Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

AS tik nugaroje smile.gif , todel ir nesupratau is pradziu kad gimdau lotuliukas.gif , nesupratau, prie ko cia tu nugara, isivaizdavau kad pilva turi skaudet smile.gif
Atsakyti
ir aš nugaroje jutau todėl irgi nesupratau iki tol kol jau ryto sulaukiau lotuliukas.gif tada patikėjau pagaliau, kad tikrai kažkas jau vyksta blush2.gif
Atsakyti
Jaučiau stiprų deginimą pilvo apačioje. Nugarą ėmė skaudėti tik, kai jau vaikelį reikėjo stumti.
Atsakyti
Skausmą jutau nugaroje smile.gif
Atsakyti
nugaroje. jau taip surakindavo nugarą toks keistas skausmas, lyg per stuburą einantis, lyg strėnų apačioje. atrodė, lyg ant kokio baslio būčiau pasodinta. smile.gif
Atsakyti
Man tai prasidedavo pilve ir pasibaigdavo nugaroje.Pilvo skausmai tai niekis,bet vat nugaros... blink.gif
Atsakyti
man irgi abu kartus nugarą skaudėjo
Atsakyti
Buvo deginimo jausmas pilvo apačioje. Nugaros visai neskaudėjo. Ir, keista, nors iki nėštumo, nėštumo metu labai patiko, kai masažuodavo nugarą, gimdymo metu negalėjau pakęsti, kai kažkas lietėsi prie nugaros ar pilvo. Labai padėjo šaltis kryžmens srityje.
Atsakyti
Pirmą kai gimdžiau tai tik nugarą skaudėjo ir tai labai nedaug..nesupratau kur tie vadinamieji baisieji skausmai g.gif Pats smagumas buvo per gimdymą doh.gif

O va antrą kai gimdžiau gavosi kitaip.. Ačiu D..., kad tik pora valandų truko tas "malonumas'..baisiai skaudėjo pilvo apačią..taip suimdavo, surakindavo ir į apačią tempinas toks...kad net keliai nelaike doh.gif Gerai, kad vyras laikydavo.....
Atsakyti
As jauciau tik nugaroje, tik pacioj pabaigoj jau truputi ir pilvo apacia pradejo skaudet.
Atsakyti
skaudejo pilvo apacia smile.gif
Atsakyti
Su abejais vaikais ziauriai suko pilva o skausmas is nugaros pereidavo i kojas.
Atsakyti