Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

Taip,tas pat,kur man patinka ir kuris atsisveikinėjo. O dabar jaučiuosi JO nuosavybe. Pažystu gal mėnesį,mačiau gal dešimt syk ir tai ar tiek bus, o jau priekaištai. Ryte neatsakiau į e'mailą,nes darbų kalnas buvo, o nemoku aš parašyt du žodžius,man nepriimtina tai,tai laukiau kada būsiu laisvesnė. Nesulaukė, pasipylė sms, krūvomis, parašiau,kad labai dirbu,tada priekaištai,kad tai galėjau parašyt jau senai, nes jis prisimastė visko, o po darbų išrūkau į koncertą ir tik prieš jį parašiau sms,kad aš koncerte, o sms kaip tyčia negavo doh.gif Per koncertą skambino,aš garsą nuėmusi, na tada gavau kalną sms,kad man VĖL negalima priskambinti,kad jaučiasi idiotas ir pan. Košmaras kažkoks. Jis jau gyvena manim doh.gif Jau prisimasčiau visko-alfonsas,lovelasas,donžuanas..... g.gif doh.gif Jau imu bijot,nebesuprantu ar galima taip susisvaigt po tokio trumpo laiko??
Papildyta:
joooo.....visi kosmonautai doh.gif kur dingę normalūs????????
Beje, šiandien apsireiškė vienas marsietis,gryžo iš komandiruotės ir ko tai baisiai užsimanė manęs...taip staiga anksti ryte prieš darbus lotuliukas.gif prisikrizenau, o dabar mastau g.gif kas būtų,jei tas pavyduolis pamatytų ar sužinotų g.gif ??
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 09, 00:50)
Taip,tas pat,kur man patinka ir kuris atsisveikinėjo. O dabar jaučiuosi JO nuosavybe.
Jau prisimasčiau visko-alfonsas,lovelasas,donžuanas..... g.gif  doh.gif Jau imu bijot,nebesuprantu ar galima taip susisvaigt po tokio trumpo laiko??

O tai kuo baigesi viskas? Ka tu jam i tuos priekaistus? Nu bet cia baisus reikalas, jei taip nori zinoti kiekviena tavo akimirka... doh.gif

Sakau, mane tokie paranojiskai pavydus gasdina...
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 09, 00:54)
1. joooo.....visi kosmonautai doh.gif kur dingę normalūs????????
2. Beje, šiandien apsireiškė vienas marsietis,gryžo iš komandiruotės ir ko tai baisiai užsimanė manęs...taip staiga anksti ryte prieš darbus  lotuliukas.gif prisikrizenau, o dabar mastau g.gif kas būtų,jei tas pavyduolis pamatytų ar sužinotų g.gif ??

1. Normalus turbut jau visi vede... Dabar reikia laukti kol issiskirs ir bus antra serija lotuliukas.gif (nu baika cia, zinoma ax.gif )
2. Nu vaikeliuks, butu tau turbut ragai lotuliukas.gif Tai tu jau geriau pasistenk, kad jis ir nesuzinotu topsecret.gif
Atsakyti
Sveika sugryzus powerpuff, nors pasaulio pamatei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 09, 00:54)
O tai kuo baigesi viskas? Ka tu jam i tuos priekaistus? Nu bet cia baisus reikalas, jei taip nori zinoti kiekviena tavo akimirka...  doh.gif

prasiaiškinom telefonu,vėliau užsimanė susitikt.Tai susitikus pradėjo aiškint kaip manęs pasiilgęs ir jam maža matyt tik kas antrą ar trečią dieną ir kad ilgu laukt kada parašysiu ir ar parašysiu,tada laukia,nervuojasi, na o toliau išsiilgusio vaikino elgesys....Nelabai suprantu. Butu man šešiolika,sakyčiau ieško naivios,o dabar nežinau,gal tikrai tai būdas suviliot ir kažkokios naudos,na kad būtų pas ką ateit gyvent. NEBEŽINAU. Mastau gal kvailai,bet man keistas toks elgesys.
Papildyta:
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 09, 00:58)
O tai kuo baigesi viskas? Ka tu jam i tuos priekaistus? Nu bet cia baisus reikalas, jei taip nori zinoti kiekviena tavo akimirka...  doh.gif

Papildyta:
1. Normalus turbut jau visi vede... Dabar reikia laukti kol issiskirs ir bus antra serija lotuliukas.gif  (nu baika cia, zinoma  ax.gif )
2. Nu vaikeliuks, butu tau turbut ragai  lotuliukas.gif Tai tu jau geriau pasistenk, kad jis ir nesuzinotu  topsecret.gif

tai kad nežinau ar nuklysčiau,kai skambinėja doh.gif Juk jei nesusitinkam,tai skambina ir kalba apie valandą,tai koks kitas apsikęstų?? lotuliukas.gif Kabintų,sakyčiau"aš laisva", o po to čiulbu telefonu valandą lotuliukas.gif
Atsakyti
ilindau as po ilgo laiko i draugas.lt.... Ir taip tapo man liudna, tie patys veidai, nieks nesikeicia doh.gif Ir baisu pasidare, kad mano likimas nugyventi vienai... Nes kazkaip, neisivaizduoju, kur ir kaip zmones susipazista....

Nu va, reikejo cia man dabar nostalgisku nuotaiku nakciai.... Bet kazkaip labai liudna tapo... Tas, kuris man sms neatrase, atrode toks normalus ir visai man tiko ir patiko... Bet irgi, pasirodo, kosmosas.... Ar cia as tokius ir tetraukiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 08, 23:51)
Tai ir pasidžiauk tuo... Tikėk ir išsipildys smile.gif
O tu pati negalvoji apie galimybę grįžti Lt?

Labai dziaugiuosi smile.gif nu neatvaziuos dabar, atvaziuos pavasari bigsmile.gif
As siaip mastau cia tik metukus butu, tai kita rudeni tureciau parvaziuoti visam, bet niekas negali buti tikras, kad nesugalvosiu likusi dar metams visus pasaulio pinigus uzdirbti...
O atostogoms tai vasara tegrysiu. Cia jau tikrai. O anksciau tai nieko nenusimato...

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 09, 00:14)

mirsiu ant laptopo jei dar spaudaliosiu  blink.gif

p.s. jau nebemirsiu, nes parašė rudaakis vilnietis per skype biggrin.gif

tiek ir temirei, matyt thumbup.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 09, 00:27)
Ir mastau, ar man negeriau  vienai??????

Prasideda biggrin.gif cia gi meiles laukimas vyksta, tai kas per pamastymai, kad geriau buti vienai? bigsmile.gif Tikrai ne. Gal tik ne su Tuo ir viskas wink.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 09, 00:44)
Sveikos mergaites 4u.gif  va katik grizau is savo keliones ir tiesiai i SM nors jau vos ant koju pastoviu kokia pavargus lotuliukas.gif

Sveika pargryzusi bigsmile.gif
Nu geras del to vaikino... Idomu, ka panelei pasake, kur kaliauja? lotuliukas.gif
Laukiu ir as ispudziu is keliones ax.gif

P.S. Siandien su savo ex eilini karta daug bendravom, siaip gerus santykius palaiko, susitike buvau, kai buvau pargryzusi... Mes visada taip snekam, brangusis, brangioji, tu geriausia/s, nuostabiausia/s ir pan., kad mylim dar dadedam, bet visada budavo taip nerimtai. Va snd suskele, kad jis jau seniai rimtai... Man dabar mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 09, 01:09)
ilindau as po ilgo laiko i draugas.lt.... Ir taip tapo man liudna, tie patys veidai, nieks nesikeicia  doh.gif  Ir baisu pasidare, kad mano likimas nugyventi vienai... Nes kazkaip, neisivaizduoju, kur ir kaip zmones susipazista....

Nu va, reikejo cia man dabar nostalgisku nuotaiku nakciai.... Bet kazkaip labai liudna tapo... Tas, kuris man sms neatrase, atrode toks normalus ir visai man tiko ir patiko... Bet irgi, pasirodo, kosmosas.... Ar cia as tokius ir tetraukiu?  g.gif

Labas, vyk i sali tokias mintis, kiekviena turim savo sirdies dalele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 08, 23:59)
O kur tu randiesi? Galetume pas tave myta suorganizuoti  bigsmile.gif  Man tai bi tik skristi  ax.gif

Oj laukiu laukiu, as sveteliu laukiu thumbup.gif
As Airijoj, vietos bent sesioms tikrai atsiras bigsmile.gif darom myta pas mane mirksiukas.gif
Jums triguba nauda:
1) vyks mytas
2) pasaulio pamatysit
3) apsishopinsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 09, 01:21)
Oj laukiu laukiu, as sveteliu laukiu  thumbup.gif
As Airijoj, vietos bent sesioms tikrai atsiras  bigsmile.gif  darom myta pas mane  mirksiukas.gif
Jums triguba nauda:
1) vyks mytas
2) pasaulio pamatysit
3) apsishopinsit  biggrin.gif

Tai reikejo anksciau parasyt 2 punktus jau ivykdziau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu realiau pas mane kaime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 09, 01:30)
Tai reikejo anksciau parasyt 2 punktus jau ivykdziau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aciu realiau pas mane kaime lotuliukas.gif

Cia Vienisoji taip sugalvojo ax.gif
Tu ivykdei, kitos ne mirksiukas.gif bet jei labai labai noresi, aisku, galesi prisideti, vienas punktas vistik dar lieka lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

powerpuff, sveika sugryzusi smile.gif laukiam pasakojima kas ten kaip ten biggrin.gif

dominyyka , kai pirma zinute tavo skaiciau tai ne koks ispudis susidare apie tavo gerbeja schmoll.gif man is vis nesuprantama, kaip galima pabendravus kazkiek su zmogumi kelti visokias scenas, skambineti ir pan. man tai asocijuojasi su nepagarba..
bet kitose zinutese jau isiskaiciau ir atrodo, gal jis tikrai eina is proto del taves g.gif gal nenori, bijo prarasti smile.gif

Ir aplamai, manau, kad du zmones turi sieti abipuse MEILE, LAISVE, PAGARBA.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 08, 23:59)
Bet norėjau pasigirti kad su Dovyyyle smagiai jumis apšnekėjom gathering.gifthumbup.gif
Gaila kad trumpai, bet pagėrėm sidriuko ir prisijuokėm  lotuliukas.gif  Sakiau reikės žvilgsnį patobulinti, gal pradėsiu daiktus žvilgsniu judinti ar kažkas tokio  lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 09, 00:04)
Jei turi jėgų papasakok ką jau taip aptarėt?

Apie Jus tik gerai arba nieko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

PS: kiškis dingo pagaliau !!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyyyle: 09 lapkričio 2007 - 09:05