Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

JulieTa tai mūsų mergužėlės bus vienoje grupėje drinks_cheers.gif thumbup.gif
Mes rytoj jau keliaujam, nežinau kaip čia rytais aš ją prikelsiu doh.gif Ir bijau, kad neišsigąstų, nes po vasaros ji kažko bijo to darželio- auklėtojos atostogavo, vaikų buvo visokio amžiaus schmoll.gif
O kaip auklėtoja ir auklytės Gandriukų grupės g.gif
Papasakok ką nors, nes nieko nežinau apie tą grupę blush2.gif
Aukle pabus kai reikės giminaitė. Bet turėsiu omeny ir tavo pasiūlymą, dėkui wub.gif

menade žiūrint į kokią grupę papulsit rolleyes.gif Bijau ką daug ir komentuoti, nes mes tai lankėm tai nelankėm.
Tik dabar bandysim normaliai eiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lune @ 2006 10 29, 19:24)
menade žiūrint į kokią grupę papulsit rolleyes.gif Bijau ką daug ir komentuoti, nes mes tai lankėm tai nelankėm.
Tik dabar bandysim normaliai eiti ax.gif

Ta prasme viena grupė geresnė kita blogesnė?
Atsakyti
JulieTa
Mes pasirodo esame ne Gandriukuose, o Geniukuose doh.gif doh.gif doh.gif
Šįryt nuvedžiau, pasižiūrėsim kaip seksis rolleyes.gif

menade gal tau papasakos kitos mamytės, kurių vaikučiai lanko ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(menade @ 2006 10 29, 12:37)
Sveikos 4u.gif
Aš savąjį burbulą užrašiau kitam rugsėjui į lopšelį.
Būtų įdomu sužinoti mamyčių nuomonę apie lopšelio auklėtojas,tvarką.ar ten gerai pažiūri mažuosius?

Mes irgi ruošiamės vesti kitą rudenį savo mažajį, jau parašiau pareiškimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos! Mano kleckas pradejo lankyti si lopseli. Stazas dar tik savaite, bet aukletojom esu patenkinta. Kantrybes su manuoju joms tikrai reikia, nes labai jis dar mamyciukas. Tvarka ir siaip nesiskundziu. Manau jei aukletoja gera, vaikai tai parodo. Vos iejus maniskis ir kiti vaikai tiesia rankas i jas, tampo uz skvernu ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Loretaaiva @ 2006 10 17, 15:56)
sveikutes.Kadangi pradejau dirbti tai teko savo dukryte 1.4men atiduoti i darzeli,jau 3 diena einam i Giraites darzeli,tai kolkas esu labai patenkinta,vedu i boruzeles grupe,labai gera aukletoja Ramune,kolkas tik geru zodziu menu si darzeli,SUPPER.

QUOTE(margarittta @ 2006 11 13, 11:41)
Sveikos mamos! Mano kleckas pradejo lankyti si lopseli. Stazas dar tik savaite, bet aukletojom esu patenkinta. Kantrybes su manuoju joms tikrai reikia, nes labai jis dar mamyciukas. Tvarka ir siaip nesiskundziu. Manau jei aukletoja gera, vaikai tai parodo. Vos iejus maniskis ir kiti vaikai tiesia rankas i jas, tampo uz skvernu ir tt.

Musu vaikuciai kaip suprantu lanko ta pacia Boruzeliu grupe bigsmile.gif Mes irgi labai patenkinti aukletoja Ramune. Pratinames jau beveik menesi laiko. Is pradziu sunkiai sekesi, nes maniskis irgi didelis mamyciukas, bet dabar jau viskas gerai. Rytoj drasiai galesiu zygiuoti i darbeli smile.gif
Beje su Aivos mociute karta labai draugiskai vaikucius namo vedem mirksiukas.gif .
Atsakyti
Kaip malonu!:) As dar naujoke supermamose, bet labai malonu paplepeti:) Darbo ir as palengva pradedu ieskoti. Tikiuos musu kleckai graziai zais grupeje... Nors siandien aukletoja pasake: su charakteriu ir dar kokiu tas musu ugniukas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo margarittta: 13 lapkričio 2006 - 14:04
Mano sūnus ketverius metus lanko šį darželį. Deja rudenį jau į mokyklą. Lankome šeimyninę grupę Aviliukas pas auklėtoją Zita. Man ši auklėtoja labai patinka. Nebuvo dienos, kad vaikas nenorėtų eiti į darželį. Šiemet kaip tik 11 vaikų išeina iš šios grupės į mokyklą. Turiu pasakyti, kad visi šie vaikai moka skaityti, o nemažai ir rašyti. Auklėtoja pakankamai griežta, bet niekada nesako - negalima, nedaryk, neimk - nera žodžio ne. Viskas pasiekiama kitokiu budu, kazkokiu tik jai vienai žinomu būdu. Vaikai nemuštruojami. Kiek žinau, kad kai kurių turtingų tėvų vaikai sugrįžo pas ją iš privačių darželių.
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Gal pasakys kas, pries kiek laiko reikia uzsirasyti i sita darzeli? Mano mazylei rudeni bus metukai ir noreciau jau pradeti vesti i lopseliuka. Ar ne per velai kreipsiuosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata G @ 2007 02 25, 14:05)
Sveikos mamytes smile.gif  Gal pasakys kas, pries kiek laiko reikia uzsirasyti i sita darzeli? Mano mazylei rudeni bus metukai ir noreciau jau pradeti vesti i lopseliuka. Ar ne per velai kreipsiuosi?  4u.gif

Kiek žinau, tai jei darželis "priklauso" pagal gyvenamąją vietą - nėr problemų, jei ne - tada reikia paskubėti kreiptis
Atsakyti
sūnų į Giraitę norėjau užrašyt, bet nepriėmė, sakė lopšelio grupės perpildytos. Turim bėdą, nuo balandžio nėra kur dėt vaiko. Nes ir Riešutėlis ir Spygliukas nepriėmė.
Atsakyti
QUOTE(Tomatas @ 2007 03 01, 11:44)
sūnų į Giraitę norėjau užrašyt, bet nepriėmė, sakė lopšelio grupės perpildytos. Turim bėdą, nuo balandžio nėra kur dėt vaiko. Nes ir Riešutėlis ir Spygliukas nepriėmė.

Kadangi mes gyvename tarp Zemuogeles ir Giraites, tai is dvieju darzeliu teko rinktis viena. Ir vis delto nugalejo Zemuogele, kadangi yra prie Pasaku parko, pamanem, kad bus grynesnis oras. Ten uzrasiau savo mazyle. Ten pareiskima prieme be problemu.
Atsakyti