Aplamai įvairovė žaislų ir kainų skirtumas akivaizdus lyginant tiek su Lietuva tiek man su Maskva
Aš iš USA užsisakiau krūva žaislų, ten dar pigiau nei iš UK (kiek ten svarais tai ten doleriais kainuoja). Bet gausim tik prieš Kalėdas, nes laivu visus plukdo, tai užtrunka
Aplamai įvairovė žaislų ir kainų skirtumas akivaizdus lyginant tiek su Lietuva tiek man su Maskva
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 08, 22:13)
pirkom kaune jonelio kieme
ten visko tikrai daugm visi zaislai buten is visur
i savaite dabar du kart atveza papildo...
mokejau, dabar net tiksliai nepasakysiu nors tai ir buvo vakar zinau kad padare nuolaida, nes pastoviai perku ten, tai 80 lt kokia buvo.
o is usa turime stai keli pavyzdziai zaisliuku , mums atveze buvo, kokybe labai gera, tvirtos plastmases

dar toki maza traktoriuka kaip geltonas, ta zmogeliuka tomy
niu labai patenkinta..dar va ryt atveza mums kaip tik zailiuku traktoiuku is usa 
o is usa turime stai keli pavyzdziai zaisliuku , mums atveze buvo, kokybe labai gera, tvirtos plastmases

dar toki maza traktoriuka kaip geltonas, ta zmogeliuka tomy
Ta geltona su žmogeliuku mes ir Jonelio kiemely buvom rade
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 08, 16:52)
o tai kaip man dabar zinot kokio dydzio tas makvinas tilptu
kaip zinot kokio dydzio
pvz sios
http://www.toysrus.c...sneyCars/373966
http://www.toysrus.c...sneyCars/284327
http://www.toysrus.c...sneyCars/155004
si speju jau per didele
http://www.toysrus.c...sneycars/427233
aš irgi pirkau Macka ir makvina. Makas pasirodo yra mazesnis nei maniau, bet nieko, o makvinas siam makui manau turi tikti tas pirmas, nes as mokejau pansia kaina, apie 3 svarus.
QUOTE(vaida L @ 2007 11 10, 10:36)
Aš iš USA užsisakiau krūva žaislų, ten dar pigiau nei iš UK (kiek ten svarais tai ten doleriais kainuoja). Bet gausim tik prieš Kalėdas, nes laivu visus plukdo, tai užtrunka
O iš kokių parduotuvių užsisakinėjai
Mes irgi laukiam lelyciu is USA.Va sitos kainavo 10$,dar siuntimas prisides
QUOTE(vaida L @ 2007 11 10, 10:36)
as irgi pastebejau, kad kainos USA mazesnes nei UK, bet siuntimas is USA trigubai brangiau kainuoja, tai as pasiskaiciavau, kad labiau apsimoka is UK siustis, nebent labai lengvas zaislas.
O siunčiant žaislus nėra uždedami muitai jei viršyjama tam tikra suma? Nes štai, aš nežinojau tos tvarkos ir iš USA kai gavau dukrai žieminę striukę su kelnėm (kainavo su šipingu apie 80 dolerių) uždėjo man muitą ir dar turėjau priedo sumokėti 12 proc nuo kainos plius 18 proc PVM. Dabar bijau ką nors pirkti
O gal kas gali pasiūlyti žaislą - karsoną?
QUOTE(Lazdyniete @ 2007 11 12, 12:43)
O siunčiant žaislus nėra uždedami muitai jei viršyjama tam tikra suma? Nes štai, aš nežinojau tos tvarkos ir iš USA kai gavau dukrai žieminę striukę su kelnėm (kainavo su šipingu apie 80 dolerių) uždėjo man muitą ir dar turėjau priedo sumokėti 12 proc nuo kainos plius 18 proc PVM. Dabar bijau ką nors pirkti 
jei etiketes prikabintos buvo, tai todel taip ir nutiko, bet yra tarpininke kuri siuncia be rtikeciu rubelius
as zaisliukus is UK uzsisakiai, tai manau, ir tikiuosi kad toks dalykas nenutiks
gal galit pora nuorodeliu ar adresiuku pas ka kreiptis norint uzsisakyti zaislu
QUOTE(žaislas @ 2007 11 12, 17:14)
O gal kas gali pasiūlyti žaislą - karsoną?
Va va, ieškau ir aš. Užsienio puslapiuose vargu ar būtų
Papildyta:
QUOTE(nikute @ 2007 11 12, 22:41)
oooooo
Karlsonas.
QUOTE(nikute @ 2007 11 12, 23:44)