Įkraunama...
Įkraunama...

Maksas

Maksas - gražus vardas ... šuniukui. Ypač taksiukui thumbup.gif . Būtų gražus ir žmogui, bet perdaug populiarus "tarp šunų".
Atsakyti
QUOTE(Bonux @ 2011 01 05, 10:15)
pritariu,  grazus vardas smile.gif
teko girdeti pagerinta maksimo varianta - Maksimilijanas - cia turbut is serialu nuziuretas, kieciau skamba biggrin.gif

Klystate, tai Maksas - Maksimilijono trumpinys (tiesa, gali būti ir Maksvelo).

Šį vardą turi net keletas šventųjų, Šv. Romos imperijos imperatorių, taip kad ne serialinis.
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 12 12, 15:47)
Vardas labai gražus (daug gražiau nei čia anksčiau minėtas Maksimas).
Bet jei berniukas planuos Lietuvoj gyventi, tai gal nelabai skambės čia...  schmoll.gif
Nors šeip tai  thumbup.gif

O man Maximas labiau patinka nei Maksas, bet nei vienas jokio suns man neprimena, nezinau, gal senai LT buvau, o siaip, neretai esu girdejusi tokiu pat vardu saukiant ir vaikus ir sunis, pvz Stela; viena dave dukrai, kita kalytei, na ir ka.
Atsakyti
Gal vardas ir turi kokia grazia reiksme, bet dauguma tu tikru reiksmiu nezino ir vardai sukelia ivairias asociacijas. Man tai irgi primena suni, kazkodel. Gal nuo zodzio taksas. Be to primena zodi Maxi, Maxima ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 03 14, 12:42)
Klystate, tai Maksas - Maksimilijono trumpinys (tiesa, gali būti ir Maksvelo).

Šį vardą turi net keletas šventųjų, Šv. Romos imperijos imperatorių, taip kad ne serialinis.

Mano kriksto sunus, Maksimas, o kai rinko antra varda pats kunigas patare duoti Maximilijano varda. Cia graikiskas vardas. Man asmeniskai vienas is graziausiu vardu thumbup.gif
Atsakyti
Mano suns vardas!
Atsakyti
QUOTE(Agakira @ 2011 03 14, 12:12)
Maksas - gražus vardas ... šuniukui. Ypač taksiukui  thumbup.gif . Būtų gražus ir žmogui, bet perdaug populiarus "tarp šunų".

Mes basetui įdėjom, irgi limpa thumbup.gif
Atsakyti
Mano draugas vilkinį šunį turi vardu Maksas smile.gif
Atsakyti
Regis filmas buvo Mad Max apie 80 tuosius. Na iš karto asociacija su juo. schmoll.gif
Atsakyti
Baisus! doh.gif
Atsakyti
Man ne g.gif tik jau ne i serialu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karikima @ 2012 02 29, 16:23)
Mano suns vardas!

drinks_cheers.gif
Atsakyti