Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

Mano sūnus pernai pradėjo lankyti šį darželį, tai buvau nelabai patenkinta. Bet šiais metais iš lopšelio perėjo į darželį, o dukrytė lanko lopšelinukų grupę - tai super thumbup.gif Vaikai nenori eiti namo, namie vis svaigsta apie darželį. Tad labai daug kas priklauso nuo auklėtojų. Todėl reiktų susižinoti, pas ką paklius.
Nors dabartinės auklėtojos tikros šaunuolės, bet darželio valdžia man vis dar primena užsisėdėjusias perekšles. Kiti darželiai irgi negauna pakankamai lėšų, bet atrodo kur kas geriau. Direktorė bent ant savo stalo ir kabinete galėtų tvarką pasidaryti ir nereikalingus popierius išmesti.
O šiaip darželis geras, mus nuo rugsėjo žada priimti į kitą daržą arčiau namų, bet jei auklėtojos nesikeis ir nebus jungiamos grupės - tikrai pasiliksim.
Atsakyti
QUOTE(greeny @ 2010 04 08, 21:23)
Direktorė bent ant savo stalo ir kabinete galėtų tvarką pasidaryti ir nereikalingus popierius išmesti.

aha, šitas dalykas man irgo labai krito įakis, kai pirmą kartą pas ją nuėjau biggrin.gif
Daugiau nesu buvusi, bet reiškia nieks nepasikeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2010 01 15, 22:03)
O kokią grupe lankyti pradėsit? Mes tai kiskelius dabar lankom (irgi lopselinė grupė)

Ir kaip Jums sita grupe? Ar patenkinti? Kaip aukletoja, kaip vaikas adaptavosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2010 03 08, 16:27)
gal yra mamyčių žinančių kada būna maždaug sąrašai? bijau įkyrėt jau direkorei savo skambučiais blush2.gif , sakė pavasarį, bet tas pavasaris juk ilgas ax.gif

As pries savaite buvau uzejus del sarasu, tai man sake ateit geguzes men pradzioj ( BUTINAI ).Tuo metu bus sudarinejami sarasai ir mums reiks patvirtint, kad rudeni tikrai einam i darzeli
Papildyta:
O darzelyje grupes skirsto darzelio vedeja ( ar dar kas ), ar patiems galima pasirinkt ? O gal mazuliuku ( maniske eis 1, 9 men ) tik viena grupe yra ? Tiesiog kieme su mamytem pabendravus ir cia paskaitinejus, pasakojimai apie aukletojas sutampa ; yra pora labai geru, puikiai bendraujanciu...kai vaikai nenori namo eit, o pora nelabai..
Atsakyti
O gal galite pasidalinti, kurios cia tos aukletojos "labai" ir kurios "nelabai"? Mums taip pat aktualu.. ax.gif
Atsakyti
Aš tai labai noriu padėkoti nuostabiom auklėtojom iš lopšelinės grupės KIŠKELIAi,tai Violetai ir Jūtatei,kurios užaugino mus dar visai mažiukus,atidavė tikrai savo širdį,įdėjo tiek triūso į mūsų vaikiukų ugdymą,žemai joms lenkiuosi ir tikrai dėkoju už viską notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
ar auklėtojos lieka savo grupėse visą laiką, pvz. grupė Grybukai, vaikai 6-7 metų, tai auklėtojos bus tos pačios ir šiais metais, ir kitais, tik ateis vaikai atitinkamo amžiaus? aš šiuo metu ieškau darželio Lazdynuose, bet 2011 metams, bus 3 metai mums. tai jeigu randu čia gerų atsiliepimų apie auklėtojas, tai galima tų pačių auklėtojų tikėtis ir 2011 m.? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Man irgi aktuali si tema, nes mano sunus nuo rugsejo eis i si darzeli.Jam tada bus 2.8 men.Noreciau pasiteirauti i kokio amziaus grupe jis pateks, ar nuo 2 ki 3 metu, ar nuo 3 .Ir dar norejau paklausti ar yra dar tos seimynine grupes siame darzelyje.Nes turiu dar viena maza suneli ,kuris irgi eis i si darzeli nuo dar kito rugesejo.Tai nezinau kaip cia pasilegti.Gal galite parasyti savo nuomone,pliusus ir mnusus seimyniniu grupiu.Buciau labai dekinga Jums 4u.gif
Atsakyti
Kiek žinau, tai pas auklėtoją Zitą yra mišri vaikų grupė. Kiek tenka matyti iš šono, tai vaikai labai gražiai auklėjami: dičkiai rūpinasi mažaisiais, juos globoja. Tik turbūt į šią grupę daug norinčių...
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2010 05 14, 09:43)
Sveikos mamytes smile.gif  Man irgi aktuali si tema, nes mano sunus nuo rugsejo eis i si darzeli.Jam tada bus 2.8 men.Noreciau pasiteirauti i kokio amziaus grupe jis pateks, ar nuo 2 ki 3 metu, ar nuo 3 .Ir dar norejau paklausti ar yra dar tos seimynine grupes siame darzelyje.Nes turiu dar viena maza suneli ,kuris irgi eis i si darzeli nuo dar kito rugesejo.Tai nezinau kaip cia pasilegti.Gal galite parasyti savo nuomone,pliusus ir mnusus seimyniniu grupiu.Buciau labai dekinga Jums 4u.gif

Šeip tai, į kurią grupe pateksite (vyresnių ar mažesnių) priklauso nuo vaiko gimimo metų. jeigu jums iki naujųjų metu sueis 3 metai, tai jus eisite į vyresniųjų metų vaikų grupe, ten kur jau beveik 3 arba jau virš 3 metų. O jeigu 3 metukai jums sueis tik po naujųjų metu, tada jus eisite šiais metaisdar tik į lopšelinę grupę.
Deja, bet ta pati sistema taikoma ir einant į mokyką. Į ta pačia klase eina tų pačių metų gimimo vaikai ir nesvarbu, kad vienas gimė sausio mėn., o kitas - gruodį ir gaunasi beveik metų amžiaus skirtumas. Vistiek jie turi eiti į vieną klasę.
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2010 04 13, 23:01)
Ir kaip Jums sita grupe? Ar patenkinti? Kaip aukletoja, kaip vaikas adaptavosi? ax.gif

Aklėtojomis labai patenkinta.
Vaikas labai greitai adaptavosi.
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2010 05 19, 16:44)

Aklėtojomis labai patenkinta.
Vaikas labai greitai adaptavosi.

O nuo kada pradejote lankyti? Kaip su ligomis? Ar labai iskart sirgote?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 05 19, 18:30)
O nuo kada pradejote lankyti? Kaip su ligomis? Ar labai iskart sirgote?

Lankome nuo rugsėjo galo. Iš pradžių susirgome gana greitai. Bet po to tarpai darėsi vis didesni ir didesni (čia tarp sirgimų). Bendroi sumoi nuo darželio lankymo pradžios sirgome jau 4 kartus. 3 kartus gėrėm antibijotikus, o paskutini karta apsiejome be jų. Bet čia kalbu apie tokius jau rimtesnius susirgimus. O tokius kaip slogytė - aš neskaičiuoju. Šeip tai musų daktarė sako, kad mes visai neblogai dar laikomes. Šeip tai ir aš nesiskundžiu.
O grupės auklėtojos abidvi tikrai labai geros.
Atsakyti