Kristupuk, o ka tas Scoop'as geltonas jusu daro? nes as kur uz tokia kaip jus scoop'o kaina uzsakiau Muck'a. tai jis tik kalba, nu ir stumdyt reikia, kad vaziuotu
pasikelia ten tas priekis, o daugiau nieko. o kur scoop'as uz 6.99 svaro, tai ir vaziuoja pats ir mojuoja savo priekiu ir daug visokiu ten atsilenkia, issitraukia. idomu man ar jusu scoop'as ir mano scoop'as vienodai gali ar vis tik kainu skirtumas lemia kazka. nes dar mastau zaislu imt, tai nezinau ar pigiau imt ar brangiau
Gal kas nors turit Aquadraw is Tomy. kokie atsiliepimai butu? ar verta vaikui pirkti 2.5 metu ar ne?
QUOTE(superciocia @ 2007 11 20, 16:58)
stai nuoroda
http://www.toysrus.c...3958?ref=Search
jis be elementu
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2007 11 20, 16:59)
Kristupuk, o ka tas Scoop'as geltonas jusu daro? nes as kur uz tokia kaip jus scoop'o kaina uzsakiau Muck'a. tai jis tik kalba, nu ir stumdyt reikia, kad vaziuotu
pasikelia ten tas priekis, o daugiau nieko. o kur scoop'as uz 6.99 svaro, tai ir vaziuoja pats ir mojuoja savo priekiu ir daug visokiu ten atsilenkia, issitraukia. idomu man ar jusu scoop'as ir mano scoop'as vienodai gali ar vis tik kainu skirtumas lemia kazka. nes dar mastau zaislu imt, tai nezinau ar pigiau imt ar brangiau 
jis su elementais, ka tikslai jis daro, negaliu pasakyt, nes jis dar supakuotas, ir neimanoma graziai jo isimt
jis kaunavo berots apie 5 svarus, nukainuotas jis buvo
Nu o aš labai lauksiu šitos mašinos.
My Webpage
My Webpage
QUOTE(adrija @ 2007 11 22, 19:28)
Labai patiko
O per ka tu uzsisakei?
QUOTE(inga76 @ 2007 11 22, 22:54)
Per luką
gal kas pirkot tokį žaisliuką

ar įdomus vaikui?
mano Ugnė šiandien tokią pamatė senukuose, tai kaip užsimanė, padėjo cypti, rėkti jog nori "džiam džiam"(taip ji vadina beždžiones) tai ištempiau iš parduotuvės rėkiančią
dar ir dabar prisemena jog mama džiam džiam nenupirko
tai galvoju galparsisisiųsti, pigiau išeis nei LT pirkti

ar įdomus vaikui?
mano Ugnė šiandien tokią pamatė senukuose, tai kaip užsimanė, padėjo cypti, rėkti jog nori "džiam džiam"(taip ji vadina beždžiones) tai ištempiau iš parduotuvės rėkiančią
QUOTE(adrija @ 2007 11 22, 22:08)
Per luką
.iš pradžių norėjau tokią,kaip kristupėlio,bet pagalvojau,kad tokios smulkios detalės viduje,tai mums ilgai nelaikys
.Šita didesnė,kitoks vidus,tai gal kaip nors ilgiau paturėsim.
Aciu uz atsakyma.
Turbut norite sunui, gimusiam 2005 metais, o maniskis tai 2003, tai galvoju, kad jau tokios detales ne tokios jam smulkios bus
QUOTE(inga76 @ 2007 11 24, 17:52)
Aciu uz atsakyma.
Turbut norite sunui, gimusiam 2005 metais, o maniskis tai 2003, tai galvoju, kad jau tokios detales ne tokios jam smulkios bus
, jau ilgesniam laikui zaislo uztenka
, bet man jusu labai patiko irgi, kad yra nuvaziavimo trasa.
Tai jums jau pats tas.
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 14, 14:50)
ČIA
IR ČIA
cia keli adresiukai zaislu, o kreiptis i internetines parduotuves
ten uzsakineja merginos 
IR ČIA
cia keli adresiukai zaislu, o kreiptis i internetines parduotuves
Ačiu už paaiškinimus, kur rinktis norimą žaisla, bet tik nesupratau, kur jieškoti tų užsakinėjaunčių merginų
be to, norėjau paklausti, kiek maždaug pabrangsta prekė, kuri yra siunčiama iš UK ir kuri iš USA? Atleiskit už tokius klausimus, bet aš visiškai nesiorientuoju.
QUOTE(Ingadi @ 2007 11 25, 23:18)
Ačiu už paaiškinimus, kur rinktis norimą žaisla, bet tik nesupratau, kur jieškoti tų užsakinėjaunčių merginų
? Gal padėsite dar
, nurodysite, kaip su jomis susisisekti. Ir ar dar yra tokių merginų, kurios užsiima tais užsakinėjimais?
be to, norėjau paklausti, kiek maždaug pabrangsta prekė, kuri yra siunčiama iš UK ir kuri iš USA? Atleiskit už tokius klausimus, bet aš visiškai nesiorientuoju.
supermamu klubas/internetines parduotuves.
ten rasi ir is UK ir is JAV uzsakanciu tarpininkiu temu.
kaip su JAV as nezinau, bet kiekvienoje temoje yra salygos pirmam lape surasytos, o kaip su UK galiu pasakyt konkreciai, jei per tarpininke Agneta is UK siunties.
tai tada kaina+10 proc.+5lt/kg.
kursas mazdaug skaiciuokj 5 lt uz svara. gausi orientacine suma.
jei zaislas kainuoja 10 svaru ir sveria apie puse kg, tai viso gausis 57 lt mazdaug iki tarpininkes namu
Gavau siandien ir as savo uzsakytas Barbes,tik truputi suerzino,kad atsiunte nevisai tas.Uzsakinejau sitas

O atsiunte

Dar atkeliavo ponis-naujagimis,tai viskas su juo gerai.Palyginus kainas su LT,siustis apsimokejo

O atsiunte

Dar atkeliavo ponis-naujagimis,tai viskas su juo gerai.Palyginus kainas su LT,siustis apsimokejo