Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Obelėlė

Sveiki mes sendiena buvome pirma karta zirniuku grupeje smile.gif gal yra mamysiu lankanciu sia grupe, pasidalinkit kaip jums sekasi ir kokia nuomone apie aukletojas ir seimininke rolleyes.gif
Atsakyti
Bandau prablaškyti tylą smile.gif

Na, kaip sekasi darželio naujokėliams? Kas lanko strakaliukus - kaip jums auklėtojos? Ir apksritai, kaip einasi su apsipratimu?
Atsakyti
Sveikos mamytes, norejau jusu paklaust noriu vaika leisti i obelele bet manau nera man sansu sad.gif
Mano sunui per naujus bus 4 metai mes ka tik gryzom is uzsienio ir jokiose eilese nestovejom sad.gif kaip manot ar turim sansu kur nors patekt ar visgi ieskotis privataus darzelio sad.gif taciau jie tokie brangus.
Gyvenam Lazdynuose

Dekui jums uz patarimus is anksto...
Issigandusi mamyte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelya @ 2013 10 16, 09:08)
Aciu jums labai uz patarimus smile.gif
O kur eiti is pradziu i darzelius pas vedejas ar tiesiai i savivaldybe?
Dekui

Darzelio valdzia mazai kuo dabar pades, viskas yra daroma per savivaldybe, bandykit kad ir dabar kreiptis, gal pasiulis koki varianta. 4u.gif Sekmes jums. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif
Na va nukeliavom i savivaldybe ir prieme is kart smile.gif taip dziaugiames kad jau po savaiteles zygiuosim i obelele i drugeliu grupe smile.gif

Dabar ieskome draugu ir draugiu smile.gif
Atsakyti
Mamytes kas is drugeliu grupes, kaip ruosiates rudenelio sventei? Kas siuvasi kostiumus kas perkasi, gal galite papasakoti siek tiek.
Atsakyti
Mes is Drugeliu grupes 4u.gif
Malonu bus susipazinti thumbup.gif
Patricijos mama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moskita: 07 lapkričio 2013 - 21:01
Sveikos, mamos, Drugelių grupėje siaučia kažkoks virusas - jau gal 7 vaikai vėmė ir jiems šiek tiek kilo temperatūra. Be viduriavimo ...
Kažin, kaip kitose grupėse? Suprantam, kad ne nuo maisto, nes visi susirgo skirtingomis dienomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 05 kovo 2014 - 10:23
Sveikos,gal yra tokiu kas gavot vieta nuo rugsejo I 3-4m.grupe?
Atsakyti
QUOTE(vika27 @ 2014 06 07, 09:52)
Sveikos,gal yra tokiu kas gavot vieta nuo rugsejo I 3-4m.grupe?

Gal ir yra stebuklingai gavusiu vieta. Nes kaip as zinau, tai vedeja dar net neturi 3-4 metuku vaiku sarasa. Mes laukiam vieta i si darzeli, jau nusibodo vaziuot i savivaldybe i visokiausius pokalbius ir kol kas tylu, tik pazadai..... o mums pagal visus prioritetus priklauso vieta butent sitame darzelyje, tai laukiam iki 20 dienos ir vel vaziuosim aiskintis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamos!
Prašau padėti > Gal būt kuri turite kontaktinį Nr. (mobilų) Darželio-lopšelio Obelėlė vadovės Genoefos Dimaitienės?

Mes gavome emeil'ą rugpjūčio 26 d., kad mano vaikas pateko į šį darželį, o atsakyti reikia iki rugpjūčio 1 d. > taip, taip iki rugpjūčio 1d. > Kažkokia klaida matyt sistemoje.
Laiškų netikrinau pora dienų, nes nesitikėjau, kad papulsime.
Bijau, kad pražiopsojome savo vietą!!!!
Mes papuolėme į papildomą vietą nuo 3-4 metukų grupę.
Pirmadienis jau rugsėjo 1 d!!! Kaip man elgtis?!!!

Kas gali suteikti kokios info, atrašykite man į P.M.
Dėkui
Atsakyti
Gal bus nauju atsiliepimu apie si darzeli?
Atsakyti