Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(GAJANA @ 2007 12 05, 21:32)
labutis visom, idedu jusu teismui savo virtuve.... seniai skaitau jusu pasisakymus, labai daug graziu virtuviu maciau...

raganele, jusu virtuve tikrai labai shauni!!!!!

as saviske jau apie metus turiu, dabar daug ka daryciau kitaip, bet gal kazkam duosiu ideju idedama savo virtuve  4u.gif

labai thumbup.gif virtuve, man tai labai patinka, vat noriu paklausti koks atstumas yra tarp spinteliu kur kriaukle ir to stalo, na ten kur kampu eina, nezinau ar aiskiai parasiau blush2.gif ar uztenka vietos sukinetis prie virykles nes atrodo is nuotraukos kad mazokai ten vietos g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 12 05, 23:41)
gražu, patogu,  subtilu, tai, ko reikia virtuvei thumbup.gif
g.gif nu nežinau... Ten gi yra 3 serijos - ALNO, IMPULS ir PINO, tai pirmoji brangiausia, kitos pigesnės, manoji iš impuls http://www.inragasa....oducts/?c3id=48 , gal tau alno skaiciavo? Ten, kaip suprantu toj pacioj gamykloj visos 3 serijos gaminamos.

na turbut,o tai kaip supratau is nuorodos pas jus is pino 210butent,ir ten ira tokia blizgi medziaga rauduona,nes nematau juos niekur:(
Atsakyti

[/quote]

QUOTE(Kaliteja @ 2007 12 06, 00:19)
O kodėl sakote kad nepatogu,aš kaip tik tokias noriu dėti,nes kitos tai aštrios,kampuotos  ax.gif
Labai labai gražu  thumbup.gif  o stiklas tik prie dujinės o ten kur kriauklė tai plokštė palei visą sieną  g.gif  labai noriu stiklo ir mastau tik ties dujine ir kriaukle,nes jos tolokai viena nuo kitos būtų  ax.gif
g.gif  na kaip kam,aš noriu tokios tik šviesios ir man nesvarbu kad nuvalkiota  tongue.gif

na jos patogumo prasme tai gal ir patogios darinejimui, bet kampukai astrus, tai ranka nusitarkavau ne karta, o be to vaikas tuoj vaiksciot prades, tai isvis reikes uztverti virtuves zona.. taip, virs dujines stiklas, o kur kriaukle eina plokste.. o del tavo varianto, tai nzn, reiktu pamatyt virtuves plana, tik stikla butinai dekit grudinta 4u.gif
...
QUOTE(dute_a @ 2007 12 06, 02:16)
labai  thumbup.gif virtuve, man tai labai patinka, vat noriu paklausti koks atstumas yra tarp spinteliu kur kriaukle ir to stalo, na ten kur kampu eina, nezinau ar aiskiai parasiau blush2.gif  ar uztenka vietos sukinetis prie virykles nes atrodo is nuotraukos kad mazokai ten vietos g.gif

o del sukinejimosi, tai idedu tau fotke wink.gif

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2007 12 05, 18:49)
kazkaip nusimuse mano idetas pavyzdukas  unsure.gif  g.gif .
gal kas turit virtuve su tokiom rankenelem? kaip jos? ar patogios?  4u.gif
user posted image

Aš irgi iš pirmo žvilgsnio įsimylėjau šitas rankenas wub.gif bet dizainerė pasiūlė prieiti prie ekspozicijos ir jas išbandyti. Nu tai ir tušti stalčiai man darėsi sunkiai, jau nekalbant apie realų naudojimą, kai bus prikrauti visokio gėrio. Be to man tai tikrai nepatogu sugriebti. Visada turiu šiokį tokį manikiūrą tai man labai nagai kliuvo. MB lengviau įsitvėrė, bet jam irgi pasirodė, kad nepatogu. Siūlyčiau ir Jums pabandyti realiai išbandyti.
Nes grožis tai jų nerealus, o vat patogumas verysad.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras 4u.gif cia adresuojama toms kurios pagyre,o ne ieskojo prie ko cia prisikabinus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 12 06, 08:31)
Aciu visoms uz pagyras 4u.gif cia adresuojama toms kurios pagyre,o ne ieskojo prie ko cia prisikabinus tongue.gif

Tai, kad ne prie virtuves kabinejosi mergaites, siap jau, o prie pasisakymu 4u.gif Virtuve grazi tavo ir pakankamai jauki. Viskas puikiai pamastyta ir pagal galimybes pasideliota 4u.gif
Atsakyti
GAJANA, begaliu nepagirti jusu virtuves bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2007 12 05, 22:32)
labutis visom, idedu jusu teismui savo virtuve.... seniai skaitau jusu pasisakymus, labai daug graziu virtuviu maciau...

raganele, jusu virtuve tikrai labai shauni!!!!!

as saviske jau apie metus turiu, dabar daug ka daryciau kitaip, bet gal kazkam duosiu ideju idedama savo virtuve  4u.gif

Noriu patarimo.Ar gerai naudotis tokiu baru-stalu,ar geriau daryti bara su paaukstinimu?As tai noreciau tokio kaip pas jus,bet MB nori su paaukstinimu.Pas mus virtuve nedidele ir atskiro stalo nebus.Ir pas jus stalvirsis is plokstes ar kitoks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 12 06, 00:04)
dekui labai uz operatyvuma ir informatyvuma 4u.gif
as savo metaline dabar plaunu po kiekvieno indu plovimo, taip, nuo vieno karto i savaite tikrai rankos nenukris.
ai dar nepaklausiau, o gal prisimeni, ar pas tave stalvirsis is termopalo? o gal jie visi vienodi?

stalvirsis net nzn kaip pasakyt, vokieciu firmos termopal ten vidui yra drozliu plokste, laminuota kazkokia plasmase atsparia dregmei ir karciui.
Papildyta:
QUOTE(irmaMO @ 2007 12 06, 10:52)
Noriu patarimo.Ar gerai naudotis tokiu baru-stalu,ar geriau daryti bara su paaukstinimu?As tai noreciau tokio kaip pas jus,bet MB nori su paaukstinimu.Pas mus virtuve nedidele ir atskiro stalo nebus.Ir pas jus stalvirsis is plokstes ar kitoks? ax.gif

apie stalvirsi jau rasiau wink.gif o cia yra pusbaris, man labai patogu, tuo paciu daiktu daug galima sutalpint i spinteles po juo ir naudot kaip stala, jei erdve maza tikrai siulyciau toki varianta, pas mus butas ir nedidelis, uztai ir pasirinkom...... baro su paaustinimu tikrai nesirinkciau ... man graziau ir patogiau tas pats virtuves lygis...
Papildyta:
aciu visom uz pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2007 12 06, 09:52)

as daryciau tik toki kaip pas Gajana, zemesni. mes turejom austesni-dabar balkone jau metai, o vietoj jo stalas stovi smile.gif suaugusiems tie barai dar puse velnio, bet va vaikui labai nepatogu. jei daugiau stalo nebus-tai tik tai mazesni daryti...
Atsakyti

Labukas ax.gif ...Mes savo senajame bute turejome labai panasia virtuve,tik stalas buvo zymiai didesnis ir kaip cia pasakius apvalus...Del pusbario kaip cia kazkas klause,manau labai nepatogu vaikams ir patiems....Tik pas mus kriaukle buvo,kur stovi jusu virykle,nes ten langas buvo.Savo senaja virtuve buvome labai patenkinti,o ypac dziaugiames patogiu prailgintu stalu....ir vietos sutaupeme rolleyes.gif ..........
Papildyta:

Vat sitokia virtuve,tik su prailgintu ir praplatintu, apvaliu stalu.
Papildyta:
gal dabar rodys g.gif

[/quote]
Atsakyti
raganele, ziauriai patiko tavo virtuve!!! thumbup.gif wub.gif O dar papirko ta bordo spalva, apie kuria as ir pati svajoju... wub.gif Tik mane daug kas nuo tokios spalvos bando atkalbeti, nes virtuve bus kartu su svetaine...nes paskui bus sunku spalvas derint ir t.t. bet as jau dabar "matau" bordo virtuve (bet neblizgi) sviesiu stalvirsiu, gelsvas bendros patalpos sienas ir raudonus akcentus svetainej (galbut ir raudoni minksti baldai - ziurint kaip dar nuspresiu). Tai ir mastau, o kokios dar spalvos tiktu, jei ateity nebenoreciau gelsvu sienu? Sutinku, kad bordo spalva pretenzinga, bet man tokia grazi... blush2.gif doh.gif
Gajana, tavo virtuvyte, kaip ir raganeles, gali susilaukt tik pagyru, nes viskas taip suderinta! thumbup.gif Tik man irgi bent jau nuotraukoje atrodo truputi per tamsu, bet kaip suprantu, realybeje to tamsumo nera? Tikrai ispudinga! drinks_cheers.gif Tiesa, o kur dareisi virtuve?

SoJa, o kada tu pasirodysi savo virtuvele? Juk jau turetu buti sustatyta, ar ne? bigsmile.gif
Papildyta:
Tiesa, gal kas nors is klaipedieciu galetu patarti, kur "gyvai" ekspozicijose galeciau pamatyti bordo spalvos virtuvini? Kiek apvazinejau, tai niekur tokios spalvos nematyti - sakau, gal kaip pamatyciau realiai, tai gal ir noras praeitu?Arba atvirksciai... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti