O siandien... skausmingas atsiskyrimo procesas tesiasi, ir tiek
Tai visai nesusije su vakar diena - nieko neprisiciudyjau, vakar tiesiog isgyvenau.
Kazkaip siandien sunkiai su emocijom tvarkaus..
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 08, 15:45)
Tai visai nesusije su vakar diena - nieko neprisiciudyjau, vakar tiesiog isgyvenau.
Man irgi skausmingas tas atsikyrimas buvo. Manau, kad tai normalu, jog paskauda.
Bet ateis ta diena, kai suvoksi, kad jis jau svetimas žmogus... Man skaudu buvo, kai aš dar jį myliu, o jis elgiasi šaltai ir sako, kad neturim apie ką kalbėtis.
Laikas, pokalbiai su draugėmis padėjo. Nors pačiai jau buvo nenormalu, kiek galima ilgėtis.
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 08, 15:45)
Tai leisk tom emocijoms issiverzti.... Butinai! Nelaikyk, jokiu budu savyje.. SM puikiai tam tinka. Patikek, zinau, ka kalbu
Taip pat zinau, jog visi patarimai apie tai, jog viskas praeis, siuo metu beverciai... Mes tiesiog nelinkusios to klausytis, nes tuo metu atrodo, jog ta busena amzina... Dabar tiesiog isliudek savo liudesi, tiesiog isgyvenk sia diena... Kita bus grazesne
O dabar pirmyn! Klaviatura pries akis tam, kad ja suspaudytum viska, kas guli ant dusios
Galiu dar pasakyti, kad patirtis mus sustiprina
Ir dabar daug geriau žinau, kokio vyro šalia savęs norėčiau, ir žinau, kad tokių yra, tik kol kas jo nesutikau
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 15:20)
Taip svarstale išvadavau. Užteko SM parėkauti ir dingo ta mašina. Nulėkiau iki Sodros. Nuvežiau darbo sutarties kopiją ir aš vėl čia.
Man baisiai reikia darbo
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 08, 15:59)
Tai leisk tom emocijoms issiverzti.... Butinai! Nelaikyk, jokiu budu savyje.. SM puikiai tam tinka. Patikek, zinau, ka kalbu
Kazkaip garsiai isreikstos emocijos tampa nebe tokios pavojingos....
O dabar pirmyn! Klaviatura pries akis tam, kad ja suspaudytum viska, kas guli ant dusios
O mes cia tam, kad zinotum, jog nesi viena su savo emocijom ir liudesiu 
tikrai padeda klaviatūros maigymas - tikrai geriau pasidaro...
Vakariuk
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 15:59)
Taip svarstale išvadavau. Užteko SM parėkauti ir dingo ta mašina.
Matai - SM visagalė
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 15:59)
GV, kaip tau su užsienio kalbomis?
CrazySun, Prata Vetra, Vienisoji
Aciu jau vien tai kad parasiau pirmaja zinute, yra gerai. Visada ilindus perskaitau, tada tik rasau kazka. Sikart ilindau, issiliejau, pabegau
Dabar ilindau pasiskaiciau, apsiraminau. SM terapija. Kartais gerai tiesiog pasiklausyt kitu dziaugsmu, bedu ir gyvenimu.
Gali but vakaras dar bus liudnas.
Nelaikiau savy, blioviau
Paskiau sedejau nuo visu pasislepus kad nieks nematytu
Tie jausmai visokie - ech... nenoriu pasakot detaliu, tiesiog sukyla visokiu visokiausiu jausmu, ir zinau kad tai naturalu... ir kad reikia juos tiesiog isgyventi... kad protas biski aptemes ir sprendimu priiminet nereikia, ir aktyviu veiksmu nereikia imtis... reikia tik islaukti. Rytoj eisiu i joga, tikiu pargris ramybe i mano dusia (ech nu nevisai dar tikiu)
Aciu jau vien tai kad parasiau pirmaja zinute, yra gerai. Visada ilindus perskaitau, tada tik rasau kazka. Sikart ilindau, issiliejau, pabegau
Nelaikiau savy, blioviau
Tie jausmai visokie - ech... nenoriu pasakot detaliu, tiesiog sukyla visokiu visokiausiu jausmu, ir zinau kad tai naturalu... ir kad reikia juos tiesiog isgyventi... kad protas biski aptemes ir sprendimu priiminet nereikia, ir aktyviu veiksmu nereikia imtis... reikia tik islaukti. Rytoj eisiu i joga, tikiu pargris ramybe i mano dusia (ech nu nevisai dar tikiu)
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 08, 16:09)
GV, kaip tau su užsienio kalbomis?
oho, kas per klausimas.
Gimtoji lietuvių. Anglų gerai- galiu rašyt, skaityt, suprast, šnekėt. Rusų- viską suprantu, kalbu (akcentukas yras bet nieko), rašyti moku, bet nesu labai tvirta tame. Kaip ir viskas.
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 08, 16:26)
CrazySun, Prata Vetra, Vienisoji
Dabar ilindau pasiskaiciau, apsiraminau. SM terapija. Kartais gerai tiesiog pasiklausyt kitu dziaugsmu, bedu ir gyvenimu.
Nelaikiau savy, blioviau
Paskiau sedejau nuo visu pasislepus kad nieks nematytu
Nelaikiau savy, blioviau
Tu šaunuolė
viską atlaikysi
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 15:30)
oho, kas per klausimas.
Gimtoji lietuvių. Anglų gerai- galiu rašyt, skaityt, suprast, šnekėt. Rusų- viską suprantu, kalbu (akcentukas yras bet nieko), rašyti moku, bet nesu labai tvirta tame. Kaip ir viskas.
Kaip as noreciau anglu kalba moketi...
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 08, 13:54)
Ziauriai prajuokino Abzoryte rimtoje konferencijoje, ilindusi i SM ir besikasanti nosi....
juokis juokis - o supranti kaip man sunku daba nesijuokti
jauciu kaip kruta lupos, tai kandzioju sau, kad neprapliupciau
QUOTE(populi @ 2007 11 08, 14:37)
Ha ha ha ha ha
Oi negaliu, tuoj gnybsiu sau
Žinok mano galios ir man jau įtarimą kelia
QUOTE(populi @ 2007 11 08, 14:44)
dar ir kaip
Eisim kartu gimtadienį švęsti