Įkraunama...
Įkraunama...

Atnaujintos žinios apie 2012 metus iš Andromedos

QUOTE(Latelle @ 2008 02 12, 16:28)
Man tai linksma tema.... smile.gif tiksliau komentarai.Noa kur tu? o pokemonizuotis nieks nesiruosiat?

Pokemonai, jumis žiniai, nesipokemonizuoja. Jie evoliucionuoja. Tundra, šviestis reik koja kojon su jaunąja karta mad.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 02 12, 16:31)
Pokemonai, jumis žiniai, nesipokemonizuoja. Jie evoliucionuoja. Tundra, šviestis reik koja kojon su jaunąja karta mad.gif tongue.gif

Atleiskit,man,uz mano neismanyma... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 02 10, 08:36)
kad daug planetų ar ne 2000 -aisias vienoj eilėj stovėjo Jaučio ženkle, apie 2012 nieko negirdėjau schmoll.gif

labai daug pranasysciu kalba butent apie 2012 gruodi 22/23 diena.... ir nemazia jau issipilde
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 12, 18:12)
labai daug pranasysciu kalba butent apie 2012 gruodi 22/23 diena.... ir nemazia jau issipilde

Ir ką jos Žada? Turbūt gero nedaug? g.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau (berods Drunvalo Melchisedeko), kad 2012 gruodį žemės poliai turi staigiai psikeisti vietomis - šiaurės polius su pietų. Be gamtinių ir aplinkos pasikietimų žmonių sąmonė turi pereiti į kitą lygį, kur bus įprasta telepatija, minčių skaitymas, minčių materializacija ir pan.

Na, žiūrėsim kiek tos pranašystės tikros bus smile.gif Nedaug beliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pingpongute @ 2008 02 12, 19:31)
Kažkur skaičiau (berods Drunvalo Melchisedeko), kad 2012 gruodį žemės poliai turi staigiai psikeisti vietomis - šiaurės polius su pietų. Be gamtinių ir aplinkos pasikietimų žmonių sąmonė turi pereiti į kitą lygį, kur bus įprasta telepatija, minčių skaitymas, minčių materializacija ir pan.

as tai manau, kad zmogus yra toks gyvybingas padaras, kad jis isgyvens bet kokiomis salygomis... na, mutuos, gal tiesiog, kaip nuotaka-angelelis mutuoja i zmona-ragana...

isgyvenom gi mes ir Tvana ir Atlantidos zuvima... berberijos liutai isnyko verysad.gif ... isnyko japonijos vilkai verysad.gif o mes, zmones- mes dar cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2008 02 12, 19:12)

ty vadinasi 2012 jau buvo mastau.gif va čia tai mistika blink.gif aš vis dar 2008 -uosiuose kapstausi cry.gif
Atsakyti
QUOTE(pingpongute @ 2008 02 12, 19:31)

Prisiminiau M.Bulgakovo "Šuns širdies" vienos iš herojų frazę "...I zemlia naletit na nebesnuju osj..."

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 12, 21:49)
aš vis dar 2008 -uosiuose kapstausi cry.gif

Neverk console.gif Tuose 2012-uose mūsų gal jau kaip ir nebėr cray.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 02 13, 15:13)
Neverk console.gif Tuose 2012-uose mūsų gal jau kaip ir nebėr cray.gif

nu nors grabe gal gulim? cry.gif jei į mano bulbas pelenais neusileidom? cray.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 13, 14:14)
nu nors grabe gal gulim? cry.gif jei į mano bulbas pelenais neusileidom? cray.gif cry.gif

Aš tavo šuliny plaukioju... karsta.gif karšta buvo kai degino, atsivėsinti noriu...
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 02 13, 14:42)
Aš tavo šuliny plaukioju... karsta.gif karšta buvo kai degino, atsivėsinti noriu...

A, čia tu man už kojų tam šuliny timpčiojai naktį? blink.gif
Atsakyti