkutis atkeliavo pas mus. O Zara jam ,kaip mama(pati prarado savo vaikučius per sterilizaciją... verysad.gif O,Rūkutis irgi buvo anksti atskirtas nuo mamos,nes rastas buvo visai mažutis visiškai vienas unsure.gif ...)

Tai sveikinam nors ir pavėluotai baltukę su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif
happybday.gif
Atsakyti
sveikos, pūkuočių gerbėjos:)

nuo vakar turiu globoje angorinuką, perimtą iš "Grindos", kur buvo priduotas už kažkokias "nuodėmes". katinukų turim ne vieną, ir globoj turėjau ne vieną, bet tokio minkštučiuko dar neteko matyti.

na, ir tokio hiperaktyvaus:D

gal žinote, kas norėtų turėti angorinuką (bet ne veisimui) ir, jūsų manymu, yra pajėgus tokį zdraicą suvaldyti?smile.gif mielai perduočiau į patikimas rankas. tuo labiau, kad galėtumėt savininkams paaiškinti apie kurčių katinukų ypatumus, kad nieko čia tragiško. (beje, turim ir savo kurčią baltą katiną, tik paprastą, kaip jie "šnekasi" abu negirdėdami, reik pamatyti...)

skelbimas yra čia: http://www.gyvunuglo...doption/g.47623

user posted image

būsiu dėkinga už pagalbą, nes jau sunkiai sekasi katinulius išskirstyt po kambarius.
Atsakyti
katinėlis neištvėrė "Grindoje" pasigauto viruso:(
Atsakyti
Sveikos, norim ir mes pasirodyti
user posted image
Atsakyti
sveikos!
Gal zinot kur galima nusipirkti angorini kaciuka?
Atsakyti
Sveikutes ikisim ir mes cia savo balta nosi ...gal neisvarysit?

cia kai buvau mazas

user posted image
o cia man 10men
user posted image

Atsakyti