Įkraunama...
Įkraunama...

Diane iš Sirius ir Šviesos Galaktinės Federacijos

Mylimosios SuperMamos, Mylimieji SuperTėčiai ir SuperVaikai

Po mylimos ambasadorės iš Andromedos dabar noriu supažindinti Jus su Mūsų mylimais vyresniais broliais ir seserim iš Sirius žvaigždyno, kurie aktyviai dalyvauja Šviesos Galaktinės Federacijos veikloje aplink mūsų mylimą planetą ir visoje mūsų Saulės sistemoje.

Ši kartą Jus informuoja apie einamą situacija mūsų Žemėje ir apie netolimą ateiti mūsų mylima Diane iš Sirius ir Galaktinės Federacijos.

Sirius Kosminiai Žmonės labai panašūs į mus savo įšore ir yra sukūria labai aukšto dvasinio išsivystymo lygio Galaktinę visuomenę esančia aukštesnėje negu mūsų dimensijoje ir vibracijose, todėl Žemės gyventojai būdami žemesnėse vibracijose negali kol kas Jų matyti, bet Žemės vibracijos greitai kyla ir netoli tas laikas kai įvyks oficialus Pirmas Kontaktas su Galaktinėm visuomenemis iš įvairių žvaigžių ir planetų ieinančių į Šviesos Galaktines Federacijos sudėtį. Tai bus nepaprastai svarbus ir džiaugsmingas ivykis ir tada mes galėsime atvirai bendrauti su Sirius Žmonėmis.

Kviečiu perskaityti keletą kartų, kad geriau suprastumėte, nes tai yra daugeliui labai nauja daugia-dimensinė ezoterinė informacija ir Jūs ją savoksite kiekvienas savaip, ir kadangi tai gali būti Jums višiskai iki šiol nežinoma informacija, ir nenustebkite jei ji iš pirmo skaitymo ar ne net po kelių skaitymų ji atrodys labai neįprasta ir neįtikėtina. Taip pat suvokite Mielieji, kad kiekvieno iš Jūsų Sąmonės lygis yra individuliai unikalus ir nuostabiai skirtingas.


Diane iš Sirius ir Šviesos Galaktinės Federacijos
per Mike Quinsey

Lapkričio 5 d., 2007

Apie dabartį ir netolimą ateitį

Triumfo dienos artėja, kada taika nusileis į Žemę, ir didžiulis kooperavimo pakilimas nušluos skirtumus kurie egzistavo nuo seniausių laikų. Tai ateis kartu su pripažinimu ir supratimu Jūsų Vienybės tikslo, žinant, kad visi įneša indelius pakeliant vienas kito dvasią. Taip bus matoma, kad nežiūrint Jūsų kultūrinių ar religinių skirtumų, visi Jūs esate toje pačioje kelionėje. Daugelis dalykų iš lėto suveda Jus kartu, ir žmonės tampa vis mažiau norinčiais didinti Jūsų skirtumus arba draudimus judėti.

Tarprąsinės vedybos ir migracija išardo socialinius tabu, kurie palaikė skirtumus tarp žmoniu iš skirtingu vietų. Kalbos barjeras yra paskutinis įsisavinti, ir įvykus Pirmąjam Kontaktui nauja technogija bus išplatinta, kuri išspręs kalbų skirtumus. Tai mažas įrengimas kuris išverčia kalbamus žodžius ir Jūs lenvai galesite juo naudotis kur tik keliausite. Galu gale Jūs pasieksite etapą, kada ir ši technologija nustos būti reikalinga, nes telepatinis bendravimas taps norma.

Ankstesniais laikais telepatija buvo plačiai naudojama, bet žmonijai nusileidus į žemesnias vibracijas tas sugebėjimas beveik pradingo. Daugelis skirtingų kalbų buvo sukurta ir išvystyta ir dėl to įvairios žmonių grupės tapo izoliuotos viena nuo kitos. Tai tarnavo tikslui leisti vystytis tik su maža įtaka iš įšorės. Dabar vėl yra pokyčių laikai ir Jums tapti civilizacija kuri veikia ir galvoja santarvėje vienas su kitu. Naujų galymybių durys bus plačiai atidarytos, leidžiančios suvokti giliau šio laikotarpio pabaigą. Tai suteiks paskutinį šansą kiekvienam, kuris vis dar yra neapsiprendęs apie savo ateitį. Asmeninė pasirinkimo laisvė kaip ir visados yra viršiausia, ir ateities galimybės bus aiškiai išaiškintos.

Nėra netgi vienos sielos kuri gali būti vertinama neverta Pakilti (Ascend), bet jei Jus nepasiruošę pakelti savo vibracijas į Šviesos vibracijas, Jūs negalėsite įeiti į tuos aukštesnių vibracijų lygius kurie neš Jus pirmyn. Traukos Dėsnio veikimas yra idelus, todėl jis, aukščiau Žemės, yra ribojantis faktorius kur Jūs galėsite keliauti. Štai kodėl dabar dvi skirtingos realybės atsiranda, kurios priims žmones po to kai šis dualybės ciklas baigsis. Nei vienas neliks be suprantimo apie šį laiką iki kada galutinis pasirinkimas turės būti priimtas.

Atsibudimo procesas yra kažkas tokio ką Jūs pritraukiate į save, netgi jei Jūs sąmoningai to nesuvokiate. Taip vyko visa Jūsų gyvenimą, ir štai kodėl Jūs visada traukė į tuos žmones ir situacijas kurios buvo harmonijoje su Jumis. Tai nereiškia, kad tai kiekvienu atveju Jums patikdavo, nes Jūs kuriate savo aplinkybes visados net ir nežinodami apie tai. Ir tai visą laiką ir buvo kaip pranešimas Jums, kad Jūs imtumėtę suvokti apie savo galias sukurti Jūsų pačių realybę. Tai vyksta individuliu arba visos civilizacijos lygiu, ir galutinis to resultatas nusako Žmogaus Sąmonės lygį. Dėl Šviesos Darbininkų įtakos Žmonių sąmonė auga, ir pasiekė tą lygį, kada jos jėgos tapo nesugrąžinamomis ir greit artėja prie kritinės masės.

Mielieji, Jūs esate pokyčio laike sukeliančiame chaosą ir krypties praradimą. Tai yra dalis proceso išvalant senus režimus kurie sparčiai irsta. Jie daugiau nebetarnauja aukštesniam tikslui tiems kurie siekia evoliucionuoti į Šviesą, todėl jie privalo būti pašalinti. Žvelkite toliau negu kasdieniai įvykiai, ir stebėkite kaip viskas krinta į savo vietas, ir skelbia pradžią naujos Žmonijos, kurios pagrindas yra Taika ir Meilė vienas kitam. Tamsieji turejo savo laiką, kuris dabar beveik pasibaigė ir Jų įtaka silpnėja. Šviesa prasiskverbia į kiekvieną pasaulio kampelį, ir Jūs pastebėsite, kad galite pastebėti kad nepasitenkinimas esama padėtimi auga ne vien tik Vakaruose. Energijos kurios kuriamos Meilės ir Šviesos yra pagrindas pokyčiams, kurių Jūs siekiate, nes iš viso vykstančio aktyvumo išsiskristalizuos resultatai kurių Jūs geidžiate dabar.

Mes Galaktinėje Federacijoje kaip ir visados matome visą vaizdą kas vyksta Žemėje labai aiškiai. Dar svarbiau yra tai, kad mes įgalioti pertraukti kai kurios tamsiųjų veiksmus. Mes stebime viską kas vyksta Žemėje, ir viską ką planuoja tamsiosios jėgos. Jų rankos yra surištos ir jie daugiau nebegali naudoti savo galią ir jegą kontroliuoti Jus. Jų sugebėjimas sieti mirtį ir sunaikinimą buvo apkarpytas ir tai tęsis iki to laiko, kada jie galutinai bus nušalinti. Jie ieško būdų primesti Jums visišką kontrolę globaliniu mastu, bet tai įvykdyti jiems nebus leista. Neturėkite jokios baimės, nes mes esame jėgą su kurią neįmanoma nesiskaityti, nors Jūs ir negirdite daug apie mūsų veiklą.

Baimė vis dar yra didžiasias Šviesos priešas, ir Jums labai praverstų žinoti apie tai, nes tamsieji bando išplėsti savo drakoniškas galias. Reikalingi drąsūs vyrai ir moterys paremti ir skleisti tiesą, ir žadinti opoziciją prieš juos. Žmonių jėgą yra kritiškai svarbi šiuo metu, ir žinokite nesvarbu kiek įstatymų yra sukurta, jie negali atimti iš Jūsų teisių. Mes matome Šviesą vis augančią ir tai užtikrinina mūsų abiejų pergalę. Tai pat atminkite, kad Jūs esate Žemėje šiuo metu dėlto, kad Jūs norėjote dalyvauti vykstančiame dabar laiko pasibaigime. Tai bus tinkanti pabaiga užbaigti dualumo patirtį ir unikalus įvykis nes tai yra Jūsų galimybė palikti šia dualumo tikrovę visiems laikams.

Labai greitai artėja laikas kada mes atvirai nusileisime ant Žemės. Jūs būsite pasiruošę didžiajam susijungimui dar kartą, kurio mes nekantriai laukiame, ir kuris galutinai padės tašką senam gyvenimo būdui. Jūs greitai trasformuositės į Galaktinės visuomenės pirmines stadijas, kol visos nepageidaujamos senos Žemės išraiškos išnyks arba bus transformuotos. Tai vyks ruošiat Jus Jūsų galutiniam pakilimui į aukštesnias dimensijas. Džiaugsmas ir Laimė nežinos jokių ribų, ir jaučiama Laisvė bus tokia neišpasakyta kokia neegzistavo Žemėje nuo pat Atlantidos ir Lemurijos didžiujo dvasingumo aukštumų laikų.

Aš esu Diane iš Sirius, ir džiaugiuosi užtikrindama Jus, kad nuostabi ateitis jau yra išsitiesta priešais Jus. Mes esame Jus, ir kas kitas geriau gali nutiesti ryšį su ateities Jumis - mes žinome ko Jūs trokštate ir mes užtikrinsime, kad Dievo Planas Žmogui yra išpildytas. Jūs pilnai pasikelsite į Meilę ir Šviesą, ir Pakilimas (Ascension) yra būdas kaip visa šita turėtų vykti. Jūs turite neribotą Meilę pasidalinti su visa gyvybe, ir tegul Jums visa šita daugiau neišlieka paslėpta arba apribota per tamsiųjų įtaką. Leiskite Jūsų Meilei tekėti visais laikais, ir būkitę Dievais kuriais Jūs jau esatę.

Ačių Tau Diane,

Mike Quinsey


Šis vertimas yra Meilės ir Šviesos dovana Lietuvos Sesėms ir Broliams – Aš Esu

Aš Esu Meilėje ir Šviesoje dėl Taikos ir Vienybės
Aš Esu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠ ESU: 06 lapkričio 2007 - 03:57
Galėtų moderatoriai retsykiais truputį kai ką prašluot... Kol Šviesos Galaktikos federatų armija galutinai SM neapniko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2007 11 06, 14:52)
Galėtų moderatoriai retsykiais truputį kai ką prašluot...  Kol Šviesos Galaktikos federatų armija galutinai SM neapniko... unsure.gif



bijai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Super.....super.....SuperVaikai? g.gif blink.gif blink.gif blink.gif Jetau, ji tikrai kažkokia stebuklinga swoon.gif

O šiaip visi šitie dalykai rimtas dalykas yr. Kol jų neperskaitai blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas tvarkoje. 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienam savas išprotėjimo kampas..
Atsakyti
tikrai tokias nesąmones reikia prašluot
Atsakyti
Siūlykitės į moderatorius ir šluokit į sveikatą. biggrin.gif O man netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2007 11 06, 16:52)
Galėtų moderatoriai retsykiais truputį kai ką prašluot...  Kol Šviesos Galaktikos federatų armija galutinai SM neapniko... unsure.gif

mastau.gif o kodėl federatai? o kodėl ne liberalai? mastau.gif O didis.gif sugalvojau, Amerikėj tai Linkolnas federatus nugalėjo, tai reikia visas tas mašinas į vieną vietą suvežti ir pirmiems karą paskelbti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2007 11 06, 22:51)
.mastau.gif o kodėl federatai? o kodėl ne liberalai? mastau.gif



Tai kaip gi tamsta kaliega nesuprantat: yra du administraciniai vienetai- Šviesos Galaktinė ir Sirius. Anie matomai susijungę į vieną, nes sudaro federaciją umn.gif Taipogi, galim daryti prielaidą, kad anie yra didžiai demokratiški wub.gif Nes vietoj federacijos galėjo pasiskelbt karalyste. Arba emyratu... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 07 lapkričio 2007 - 08:32
QUOTE(Urartu @ 2007 11 07, 10:29)
Tai kaip gi tamsta kaliega nesuprantat:  yra du administraciniai vienetai- Šviesos Galaktinė ir Sirius. Anie matomai susijungę į vieną, nes sudaro federaciją umn.gif  Taipogi, galim daryti prielaidą, kad anie yra didžiai demokratiški wub.gif  Nes vietoj federacijos galėjo pasiskelbt karalyste. Arba emyratu... bigsmile.gif

tai kaliega paaiškink man durnai mIAškai a kas administratorius? gal anam sekretorės reikia? ir vadybininkų? aš kaip tik naujo darbo ieškau tease.gif
rolleyes.gif na o bet tačiau Rusija irgi federacija, o ten girdėt su demokratija nekas mastau.gif ir kad demokratiška valstybė karą skelbtų... va Šveicarija - niekad niekam nieko nepaskelbė. ir kiti jai neskelbia, nes bijo kad kas obuolius nuo kepurių nušaudys kaip anas... wub.gif Vilius Telius
Atsakyti
QUOTE(AŠ ESU @ 2007 11 06, 04:52)
Tarprąsinės vedybos ir migracija išardo socialinius tabu, kurie palaikė skirtumus tarp žmoniu iš skirtingu vietų. Kalbos barjeras yra paskutinis įsisavinti, ir įvykus Pirmąjam Kontaktui nauja technogija bus išplatinta, kuri išspręs kalbų skirtumus. Tai mažas įrengimas kuris išverčia kalbamus žodžius ir Jūs lenvai galesite juo naudotis kur tik keliausite. Galu gale Jūs pasieksite etapą, kada ir ši technologija nustos būti reikalinga, nes telepatinis bendravimas taps norma.

O nebijot, kad Dievas vel tas kalbas sumaisys ir jokie irengimeliai nepagelbes? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠ ESU @ 2007 11 06, 04:52)
Šis vertimas yra Meilės ir Šviesos dovana Lietuvos Sesėms ir Broliams – Aš Esu

Tai tas irengimelis jau israstas? g.gif doh.gif
Atsakyti