Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Obelėlė

Na kadangi dabar lankom šalia namų esantį darželį tai maisto racioną tikrai galiu lyginti ... dėl blogą atsiliepimų, manau visada jų gali girdėti, nes darželių auklėtojos nėra tėvai ir nevisada jiems įtinka schmoll.gif aš galėčiau daug dalykų pasakyti kas man nepatinka ... vienam ar kitam darželį ... unsure.gif nes tik patys tėvai žino ka yra geriausiai jo vaikui ... o auklėtoja ir liks tik auklėtoja ...

dėl šunų tai šalia mūsų yra 2 darželiai ir juose dažnai matau šunis, nes ten taip pat nėra aukštų tvorų ...

Pavėsinės mūsų darželyje (kur dabar lankome) dėl tos priežasties, kad jose nebūtų girtaujama yra išmontuotos iš viso ir vaikams nuo lietaus ir saulės nėra kur slėptis ... taip kad tai tikrai ne vien šio daržo problema blink.gif

Dėl rėksnių tai negaliu sakyti, nes su tuo nesusidūriau, mūsų auklėtojos buvo thumbup.gif bet jei kas nepatinka gali sakyti direktorei, kuri visada labai stengiasi kad viskas būtų gerai mirksiukas.gif

O kad mažai vaikų lanko tai yra labai gerai, nes tada vaikui yra skiriama daug daugiau dėmesio, nei ten kur lanko 15 vaikų ... todėl labai džiaugiuosi kad daug kas ten ir nevedė ... man nuo to tik geriau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal ir as savo patirtim kazkiek galeciau pasidalint. Uzsirasem ir mes i ta darzeli praeita pavasary, tak ma lankom jau kelis menesius kita darzeli. Bandem kelis kartus net grupej pabuti. Siaip aukletoja pasirode lyg ir nieko. Bet kai buvom su vaikais lauke, tai pasirode kad aukletoja nelabai tuos vaikus ziurejo. Tiesiog atejo kazkoks tai viriskis ir jinai kalbejosi su juo, ir va butent tada viena mergyte tiesiog smeliuke uzmigo (veidu i smeli), tai gerai kad as salia sedejau. Dar pats maziausias berniukas ant suoliuko buvo uzlipes ir niekas net nekreipe i ji demesio.
Dar buvom ten per rugsejo 1 , tai vel vaikas smeliuke buvo uzmiges.
Tikrai nesakau kad kitur taip nebuna, tikriausiai toks jau sutapimas kad va sita viska pamaciau. Tik va vis del to nusprendziau i ta darzeli nevest savo vaiko 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, gal galit nušviesti mane, kokia dabar lopšelinukų grupėj situacija - ar daug ten vaikučių? Reikia labai staigiai rasti darželį, prie namų visiškai jokių šansų, o šis darželis pakeliui į vyro darbą Lazdynuose. Kaip manot, ar yra šansų pakliūti dabar, nelaukiant rudenio? Kaip kalbėtis su vedėja, ar ji prielanki dovanėlėms ir pan. Aš visada pasisakiau prieš visokius vokelius, bet jau dabar mums bėda ir visai nežinau, ką daryt verysad.gif
Atsakyti
Mano vaikutis Obelele lanko jau daugiau nei metus. Pradejome nuo 1,5 metuku. Pirmus metus buvo viskas o.k. Vaikas ejo su dziaugsmu, labai greitai priprato (praktiskai nuo pirmos dienos). Apie savo vaika aukletoju galejau klausti bet ko, pasakodavo apie ji net neklausiamos smile.gif . Taciau pastaruoju metu viskas verciasi aukstyn kojomis: nuo rugsejo pasikeite aukletojos. Bet tai dar nieko, viena aukletoja buvo tikrai sauni, skirdavo daug demesio vaikuciams. Pries pora menesiu ji isejo, o mano berniukas visiskai nebenori net pagalvoti apie darzeli. Netoliese gyvena mano drauge, tai papasakoja idomiu dalykeliu apie tas aukletojas g.gif Dabar as sutrikusi, nes nuomone apie darzeli kardinaliai pasikeite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iracka @ 2006 02 05, 13:16)
Sveikutes. Gal ir as savo patirtim kazkiek galeciau pasidalint. Uzsirasem ir mes i ta darzeli praeita pavasary, tak ma lankom jau kelis menesius kita darzeli. Bandem kelis kartus net grupej pabuti. Siaip aukletoja pasirode lyg ir nieko. Bet kai buvom su vaikais lauke, tai pasirode kad aukletoja nelabai tuos vaikus ziurejo. Tiesiog atejo kazkoks tai viriskis ir jinai kalbejosi su juo, ir va butent tada viena mergyte tiesiog smeliuke uzmigo (veidu i smeli), tai gerai kad as salia sedejau. Dar pats maziausias berniukas ant suoliuko buvo uzlipes ir niekas net nekreipe i ji demesio.
Dar buvom ten per rugsejo 1 , tai vel vaikas smeliuke buvo uzmiges.
Tikrai nesakau kad kitur taip nebuna, tikriausiai toks jau sutapimas kad va sita viska pamaciau. Tik va vis del to nusprendziau i ta darzeli nevest savo vaiko  4u.gif

blink.gif

Mes dažnai vaikštinėdami prisižiūrim , kaip auklėtojos užsiėmę kitais "darbais" schmoll.gif

Jei nepaslaptis į kurį dabar einat? 4u.gif

Atsakyti

Mes spygliuką lankome 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iracka: 04 liepos 2006 - 20:26
Sveikos, mamos.
Vasarą rašiau, kad Obelėlėj mums nelabai sekėsi. Pakalbėjau su vedėja (labai faina moteriškė) ir ji man padėjo išspręsti problemėle, t.y. pakeitėme grupę. Ir dabar viskas thumbup.gif Dėl aplinkos ir kiemo aš sutinku - tvarkelės trūksta, bet auklėtojų ten tikrai yra šaunių. Vaikas jaučiasi laukiamas, jam rodomas dėmesys, į jį įsiklausoma mirksiukas.gif

Mane neramina amžina problema: ligos darželyje. Kaip reaguojate į tai, kad tėvai veda sergančius pabiručius į daržą?
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Pavasari zadu leisti savo 3.5 metuku suneli i darzeli. Labai idomu butu isgirsti ka nors apie v/d Obelele. Jei kas lankote, atsiliepkit, papasakokit, kaip jums sekasi, kokie ispudžiai. Patarkit, pas kuria aukletoja geriau leisti mano mamyciuka? (pasak vedejos,visos aukletojos geros g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Iracka @ 2006 07 04, 20:25)
Mes spygliuką lankome  4u.gif

bigsmile.gif ir kaip sekasi? Musu dukros vienoj grupej... rolleyes.gif
Evilijos gimtadieni sventet? Torta neset? Nes reiks ir mums nesti ko gero? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ULTRA VIOLET: 15 sausio 2007 - 21:22
Nejaugi nei viena mamyte neturi ka papasakot apie si darzeli g.gif . Matau, jis visai nepopuliarus sitam forume verysad.gif . MAMOS, ATSILEPKIT!
Atsakyti
Aš jau aukščiau rašiau apie šį darželį, mes jį lankėm iki beveik 3 metų, (paskui persikėlėm) tai buvo labai viskas OK. Labai faina auklėtoja Živilė maniškis ir dabar dėl jos svaigsta, tik va nežinau kokio grupėj dabar ji dirba, bet jei klausi direktorė pasakys rolleyes.gif
Atsakyti
Sveika,

Mano vaikas Obelėle lanko jau trečius metus aukletojos tikrai labai geros, labai uzsiima su vaikais thumbup.gif , beto vaikam darželyje yra daug užsiemimų papildomai vedami būreliai: dainuoja, vaidina ir šoka, baletas. Čia rasė kad gera aukletoja Živilė, tai ji dirba "Varpelių" gr.
Atsakyti