Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie žaislus

Kristupuk, o ka tas Scoop'as geltonas jusu daro? nes as kur uz tokia kaip jus scoop'o kaina uzsakiau Muck'a. tai jis tik kalba, nu ir stumdyt reikia, kad vaziuotu smile.gif pasikelia ten tas priekis, o daugiau nieko. o kur scoop'as uz 6.99 svaro, tai ir vaziuoja pats ir mojuoja savo priekiu ir daug visokiu ten atsilenkia, issitraukia. idomu man ar jusu scoop'as ir mano scoop'as vienodai gali ar vis tik kainu skirtumas lemia kazka. nes dar mastau zaislu imt, tai nezinau ar pigiau imt ar brangiau smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors turit Aquadraw is Tomy. kokie atsiliepimai butu? ar verta vaikui pirkti 2.5 metu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(superciocia @ 2007 11 20, 16:58)
o gal nuorodą galima?
Papildyta:
Ir ar ta didelė mašina su batarėjom?

stai nuoroda
http://www.toysrus.c...3958?ref=Search
jis be elementu
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2007 11 20, 16:59)
Kristupuk, o ka tas Scoop'as geltonas jusu daro? nes as kur uz tokia kaip jus scoop'o kaina uzsakiau Muck'a. tai jis tik kalba, nu ir stumdyt reikia, kad vaziuotu smile.gif pasikelia ten tas priekis, o daugiau nieko. o kur scoop'as uz 6.99 svaro, tai ir vaziuoja pats ir mojuoja savo priekiu ir daug visokiu ten atsilenkia, issitraukia. idomu man ar jusu scoop'as ir mano scoop'as vienodai gali ar vis tik kainu skirtumas lemia kazka. nes dar mastau zaislu imt, tai nezinau ar pigiau imt ar brangiau smile.gif

jis su elementais, ka tikslai jis daro, negaliu pasakyt, nes jis dar supakuotas, ir neimanoma graziai jo isimt blush2.gif palikom, gal dar prireiks pas kaledu seneli i TBB mokyklele nest 4u.gif
jis kaunavo berots apie 5 svarus, nukainuotas jis buvo 4u.gif
Atsakyti
Nu o aš labai lauksiu šitos mašinos.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2007 11 22, 19:28)
Nu o aš labai lauksiu šitos mašinos.
My Webpage

Labai patiko thumbup.gif
O per ka tu uzsisakei?
Atsakyti
QUOTE(inga76 @ 2007 11 22, 22:54)
Labai patiko  thumbup.gif
O per ka tu uzsisakei?

Per luką 4u.gif .iš pradžių norėjau tokią,kaip kristupėlio,bet pagalvojau,kad tokios smulkios detalės viduje,tai mums ilgai nelaikys biggrin.gif .Šita didesnė,kitoks vidus,tai gal kaip nors ilgiau paturėsim.
Atsakyti
gal kas pirkot tokį žaisliuką

user posted image
ar įdomus vaikui?

mano Ugnė šiandien tokią pamatė senukuose, tai kaip užsimanė, padėjo cypti, rėkti jog nori "džiam džiam"(taip ji vadina beždžiones) tai ištempiau iš parduotuvės rėkiančią doh.gif dar ir dabar prisemena jog mama džiam džiam nenupirko doh.gif tai galvoju galparsisisiųsti, pigiau išeis nei LT pirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 24 lapkričio 2007 - 16:48
QUOTE(adrija @ 2007 11 22, 22:08)
Per luką 4u.gif .iš pradžių norėjau tokią,kaip kristupėlio,bet pagalvojau,kad tokios smulkios detalės viduje,tai mums ilgai nelaikys biggrin.gif .Šita didesnė,kitoks vidus,tai gal kaip nors ilgiau paturėsim.

Aciu uz atsakyma.
Turbut norite sunui, gimusiam 2005 metais, o maniskis tai 2003, tai galvoju, kad jau tokios detales ne tokios jam smulkios bus biggrin.gif , jau ilgesniam laikui zaislo uztenka biggrin.gif , bet man jusu labai patiko irgi, kad yra nuvaziavimo trasa.
Atsakyti
QUOTE(inga76 @ 2007 11 24, 17:52)
Aciu uz atsakyma.
Turbut norite sunui, gimusiam 2005 metais, o maniskis tai 2003, tai galvoju, kad jau tokios detales ne tokios jam smulkios bus  biggrin.gif , jau ilgesniam laikui zaislo uztenka  biggrin.gif , bet man jusu labai patiko irgi, kad yra nuvaziavimo trasa.

Tai jums jau pats tas. 4u.gif O pas mane tai tik capt,ir jau nulūžo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 14, 14:50)
ČIA
IR ČIA
cia keli adresiukai zaislu, o kreiptis  i internetines parduotuves smile.gif ten uzsakineja merginos  biggrin.gif

Ačiu už paaiškinimus, kur rinktis norimą žaisla, bet tik nesupratau, kur jieškoti tų užsakinėjaunčių merginų g.gif ? Gal padėsite dar blush2.gif , nurodysite, kaip su jomis susisisekti. Ir ar dar yra tokių merginų, kurios užsiima tais užsakinėjimais?
be to, norėjau paklausti, kiek maždaug pabrangsta prekė, kuri yra siunčiama iš UK ir kuri iš USA? Atleiskit už tokius klausimus, bet aš visiškai nesiorientuoju.
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2007 11 25, 23:18)
Ačiu už paaiškinimus, kur rinktis norimą žaisla, bet tik nesupratau, kur jieškoti tų užsakinėjaunčių merginų  g.gif  ? Gal padėsite dar  blush2.gif , nurodysite, kaip su jomis susisisekti. Ir ar dar yra tokių merginų, kurios užsiima tais užsakinėjimais?
be to, norėjau paklausti, kiek maždaug pabrangsta prekė, kuri yra siunčiama iš UK ir kuri iš USA? Atleiskit už tokius klausimus, bet aš visiškai nesiorientuoju.

supermamu klubas/internetines parduotuves.
ten rasi ir is UK ir is JAV uzsakanciu tarpininkiu temu.
kaip su JAV as nezinau, bet kiekvienoje temoje yra salygos pirmam lape surasytos, o kaip su UK galiu pasakyt konkreciai, jei per tarpininke Agneta is UK siunties.
tai tada kaina+10 proc.+5lt/kg.
kursas mazdaug skaiciuokj 5 lt uz svara. gausi orientacine suma.
jei zaislas kainuoja 10 svaru ir sveria apie puse kg, tai viso gausis 57 lt mazdaug iki tarpininkes namu smile.gif o nuo jos siunties iki savuju kaip tau patogu - pastu, autobusu, pasiimi pati. sekmes.
Atsakyti
Gavau siandien ir as savo uzsakytas Barbes,tik truputi suerzino,kad atsiunte nevisai tas.Uzsakinejau sitas
user posted image
O atsiunte
user posted image
Dar atkeliavo ponis-naujagimis,tai viskas su juo gerai.Palyginus kainas su LT,siustis apsimokejo ax.gif
Atsakyti