Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

QUOTE(mindaiva @ 2011 08 23, 13:45)
o iš esmės koks skirtumas kuriam aukšte bus grupė? g.gif

Na, man patiko, kad įėjimas buvo ne iš pagrindinio kiemo pusės, ir žaidimų aikštelė priklausė nuošalesnė, toliau nuo automobilių, o tokiems mažiams manau tai geriau, negu kad jie žaistų, kur važinėja automobiliai, o dar toks bardakas būna, kai privažiuoja pilnas kiemas ir apsisukt nėra kur doh.gif Mano dukra lankė šį darželį, tai žinau visą situaciją, kaip būna vakarais blink.gif Ir laipiojimas laiptais g.gif
Atsakyti
QUOTE(budvista @ 2011 08 23, 14:01)
Na, man patiko, kad įėjimas buvo ne iš pagrindinio kiemo pusės, ir žaidimų aikštelė priklausė nuošalesnė, toliau nuo automobilių, o tokiems mažiams manau tai geriau, negu kad jie žaistų, kur važinėja automobiliai, o dar toks bardakas būna, kai privažiuoja pilnas kiemas ir apsisukt nėra kur doh.gif Mano dukra lankė šį darželį, tai žinau visą situaciją, kaip būna vakarais  blink.gif Ir laipiojimas laiptais g.gif

na, manau jau greit viskas paaiškės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2011 08 23, 14:07)
na, manau jau greit viskas paaiškės  4u.gif

Būtų gerai, rugsėjis tai "ant kulnų" lipa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(budvista @ 2011 08 23, 14:27)
Būtų gerai, rugsėjis tai "ant kulnų" lipa smile.gif

tai, kad žinojimas, vistiek nepakeis nieko, gal pas Direktorę reiks nueit ir mums tuoj, kad rastume grupę, nes irgi kažką girdėjau vis keičia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2011 08 23, 14:34)
tai, kad žinojimas, vistiek nepakeis nieko, gal pas Direktorę reiks nueit ir mums tuoj, kad rastume grupę, nes irgi kažką girdėjau vis keičia ax.gif

O jūs į kurią eisit? Ir nuo kada? Mano dukrai tai rugsėjo 1 į pirmą klasę, tai nežinau, kaip su mažium daryt g.gif Ar 2 d. vest, ar 1 keliom valandom g.gif Ir dar neaišku, kur vest, nes snd auklėtojos kiškiukų tai nebuvo, tad nepavyko pakalbėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(budvista @ 2011 08 23, 12:10)
Ir dar klausimėlis: gal žinot, kas per pertvarkos vyskta darželyje g.gif Kalbu konkrečiai apie kiškelių grupę. Vyras buvo užvažiavęs, tai jam kažkokio auklėtoja pasakė, kad kiškelius iškelia į antrą aukštą. Gal ką girdėjot?

Kiškelių grupėje bus kitos auklėtojos, Violeta su Jūrate keliauja su tais pačiais vaikais kuriuos prižiūrėjo šiais ir praeitais metais. Berods bus auklėtoja Gitana.
O kad grupė pirmame aukšte, prie išėjimo į kiemą dar labai gerai ir tuo, kad žiemą vaikus tik aprengia į lauką ir iškart kažkuri ar auklėtoja ar šeimininkė veda kieman po kelis, nereikia kaitint jau aprengtų vaikų ir laukt ko visi 15 ar kiek bebūtų bus suruošti..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 23, 15:02)
Kiškelių grupėje bus kitos auklėtojos, Violeta su Jūrate keliauja su tais pačiais vaikais kuriuos prižiūrėjo šiais ir praeitais metais. Berods bus auklėtoja Gitana.
O kad grupė pirmame aukšte, prie išėjimo į kiemą dar labai gerai ir tuo, kad žiemą vaikus tik aprengia į lauką ir iškart kažkuri ar auklėtoja ar šeimininkė veda kieman po kelis, nereikia kaitint jau aprengtų vaikų ir laukt ko visi 15 ar kiek bebūtų bus suruošti..

Na va doh.gif , o mes specialiai rašėm į kiškelius pas Violetą. Gal ką žinot apie auklėtoją Gitaną?
Atsakyti
QUOTE(budvista @ 2011 08 23, 14:18)
Na va doh.gif , o mes specialiai rašėm į kiškelius pas Violetą. Gal ką žinot apie auklėtoją Gitaną?

Kiek girdėjau, tai neblogi atsiliepimai.. Bet asmeniškai nesidomėjau ir tiksliai negaliu nieko pasakyti.. Tik nuogirdos.. Gal daugiau kitos mamytės pakomentuos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 23 rugpjūčio 2011 - 14:22
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 23, 15:19)
Kiek girdėjau, tai neblogi atsiliepimai.. Bet asmeniškai nesidomėjau ir tiksliai negaliu nieko pasakyti.. Tik nuogirdos.. Gal daugiau kitos mamytės pakomentuos..

Na va, aišku, kad niekas neaišku doh.gif Iš pradžių su papuolimu į darželį, dabar su auklėtojom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 23, 15:02)

kaip suprasti žiūrės, vaikus, kur pernai žiūrėjo? tuos, kur jau ne lopšiukai bus? nes yra išeinančių į darželį, yra ir liekančių
mano iš lopšiukų jau išėjo į meškučių grupę
Budvista Tai manau eikit kartu į mokyklos šventę, kam vaikiuką vest dienai vieną? tegu pasidžiaugia dar šeima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 23 rugpjūčio 2011 - 15:18
QUOTE(mindaiva @ 2011 08 23, 15:18)
kaip suprasti žiūrės, vaikus, kur pernai žiūrėjo? tuos, kur jau ne lopšiukai bus?

Taip. Nuo šių metų šios auklėtojos bus Meškiukų grupės auklėtojomis.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 23, 16:37)
Taip. Nuo šių metų šios auklėtojos bus Meškiukų grupės auklėtojomis.

Laukine 25 kazka Jus painiojate.... Pati buvau pas vedeja ir ji sake,kad meskiukuose buvo 2 aukletojos, viena is ju perkele kazkur kitur, o Meskiukuose paliko aukletoja Jolanta g.gif
Atsakyti