Įkraunama...
Įkraunama...

Maksas

Man tai visai patinka, trumpas, aiskus thumbup.gif
Atsakyti
incia mano sesuo (ji cia apie mano sugalvota varda sunui, kuris gims neuzilgo) ax.gif man sis vardas nors retas, nes Luku, Titu ir Piju pilna Lietuvoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 11 08, 12:11)
čia iš tos pačios serijos kaip Nika  g.gif
užsienyje -- taip, o pas mus taip vadina šuniukus. ir pyk nepykęs, bet taip yra, ir nieko čia nepadarysi -- žmonės reaguos atitinkamai. Na, jei esat rusai ir taip trumpinat Maksimą, tai dar pusė velnio.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(laurrencja @ 2007 11 08, 13:25)
incia mano sesuo (ji cia apie mano sugalvota varda sunui, kuris gims neuzilgo) ax.gif man sis vardas nors retas, nes Luku, Titu ir Piju pilna Lietuvoje doh.gif

Malonu susipažint mirksiukas.gif
O be Maxo nėra daugiau retų gražių vardų? mastau.gif
Atsakyti
Tragedija.Čia gi tradicinis taksų veislės šuns vardas...
Atsakyti
suniui tiktu, negrazu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ula000 @ 2007 11 11, 19:37)
suniui tiktu, negrazu sad.gif

Pritariu nuomonei blink.gif
Atsakyti
o man visai grazu, tik jei seima nelietuviska, o maziausiai- misri. Nes visi Maksimai, Maksai, kuriuos esu sutikusi, buvo is nelietuviu seimu
Atsakyti
Na, ne tragiskas tas vardas, bet man tai nepatinka schmoll.gif . O kitu variantu nera?
Atsakyti
Jei seima ne lietuviai tai normaliai, jei lietuviai doh.gif Nu patys pagalvokit-Maksas Petrauskas doh.gif doh.gif
Gal koki kita varianta teveliai turi susigalvoja?
Atsakyti
QUOTE(renateliaaa @ 2007 11 07, 21:02)
tik nesupykit ir nieko asmenisko,bet mano suns toks vardas...tad manau vaikui jis tikrai nelabai tinkamas g.gif

as ir pazystu kelis suniukus su tokiu vardu ax.gif nors maksimas man visai nieko gal ax.gif
Atsakyti
vaikai vadins parduotuve maxima g.gif
Atsakyti
ne, ne, ne schmoll.gif
Atsakyti