na as nenoreciau,kad mano mazyle nusipirkusi laizytu sokoladini fala,nors sokoladas ir skanu
QUOTE(ingakric @ 2008 02 12, 23:41)
na as nenoreciau,kad mano mazyle nusipirkusi laizytu sokoladini fala,nors sokoladas ir skanu
tavo dukrytė falo nenusipirks,nes šie saldumymai neparduodami jaunesniems nei 18 metų žmonėms

o dėl pamatymo ir pan- man daug vulgariau ir šlykščiau,kad vaikai, jau mokantys kalbėti (pramingai) mato savo tėvus nuogus-vonioj ir pan. Va čia tai

O dėl saldainių,tai... nu mažiukas nesupras,o vyrasni (darželinukai ir pan) apsižiūri vieni kitus pvz darželiuose

QUOTE(Ramunita @ 2008 02 13, 13:54)
baisu

QUOTE(Ramunita @ 2008 02 13, 12:54)
o dėl pamatymo ir pan- man daug vulgariau ir šlykščiau,kad vaikai, jau mokantys kalbėti (pramingai) mato savo tėvus nuogus-vonioj ir pan. Va čia tai
O dėl saldainių,tai... nu mažiukas nesupras,o vyrasni (darželinukai ir pan) apsižiūri vieni kitus pvz darželiuose

o kaip dėl parašo kadą ruošiates užsiiminėti seksu?

nematau nieko tokio jei vaikas pamatys nuogus mamą ar tėtį

Sokoladinis falas mane taip pat sokiravo ir net nenutuokiu nejaugi ji kas nors perka???
O tam kad uzsiimti seksu nebutina, kad vaikas matytu mama ar teti nuogus ar juolab pati akta. Dukryte kai buvo mazyte labai megdavo maudytis su teciu, tai tekdavo teciau maudytis su maudymo kelnemis.
O tam kad uzsiimti seksu nebutina, kad vaikas matytu mama ar teti nuogus ar juolab pati akta. Dukryte kai buvo mazyte labai megdavo maudytis su teciu, tai tekdavo teciau maudytis su maudymo kelnemis.
o nesusirūpinot visokiais ***** piešiniais ant konteinerių, namų, tvorų ir tt?
Bet tai nepreke vaiku skyriuje.
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2008 02 19, 13:48)
Bet tai nepreke vaiku skyriuje.
saldainiai irgi ne tokia jau prekė vaikams

O jei vaikas pareikalaus butent to saldainio, juk tai saldainis, beje pripiestu falu kol kas neteko man matyti tfu tfu tfu
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2008 02 19, 22:01)
O jei vaikas pareikalaus butent to saldainio, juk tai saldainis, beje pripiestu falu kol kas neteko man matyti tfu tfu tfu
o jei vaikas pareikalaus pirkti visko ko užsimano? pirksit?
na tai neveskit vaikų prie tos lentynos. Juk nesudėti kartu su vaikiškai saldainiais. kiek mačiau - atskirai. O dvylikamečiai visus tuos reikalus išmano neblogiau už mus pačias. Gi jau pradinukam išdėstoma visa anatomija, dauginimasis ir pan. O pyplių neveskit prie tų lentynų.
O kodėl turi šokoladinis falas šokiruoja? Čia dėl ko? Kas čia tokio? liuks dovanėlė, kai yra proga, puikus pokštas, mergvakario stalo papuošimas. Aš tai ne davatka
O kodėl turi šokoladinis falas šokiruoja? Čia dėl ko? Kas čia tokio? liuks dovanėlė, kai yra proga, puikus pokštas, mergvakario stalo papuošimas. Aš tai ne davatka