Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

CrazySun, kaip pyragas??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 08, 20:31)
Gerai  thumbup.gif  Sake pranes bet kokiu atveju smile.gif O siaip, standartiniai klausimai ir tiek biggrin.gif
Ir kodel manes neklausia ar turiu vaiku ir pan. biggrin.gif biggrin.gif Kazkaip skaiciau nusiskundimus mamyciu, kad uzpuola tokiais klausimais smile.gif

Turbut atrodai kaip mergaiciuke, todel ir neklausia wink.gif

Ale kaip tuscia cia siandien.... Bet zinau, tik susiruosiu jungti kompa lauk ir uzsiimti prasmingesne veikla, vel visos suguzes ir mano pasiryzimas nueis suniui ant uodegos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 08, 20:59)
CrazySun, kaip pyragas??? smile.gif

dabar aš čia "maišau" tešlą lotuliukas.gif atėjau paskaityt, kaip Tau sekės biggrin.gif matau, kad liux 4u.gif

blyn, viešojo transporto nekenčiu doh.gif vietoj ketvirto įsėdau į keturioliktą blush2.gif tai su kaaaaablais pėėėėdinau, nes mašiniuką paskolinau..oi..

ir dar..sužinojau, kad išsiskyrė draugai, gyvenę apie dešimt metų... marsietis, blyn, tas.. gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 08 lapkričio 2007 - 20:06
taip norejau pasipergyventi... Bet kad nelabai yr su kuo g.gif Prapuole visos siandien smile.gif O as parasiau sms marsieciui, su klausimu, tiksliau su teiginiu ar pas ji yra moteris. Nes sakiau jam, kad turiu klausima, kuri noriu uzduoti... Tai jis kaip tai ir nerado laiko su manim susitikti, tai ta klausima uzdaviau sms... Tikejausi, kad paskambins, dar svarsciau, kelti nekelti. O cia nieks net nesiteike nei skambinti, nei sms atrasyti.

Bet kazkaip dabar ramu. Nes viskas aisku tapo.

Nors esu tikra, kad rytoj is ryto skambins ir bandys kabinti makaronus doh.gif Nors bendrai, nebutinai jis cia man skambins... Nes galejo ir siandien tada.

Ai, zodziu, dar vienas diedas i savartyna... gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienišoji1: 08 lapkričio 2007 - 22:16
Jaučiuosi pavargusi... sad.gif kadangi Jūsų nerasta- einu miegot. Jei prasidės lauktuvių dalybos ar šiaip linksmi plepalai skambtelkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 08, 23:02)
taip norejau pasipergyventi... Bet kad nelabai yr su kuo  g.gif  Prapuole visos siandien smile.gif  O as parasiau sms marsieciui, su klausimu, tiksliau su teiginiu ar pas ji yra moteris.

Ai, zodziu, dar viena diena i savartyna...  gun_bandana.gif

O seniai parašei, gal nepastebėjo?

Bet juk ne visa diena buvo bloga?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 23:06)
Jaučiuosi pavargusi... sad.gif kadangi Jūsų nerasta- einu miegot. Jei prasidės lauktuvių dalybos ar šiaip linksmi plepalai skambtelkit smile.gif

Ei, kaip tavo pasimatymas? ax.gif Tikiuosi, abzoryte tuoj prisijungs smile.gif

Siandien, kai man reikia paguodos arba kartu pavaryti ant marsieciu, tai ner su kuo doh.gif Ot teisybes ner..... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 08, 20:05)
ir dar..sužinojau, kad išsiskyrė draugai, gyvenę apie dešimt metų... marsietis, blyn, tas..  gun_bandana.gif  bash.gif

tai, jau kita susirado rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 08, 23:10)
O seniai parašei, gal nepastebėjo?

Bet juk ne visa diena buvo bloga?

Zinai, diedai gi telefona nesiojasi vos ne prie sirdies lotuliukas.gif Jau kad nepamatytu, tai nei per kur nepatikesiu schmoll.gif Ai, velniai nemate jo... Vistiek, nei labai susvaigusi del jo buvau, nei ka. Geriau tegul marsiskumai pasireiskia anksciau nei veliau drinks_cheers.gif

O diena tai apturejau streso, kai radau anonimini skelbima, kuris totaliai atitinka mano pareigu aprasyma doh.gif Tai visus savo bosus pakeliau ant koju, kad paaiskintu, kas cia vyksta. Bet viskas gerai, sake, as nepakeiciama blush2.gif

O siaip gerai smile.gif Namie visai smagu smile.gif Ypac, kai matai, kas vyksta uz lango doh.gif

p.s. supratau, kodel paklausei apie diena smile.gif Anoj zinutei parasiau, kad dar viena diena eina i savartyna. O turejau omeny - dar vienas diedas eina i savartyna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienišoji1: 08 lapkričio 2007 - 22:18
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 08, 23:15)
Zinai, diedai gi telefona nesiojasi vos ne prie sirdies  lotuliukas.gif  Jau kad nepamatytu, tai nei per kur nepatikesiu  schmoll.gif  Ai, velniai nemate jo... Vistiek, nei labai susvaigusi del jo buvau, nei ka. Geriau tegul marsiskumai pasireiskia anksciau nei veliau  drinks_cheers.gif

O diena tai apturejau streso, kai radau anonimini skelbima, kuris totaliai atitinka mano pareigu aprasyma  doh.gif  Tai visus savo bosus pakeliau ant koju, kad paaiskintu, kas cia vyksta. Bet viskas gerai, sake, as nepakeiciama  blush2.gif 

O siaip gerai smile.gif Namie visai smagu smile.gif Ypac, kai matai, kas vyksta uz lango  doh.gif

Tas tai tiesa, geriau anksčiau negu vėliau smile.gif Viena draugė su vienu jau 7 metus gyvena. Pati mato ir žino, kad jis jos nevertina, bet jau priprato ir vis tiek kartu būna. Nors su juo ateitis visiškai neaiški... Bet čia jau kaltas ne tik vyrų marsietiškumas....

O dėl darbo, tai gerai, kas gerai baigiasi drinks_cheers.gif Dar sužinojai, kad esi nepakeičiama biggrin.gif

O kas už lango darosi? Pas mane tai tik drėgna.
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 08, 23:22)

O kas už lango darosi? Pas mane tai tik drėgna.

Nezinau, tiesa sakant ax.gif Bet visa diena nepatiko ta niuruma, kazkoks lietus ar tai slapdriba schmoll.gif O namie, lovoje kur kas jaukiau smile.gif

Bet net paciai keista. Kol svarsciau rasyti-nerasyti, tai buvo toks nerimas, vietos neradau sau.... O dabar kazkaip visai ramu thumbup.gif
Atsakyti
Labanktis smile.gif Butu malonu, jei nepriplepetumet labai daug ax.gif ax.gif Rytiniu darbu nespeju tada pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti