QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 14:12)
Vilkyškių maskarponė nerekomenduotina Tiramisu gamybai....
cia kodel ????




QUOTE(Lusasita @ 2011 03 17, 15:20)
Jau keletą kartų, bandžiusios daryti Tiramisu su Vilkyškių maskarpone, merginos rašė, kad nesigauna.
Kad piršteliai Tiramisu torte nebūtų išmirkę, juos geriau ne mirkyti stiprioje kavoje, o sutepti su konditeriniu teptuku. Galima kavą sumaišyti lygiomis dalimis su VanaTallinn likeriu. Kad tortas nebūtų toks riebus grietinėlę galima per pusę sumaišyti su nesaldintu BIOS ekologišku jogurtu be cukraus.

QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 16:00)
Jau keletą kartų, bandžiusios daryti Tiramisu su Vilkyškių maskarpone, merginos rašė, kad nesigauna.
butent kas nesigauna



nu pati dariau su vilkyskiu, tai ar cia reiskia kad man nesigavo





QUOTE(Ciuple @ 2011 03 17, 16:00)
Jau keletą kartų, bandžiusios daryti Tiramisu su Vilkyškių maskarpone, merginos rašė, kad nesigauna.
Neviena karta dariusi esu ir viskas kuo puikiausiai gaunasi...

QUOTE(Lusasita @ 2011 03 16, 13:18)
o kodėl jis turi būti surūgęs?



na štai ir mano tiramisu jau nuo pietų šaldytuve stovi
nekantrauju paragauti, bet turbūt dar ankstoka traukti ir teks laukti rytojaus?

merginos, su kokiu stipriuoju gerimu skaniausiai gaunasi ?
Kokiu nerekomenduotumet?
aciu

aciu

QUOTE(Gretabac @ 2011 03 29, 14:08)
merginos, su kokiu stipriuoju gerimu skaniausiai gaunasi ?
Kokiu nerekomenduotumet?
aciu

aciu

Man skaniausia su tamsiuoju romu

As pilu Amareto. Tik nepilkit lietuvisko kavos likerio, pinigu metymas, nei skonio, nei kvapo

aš brendžio pyliau, tikrai negailėjau