Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko BELAKT

mums jis labai tiko ir valgom iki siol
Atsakyti
QUOTE(kareive @ 2011 04 02, 00:09)
mums jis labai tiko ir valgom iki siol

ir as tik uz belakt thumbup.gif
Atsakyti

! 
Forume pardavinėti maisto produktus (tame tarpe ir mišinukus/košeles/tyreles ir pan.) griežtai draudžiama! Tokių skelbimų autorėms bus skiriami įspėjimai
Atsakyti
Sveiki. Iki 3 mėnesių savo sūnelį maitinau savo pienu. Niekad nemaniau kad pritrūksiu pieno. Kokius tik mišinukus neišbandžiau. Nuo vienu beria, nuo kitų pilvą pučia ir t.t. Be to vaikas jų išvis nenorėjo valgyti. Aš būdamą kūdikiu irgi tokių nevalgyčiau,nes kvapas tų mišinukų oi nekoks,o skonis... Ir štai prieš naujuosius metus mama netiketai iš Baltarusijos parsivežė Bellakt mišinuko pabandymui ir keletą košyčių. Kvapas malonus,kaip naturalaus karvės pieno. Vaikas valgo noriai šitą mišinuką, dingo problemos su pilvukų,viduriukai susitvarkė. Žodžiu esu labai patenkinta Bellakt produkcija. biggrin.gif
Atsakyti
as likau patenkinta sia produkcija, tik vienintelis minusas, jog viduriukai pakietejo geriant misinuka.. g.gif koses - labai patiko, neprikrauta saldikliu, naturalesnis skonis kazkiek nei LT parduodamu
Atsakyti
Galiu pasakyt, kad Dvieju mano draugiu vaikai užaugo su Bellakt mišinukais ir savo vaika maitinu juo. Taip pat duodu vaikui šios firmos košes ir dabar užsakiau ir tyreliu. 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi labai megstam Bellakt produkcija, tik va paskutiniu metu labai sudetinga su atvežimu. Gal kasnors gali pasidalinti kur perkat Bellak mišinukus Vilniuje ?
Atsakyti
Mes taip pat labai patenkinti sia produkcija, labai patinka koses ir atradome dabar tyreles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2011 03 31, 18:00)
Ziuriu kainas uzsikele,nes as pernai pirkau Naujos Vilnios turgelyje,tai man po 8lt paradve,bet as iskart emiau 12 pakeliu,kad ramu butu smile.gif O kai baigesi,nutariau KAlvariju turguje paziureti,tai ten po 12lt pardavinejo,tai neemiau. Sakau skirtumas koks kur vienam turguj,o kur kitam  unsure.gif
Beje,pirkau ne misini, o kosytes ivairias,bet kaina buvo ta pati ar kosiu ar misiniu.

Mes perkam Baltarusijoj miestelyje prie sienos, tai kainos panasios. Misinukai buvo po 9 lt, o kose pigesnes (tai buvo pries devolvacija).
Atsakyti
Mes valgom Belakt nuo 3 gymimo savaites labai patinka ir tinka juokiu berimu mes patenkinti smile.gif))
Atsakyti
jei vargstam su pilvo putimu dieglias tais labai, tai gert tada su bifido geriau? gal galit pasidalinti kas kontaktais patikimais ir pastoviais?
nebezinau ka bandyt maziui duot sad.gif nuo aptamilio zaliai tirstai kakojo nors verke maziau, Nan HA pucia labiau pilva ir daugiauy verkia nors kakojimas sustivarke... paprastas Nan - retai kakojo, jau sakiau imsiu pigiausia tutteli ir gal bus geriau... tai dabar noriu pabandyti ta bellakta
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2011 08 20, 14:11)
jei vargstam su pilvo putimu dieglias tais labai, tai gert tada su bifido geriau? gal galit pasidalinti kas kontaktais patikimais ir pastoviais?
nebezinau ka bandyt maziui duot sad.gif nuo aptamilio zaliai tirstai kakojo nors verke maziau, Nan HA pucia labiau pilva ir daugiauy verkia nors kakojimas sustivarke... paprastas Nan - retai kakojo, jau sakiau imsiu pigiausia tutteli ir gal bus geriau... tai dabar noriu pabandyti ta bellakta

labai geras misinukas tas BELAKT,mano alergiskas sunus uzaugo su Belaktu smile.gif dukryte maitinu ikik siol pati biggrin.gif jokiu bedu su pilvuko putimu ar degliais niekada neturejome.siuliciau pabandyti belakta,blogiau nuo jo tikrai nebus 4u.gif
Atsakyti