Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai:Žibutė

Maniske lanko darzeli "Zibute" - cia skaitosi silpnaregiu, bet ji i normalia grupe vaiksto. Man patiko grupej ir lauke aplinka, aukletojos fainos. Nors tik pora savaiciu vaikstom. Tik maistas - bent jau dabar mazoka ivairoves, bet kiek ragavau skanus. Va rytoj i svente eisim Joniniu. Su patekimu, net nezinau, siaip ten sunkoka patekt, bent jau visi taip sake, balandzio pradzioj skambinau, sake, kad vietu nera, nuejau geguzes pabaigoj, vietu yra, vaiku sumazejo.
Yra baseinas. Dienai kainuoja 4.27 + 0.50 ugdymui. Manau, kad mazoka, reikes eit sneket, kad pakeltu ir padarytu vaikams ir priespiecius. Musu grupes viena aukletoja labai gyre tevai kiti, kita jauna irgi dabar atejo.
Mes pradejom lankyti 2 metu 5 men. Aukletoja uzsimine, kad jaunesniu nei 2 metai nelabai noriai priima.
Dar nieko "Obelele" (is kalbu), bet viduj nebuvau. Man biski per toli.
"Spygliukas" sssssssss - mano mergina po 5 min. namo pasiprase, ten aukletojos lauke skirtingu grupiu vaikus suveda i kruva, o pacios kalbasi. Aplinka grupej nekokia, primena tarybinius laikus, man minejo, kad lygtai maistas irgi nekoks.
Apie kitus darzelius nezinau.
Atsakyti
Labai įdomu būtų išgirst dar ką nors apie "Žibutę", mes kraustomės į Lazdynus ir galvojam saviškę į lopšelį leist. Mūsų namas tiesiog prie "Žibutės" tvoros. Ar ten tikrai jaunesnių nei 2 metai nepriima? Gal galima su direktore susitart? Įdomu, kaip Melitukui sekasi?

Skambinau į "Žibutę", jo, priima tik nuo 2 metų, yra tik viena lopšelio grupė, vaikas turi mokėti pats valgyti ir daryti ant puodo.
Atsakyti
Mes kazkada prie Zibutes gyvenom - kiek vaiksciodavom po darzeli, pro langus matydavau - grupes skurdokos - sienos baisios, zaislu mazai. O be to esu girdejusi is aukletojos, kuri ten dirba, kad maistas ten prastas.
Atsakyti
Geriau siulyciau ne Zibute, o Obelele (prie pigiau Grybo) - ten dabar vedeja pasikeite ir permainos i teigiama puse.
Atsakyti
Na, mes ruošiamės į Žibutę eiti. Vakar buvome grupėje, labai patiko: grupė jaukiai sutvarkyta, daug žaislų.
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2005 06 17, 09:26)
Na, mes ruošiamės į Žibutę eiti. Vakar buvome grupėje, labai patiko: grupė jaukiai sutvarkyta, daug žaislų.


Vat ir man tuo patiko kai pirma kart nuejom ir kol kas nesigailiu. thumbup.gif
Atsakyti
Na, štai mes jau keturios dienos kaip lankom "Žibutę". Kol kas nepaliekam pietų miego. Pagrindinė auklėtoja atostogauja iki rugsėjo. Pirmą dieną su šeimininkele sutarėm, kad po truputį pratinsim, palikinėsim neilgam. Bet jau antrą dieną ši pasiūlė palikt visai dienai, nes viskas kol kas (tfu tfu tfu) sekasi puikiai. Kitą savaitę pabandysim miegoti daržely.

Dėl maisto. Tikrai geresnis nei buvo "Spygliuke". Kiekvieną dieną vaikai gauna vaisių, kartais jogurto. Ko "Spygliuke" buvau akyse nemačiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karambola: 12 rugpjūčio 2005 - 11:35
Gal galit pasakyt kur tas Spygliukas? Na tiksliau kokioj vietoj yra, gal prie stadijono?
Atsakyti
Oi ne Spygliukas, o ,"Žibutė" 4u.gif
Atsakyti
"Žibutė" yra tarp Architektų 60A ir Architektų 64A, žodž, tarp naujų namų, prie greiktkelio, netoli pėsčiųjų tilto.
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif Šis darželis, kaip matau iš aprašymo, specializuotas vaikams su regėjimo sutrikimais. O iš jūsų pasisakymų atrodo, kad jis yra integruotas su sveikais g.gif
Jei kas lankote, atsiliepkit, papasakokit, kaip jums sekasi, kokie įspūdžiai ax.gif
Atsakyti
Mes lankom šį darželį. Kol kas nusiskundimų neturim (tfu tfu tfu). Mūsiškė neturi regėjimo sutrikimų, lanko grupę, kurioj mažiukai sveikomis akytėmis. Bet viena mergytė yra silpnaregė. O ir silpnaregių grupėse yra sveikomis akytėmis vaikučių.

Zuza, žadat lankyt šį darželį?
Atsakyti