Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 09, 13:16)
ar tik ne dėl ruso cia viskas?

Dėl mano polinkio pliurpti su visais ir visokiomis temomis. Rusas prikišamas nuo pat susipažinimo dienos. Žmogui paranoja užslinko įtariu po mano visų siuntinėjimų. Man kaip neturėjusiai rimto draugo labai sunku mokytis ant šito žmogaus draugystės pradmenų smile.gif
----
Žinot, kas daro stebuklus. Muzika. Vietoj depresingos Himų kūrybos užsimečiau lengvo popsiuko ir nuotaika iškart pasitaisė.
------
Tai va. Išsiunčiau CV į beveik svajonių darbą. Statybos įmonė. Idealiai atitinku visus reikalavimus. Jei nepakvies į pokalbį liksiu nieko nesupratus blink.gif Bet tikiu, kad viskas bus gerai. Jaučiu tai. Gana man namie sėdėti. Noriu dirbti, mirk gyvenk reikia veiklos. Jau pailsėjau. Noriu į kirpyklą, noriu į grožio saloną.. Noriu apsishopinti.
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 09, 13:20)
Cha cha jau matau kaip senukas GV is kilimo vynioja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif savo poreikiams lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tu geriau pagalvok kaip man ten trošku tam kilime laugh.gif

O pasakojimo ir aš laukiu. Kaupkis- kviesk mūzinus.
Va tau vienas. Dėl tavęs jį ištraukiau iš už miegamojo durų:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 08, 20:59)
As irgi tokia pati biggrin.gif tiksim  irnesakyk.gif

friends.gif
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 09, 13:11)
Šitas avino užpakalis nevertas nė vieno mano ir Jūsų žodžio.

kaip greitai tavo nuomonės apie jį keičiasi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 09, 13:38)
kaip greitai tavo nuomonės apie jį keičiasi  hihihi.gif

Kai pyksti pasakai daug negražių dalykų. ax.gif
---
Radau nerealų klausimą toj anketoj dėl darbo: Ar kada gydėtės nuo nervų? mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 09, 13:34)
----
Žinot, kas daro stebuklus. Muzika. Vietoj depresingos Himų kūrybos užsimečiau lengvo popsiuko ir nuotaika iškart pasitaisė.
------

Va, mane visada kazkaip pazadina sena daina "I promise myslef"... Nezinau kodel, bet pamenu, kai issiskyriau su tikrai mylimu zmogum, ir kelias paras istisai tik zliumbiau, viena diena pasileidau sita daina vonioje, pastovejau koki pusvalandi po vandeniu, gerai issizliumbiau, pasipuosiau ir isvaziavau i miesta pasitikti naujo gyvenimo. Dabar vel klausausi tos dainos ir bandau kelti sau nuotaika thumbup.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 09, 13:34)
Bet tikiu, kad viskas bus gerai. Jaučiu tai. Gana man namie sėdėti. Noriu dirbti, mirk gyvenk reikia veiklos. Jau pailsėjau. Noriu į kirpyklą, noriu į grožio saloną.. Noriu apsishopinti.

Geri norai. thumbup.gif Teisingas poziuris drinks_cheers.gif As kaip ir tureciau dar guleti lovoje, bet nekenciu saves tokios. Tuoj eisiu pasistrojinsiu, nuvaziuosiu nusiplausiu masiniuka, ir vaziuosiu i senamiesti kur nors paskaityti knygos ir pagerti kavos. Gana cia tu liudesiu. Nei vienas diedas nera vertas tokios savigailos thumbup.gif

p.s. rasau, ir pati pradedu tuo tiketi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 09, 13:38)

as su tavimi kartu palauksiu Kalėdų ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 09, 13:47)
Radau nerealų klausimą toj anketoj dėl darbo: Ar kada gydėtės nuo nervų? mega_shok.gif

Reiktu pasakyti, kad ir dabar gydaisi. Bet tikrai tikrai gydaisi, ir jei jie tau neduos darbo, tai tu jiems gun_bandana.gif

Palauk, dar turetu buti klausimas, kada praradai nekaltybe tongue.gif

Ale kas per kosmonautai tokius klausimus uzdavineja? doh.gif Nu pirma karta girdziu.... Lyg paimtum ir pasakytum, kad esi sedejusi, sergi psichine liga, o tavo artimieji narkotiku dileriai doh.gif Gal jie cia taip tikrina kandidatu humoro jausma? tongue.gif

p.s. siandien as irgi sapnavau, kad sedziu SM, ir susirasineju su Supermylimiausiomis thumbup.gif Daktare, kokia diagnoze?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienišoji1: 09 lapkričio 2007 - 12:58

Geri norai. thumbup.gif Teisingas poziuris drinks_cheers.gif As kaip ir tureciau dar guleti lovoje, bet nekenciu saves tokios. Tuoj eisiu pasistrojinsiu, nuvaziuosiu nusiplausiu masiniuka, ir vaziuosiu i senamiesti kur nors paskaityti knygos ir pagerti kavos. Gana cia tu liudesiu. Nei vienas diedas nera vertas tokios savigailos thumbup.gif

p.s. rasau, ir pati pradedu tuo tiketi tongue.gif
[/quote]

teisingai thumbup.gif drinks_cheers.gif as tai po eiilinio tokio diedu dingimo stengiuosi prisiminti tik malonias akimirkas.. vistiek ju buna, kai kartu laika praleidai, kazka naujo suzinojai, pamatei, nauju potyriu pasikrauni blush2.gif
Atsakyti
Svekutes, nuotaikos nekokios tik musu nuostabioji Abzoryte, laiminga, retai ji buna liudna thumbup.gif wub.gif

GV, kas ten darosi tau su rusu?tai nori buti su juo ar ne?

Vienisjoji, nustok saves gaileti ir baik gruzinti

Vakare, kaip tau sekasi?dingusi kazkur?

Haneriete, kada kaip einasi?

Powerpuff, taves niekas nespaudzia kai noresi pasipasakosi tik zinoma smalsu,

O as geriu kava, taip saldziai miegojau, vaziuosiu i darba gerai kad tik 2 val.turiu buti.
Su mano MB viskas normaliai, ziuresim kaip bus, bet jis iki kitu metu planuoja man pasipirsti, jeigu as jo nepaliksiu blush2.gif .....Cia parasiau gal nelabai i tema, bet....smile.gif)))

Manau reik pradet rezervuot vietas 20090909 mirksiukas.gif
Papildyta:
GV nebloga grazuoli istraukei is uz miegamojo duru....... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Zinot, atsidariau delfi, o ten pirma zinia apie tai kaip miestelis ruosiasi triju berniuku laidotuvems... Pasidare taip geda, kad lieju asaras del tokio sh.... doh.gif Cia tokia smulkmena, kad reiktu kiekviena ryta padekoti Dievui, kad dovanojo toki puiku gyvenima.... Liudnokas intarpas, bet man labai geras spyris i sikna.
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 09, 13:51)
Nei vienas diedas nera vertas tokios savigailos thumbup.gif 

drinks_cheers.gif
Protingai mąstai.

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 09, 13:55)
Reiktu pasakyti, kad ir dabar gydaisi. Bet tikrai tikrai gydaisi, ir jei jie tau neduos darbo, tai tu jiems  gun_bandana.gif
Palauk, dar turetu buti klausimas, kada praradai nekaltybe  tongue.gif

Ale kas per kosmonautai tokius klausimus uzdavineja?  doh.gif  Nu pirma karta girdziu.... Lyg paimtum ir pasakytum, kad esi sedejusi, sergi psichine liga, o tavo artimieji narkotiku dileriai  doh.gif  Gal jie cia taip tikrina kandidatu humoro jausma?  tongue.gif

lotuliukas.gif
Jaučiu taip ir atsakysiu į visą jų anketą. Bus tų darbų. Nesąmonė... Klausia kiek vaikinų/ merginų esate turėjęs? Absurdas. O firmos pavadimas tai ohoho biggrin.gif
Po anketa parašyta, jog gali patikrinti ar nesu teista, narkomanė.. Tai gal ir mano vyrus skaičiuos lotuliukas.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 09, 13:59)

GV, kas ten darosi tau su rusu?tai nori buti su juo ar ne?

Su mano MB viskas normaliai, ziuresim kaip bus, bet jis iki kitu metu planuoja man pasipirsti, jeigu as jo nepaliksiu blush2.gif
GV nebloga grazuoli istraukei is uz miegamojo duru....... ax.gif  bigsmile.gif

Nenoriu aš to ruso. Vyrai iš akmens amžiaus manęs netraukia laugh.gif
Šiaip jis naudingas kaip pažįstamas.
O tu nori tekėti už to vaikino? Kaip tas, kuris buvo paliktas gimtam kaime?
Dėl Jūsų stengiuosi..
Papildyta:
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 09, 14:02)
Zinot, atsidariau delfi, o ten pirma zinia apie tai kaip miestelis ruosiasi triju berniuku laidotuvems...

Gal pasirodysiu bejausmė, bet man visiškai negaila tų vaikų. Nei jie pirmi nei paskutiniai. Visos tos akcijos, žvakučių deginimai... labiau vairuotojo gaila.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Įlindau pasisveikinti, o matau,kad čia Liūdesių Karalystė verysad.gif Kas čia dabar?? Oras kaltas?? g.gif
Mano nuotaika darbinga. Vakar ilgai neužmigau. Masčiau,kad marsiečių ir taip nesuprasiu,mano blondinės galvai tai per sunki užduotis. lotuliukas.gif
Vilte,ar jam susisuko galva dėl manės?? nejuokink. Gal aš kvaila,paranojikė,tačiau kaip bebūtų,tuo nepatikėsiu. Kad suskystų taip,tiek mažai pažinodamas?? Juk jam ne 16ka,kad taip būtų. Na,būna,kad įsimyli,kad trenkia kaip žaibas jausmai,bet nepatikėsiu,kad aš tokia jau esu,kad taip ėmė ir apsvaigo lotuliukas.gif Fainas,žavus,bet man kelia įtarimų. Baisiai daug klaustukų man .....
Abžoryte,susuko galvą tau rudaakis lotuliukas.gif

GV, kas tau nutiko?? gi taip skraidei. Ką jis tokio padarė??? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 09 lapkričio 2007 - 13:26
Baisiai Jūs šiandien neplepios..
sad.gif
Net neįdomu...
Atsakyti