Įkraunama...
Įkraunama...

Antras pjūvis:)

thumbup.gif papasakota istorija. aukit dideli ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
Super papasakojai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Nu va, perskaičiau visas istorijas- dar kartą galiu pasakyti, kad nieko panašaus dar neskaičiau tongue.gif Linkiu jūsų šeimynai daug gėrio ir gražių akimirkų auginant vaikučius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2007 11 07, 02:25)
. Bet aš juk  nestuke.gif Aš noriu valgyt. Ir daug. Perskambinu visiems: anytai, draugėms (kodėl ne MB?? Ai, nu jis tik arbatos išvirt gali ir kiaušinius..pasikasyt.. rolleyes.gif ).

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Galva nušvinta-atsisuku į MB - štai jis mano gelbėtojas, stovi už poros metrų įsikibęs į staktą.. scare.gif ai, tiek to..

doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tada meta eksperto žvilgsnį į mano pilvą ir (matyt stengdamasis kuo romantiškiau šią ypatingą ir jaudinančią man akimirką) sako: oho, kiek lašinių wub.gif
Man šauna išganinga mintis umn.gif Sakau gydytojui: o gal galima vienu pjovimu truputėlį padailinti mano taliją, pvz. nuimti nuo šonų ir nuo pilvo po porą cm nėštumo metu priaugintų lašinukų g.gif  Gydytojas šypsosi į ūsą- nea, tsakant, ne tokio pobūdžio operacija, pasirodo, tas lašinių „nuėmimas“.
Na ką. Gaila. Teks sportuot..Ir badaut..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

et, neatsilaikiau ir visas tris istorijas perskaiciau. Net sunku pasakyt kuri patiko labiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Tiek juokiausi iš kiaušinių pasikasymo, kad net mano berniukas, snaudžiantis ant rankų, kelis kartus nusikvatojo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Super isorija. thumbup.gif
Atsakyti
Skaitydama kaip leidžia tau epidiūrą, net pati kruptelėjau... blush2.gif Labai gražiai parašei... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2007 11 07, 11:42)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
talentas  friends.gif  didis.gif

drinks_cheers.gif
super, nu dabar toliau ax.gif
Atsakyti
Labai graziai parasyta, kaip is kokios knygos. 4u.gif
Atsakyti
Fantastiskai papasakota thumbup.gif Tau tik romanus rasyti smile.gif Lauksim 4 istorijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu super istorija thumbup.gif Tiksliau visos trys thumbup.gif (nors skaičiau atbulai nuo paskutinės) Lauksim ketvirtos thumbup.gif JUk su tokiu talentu tik gimdyti ir gimdyti, kad paskui pasakoti mums galėtumėt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nerealios visos trys istorijos thumbup.gif Prisijuokiau iki asaru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lauksime tesinio thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal siandien kazkoks menulis keistas, kad vel asaros..
Ner kiskienes, bet vyro meiles ir demesio per akis kad pravirkdyt. Laiminga mama thumbup.gif
Atsakyti