QUOTE(gvidaa @ 2007 10 15, 14:13)
irina labai aciu uz issamius atsakymus
taip ir padarysiu,kai pasveiksim operuosimes,o kai isoperuos visai rimtai galvoju i darzely vest po 1-2menesiu arba pavasary,paziuresiu ka daktare patars,bet speju,kad sakys vest ant pavasario...
man truputi baisu tas kraujo grupes nustatymas,imama
tik is venos <>?

,o mano toks maziuukas 2.7m,man jau geriau i pirsta kazkaip viskas greitai,zinau,kad neustatys,bet is venos...
turbut
ir slapima tirs,nes kazko i kelnytes sysiuka padaro nepasiprases i toleta,kas ansksciau nebudavo,gal uzdegimas koks...
skaiciau kazkur apie adenoidus,kad jie igimti arba igyjami,kazin kaip istikro,jei igyjami tai gali but nuo sauso oro,nevedinamo kambario,mityba,
dazno sirgimo...man labai tiktu sauso oro,nes pas tevus gyvenom kol vaikui suejo beveik 2metukai,o ten sildomos grindys,visad budavo karsta ,sausas oras...bet cia turbut konkreciu priezasciu nerasim...
ims is venos, ligonineje personalas atmuses rankas, i vaikiska vena pataiko, per operacija ir kareteri statys, nelieka zymes.
slapima tirs, bet jau dabar pasitirkite poliklinikoje, nes del to gali jums nukelti operacija, tuolab kad dabar salta namuose ir darzuose. pabandykite silta vone padaryti ir meskauogiu lapu arbatos duoti, kiek galesite su cukriuku. jeigu tirimas rodys slapimo taku infekcija, neskubekite duoti antibiotiku, isbandykite furadonino ir biseptolio, visaks aisku su gyd paliepimu. (rasau taip todel, nes mums pradejo gydyti su zinnatu, tik po 4 karto paskyre furadonina ir biseptoli, puikiausiai padejo

)
as sakyciau del daznu ligu.
Papildyta:
QUOTE(Akvilė @ 2007 10 15, 15:26)
labai ačiū už atsakymą.
mano mama pasitarė dar su vienu mediku, tai jis patarė neoperuoti ir duoti valgyti ledus, kad grūdintųsi ir imuninė stiprėtų. o į darbą aš dar nelabai skubu, bet mano mažius labai nori bendrauti su vaikais ir jam labai įdomu daržely, visą ligos preiodą kiekvieną dieną zyzė - važiuoti pas tetą rimą (auklėtojos vardas). na šiandien nuvedžiau, žiūrėsim kaip čia bus. o narkozė jau buvo jam daryta, kai darė skrndžio tyrimą.
Pasitarti yra gerai, reikia ir parodyti. kuo maziau narkoziu, tuo geriau. bandykite vesti i darzeli pusdieniui, be miego, kad jis nesusaltu greupeje per miegus, gal bus tinkamiausia taktika, nes uzsiemimai buna rytais, sportas, piesimas, muzika. trumpesnis bendravimo laikotarpis su vaikais ir nero to persirengimo, kuris gali buti netinkamas jusu vaikui. kaip variantas, jeigu nedirbate, gal tiks?