raganele, ziauriai patiko tavo virtuve!!!

O dar papirko ta bordo spalva, apie kuria as ir pati svajoju...

Tik mane daug kas nuo tokios spalvos bando atkalbeti, nes virtuve bus kartu su svetaine...nes paskui bus sunku spalvas derint ir t.t. bet as jau dabar "matau" bordo virtuve (bet neblizgi) sviesiu stalvirsiu, gelsvas bendros patalpos sienas ir raudonus akcentus svetainej (galbut ir raudoni minksti baldai - ziurint kaip dar nuspresiu). Tai ir mastau, o kokios dar spalvos tiktu, jei ateity nebenoreciau gelsvu sienu? Sutinku, kad bordo spalva pretenzinga, bet man tokia grazi...
Gajana, tavo virtuvyte, kaip ir raganeles, gali susilaukt tik pagyru, nes viskas taip suderinta!

Tik man irgi bent jau nuotraukoje atrodo truputi per tamsu, bet kaip suprantu, realybeje to tamsumo nera? Tikrai ispudinga!

Tiesa, o kur dareisi virtuve?
SoJa, o kada tu pasirodysi savo virtuvele? Juk jau turetu buti sustatyta, ar ne?
Papildyta:Tiesa, gal kas nors is klaipedieciu galetu patarti, kur "gyvai" ekspozicijose galeciau pamatyti bordo spalvos virtuvini? Kiek apvazinejau, tai niekur tokios spalvos nematyti - sakau, gal kaip pamatyciau realiai, tai gal ir noras praeitu?Arba atvirksciai...