Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Šilelis

QUOTE(Jadza @ 2010 07 10, 12:28)
Sveikos mamytes 4u.gif Nuo rudens pradesime lankyti si darzeli, o kada prasideda "sezonas" ar rugsejo pirma savate, nes lyg girdejau tik nuo rugpucio 25 d. grys jie po atostogu?

aukletoja sake, kad nuo rugsejo pirmos vaika atvesti. nors jos ir anksciau i darba grys, bet tvarkysis, ruosis ir pan. o i kokia grupe eisite?
Atsakyti
QUOTE(lina.pukotukas @ 2010 07 12, 11:38)
aukletoja sake, kad nuo rugsejo pirmos vaika atvesti. nors jos ir anksciau i darba grys, bet tvarkysis, ruosis ir pan. o i kokia grupe eisite?

Eisim i lietuviu grupe, berniukui mano 2 metukai, bet pavadinimo grupes dabar tiksliai nepamenu blush2.gif Tik zinau, kad ta grupe arciausiai direktores kabineto smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano dukryte nuo rugsejo 1 irgi prades lankyti darzeli. Dar nezinau i kokia grupe papuolem, bet eisim i rusu grupe 2007m. gimimo. 4u.gif
Atsakyti
O ar gali kas pasakyti is Nykstuku grupes i kuria grupe perkelia? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Tai va suzinojau, kad nuo rugsejo 5 d. keliausim i Nykstuku grupe. Gal yra daugiau mamyciu, kurios ves savo vaikucius i ta pacia grupe? Idomu kaip ten aukletojos? Kazkaip neramu kaip tam mano vaikui seksis priprasti darzelyje:)
Atsakyti
Sveikos, mamos,

mano sūnus lanko Nykštukų grupę nuo kovo mėnesio. Na ką aš galiu pasakyti - mamos, kurių vaikai tik pradės lankyti darželį, apsišarvuokite kantrybe, nes jei nutiks taip, kaip ir mums nutiko, tai į darželi eisite po dvi dienas per menesį blink.gif Maniškis dvi dienas palankydavo ir susirgdavo, tai sloga, tai bronchitas. Per tris lankymo mėnesius darželyje buvom 12 kartų, iš jų 5 kartus miegojo, o visas kitas dienas būdavom tik iki pietų. Pakakdavo ir to bjauriai ligai pasigauti... Kadangi per tuos tris mėnesius tris kartus sirgom bronchitu, tai gydytoja rekomendavo, jei yra galimybė, per vasarą nevesti į darželį, nes paprastas bronchitas gali patapti astminiu bronchitu. Paskutinį kartą jau vaikas ir švokštė miegodamas, tai neramu buvo...
Vasara eina į pabaigą ir nei karto NESIRGOM. Nei sloga, niekuo. Panašu, darželyje jie vieni nuo kitų užsikrėčia, tik vieni vaikiukai stipresni, kiti silpnesni. Tikiuosi, kad jūsiškiai taip nesirgs tongue.gif
O dėl auklėtojų. Kadangi mažai lankėm, mažai ką galiu pasakyti. Kol kas jokių problemų neiškilo. Man asmeniškai tik nepatiko tai, kad vaikus vesdavo į lauką ir pučiant žvarbiam vėjui, ir kapsint lietučiui doh.gif Kaip pasakė pati auklėtoja, pratinkitės, taip mes vaikus grūdinam...

Va ir visi mano pastebėjimai. Sėkmės visiems vaikučiams ir jų mamytėms ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirijan: 18 rugpjūčio 2010 - 09:24
Sveikos Mamytės.
Mes lankom Nykštukų gr., jau antras vaikas mūsų šeimos, taigi mes labai patenkinti, kitaip antro nebūtume leidę. Dėl lauko tai labai džiaugiuosi, nes tos gr. į kurią perėjo kitas, tai į lauką beveik neina,ar oras geras ar blogas. Manau tik reikia džiaugtis, kad eina pasivaikščioti, nes mes, tėveliai, dažnai tam neturime laiko. Daug bendrauju su tėveliais, kurie veda vaikus į šį darželį, ir girdžiu nusiskundimų, kad vaikai per savaites nevedami į laiką. O šie zuikiai visada lauke, labai džiugu. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Dziugu, kad pasidalinote patirtimi apie darzeli. Su tais sirgimais zinoma labai sunku, bet ka jau padarysi, kiek girdejau tai daugelio vaikuciai daznai serga pirmaisiais lankymo metais, nesvarbu koki darzeli lankytu. O del vedimo i lauka pritariu, kad gerai, tik aisku butu labai gerai, kad aukletojos paziuretu ar vaikutis tinkamai apsirenges. Tik zinoma labai neramu kai vaikutis pripras prie naujos aplinkos, bet kita vertus vistiek veliau ar anksciau sita reikes padaryt:) Taip kad laukiam rugsejo 1-osios ir gal atsiras daugiau mamyciu, kuriu vaikuciai lankys Nykstuku grupe. Butu smagu pabendrauti ir ispudziais pasidalinti thumbup.gif
Atsakyti
Na, gal kas pradės lankyti nuo rugsėjo Ančiukų 9lietuvių) grupę? Mes pasiruošusios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2010 08 19, 20:32)
Na, gal kas pradės lankyti nuo rugsėjo Ančiukų 9lietuvių) grupę? Mes pasiruošusios mirksiukas.gif

mes is anciuku biggrin.gif lankome nuo praeito rudens 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2010 07 29, 00:19)
O ar gali kas pasakyti is Nykstuku grupes i kuria grupe perkelia? 4u.gif

Šiandien buvau užėjusi į darželį pas nykštukus tai šeimyninkėlė Ivona sakė, kad vaikučius kuriems jau suėjo 3 metukai perkels atrodo į Bitučių grupę antrame aukšte kartu su auklėtoja Danguole, o Marina lieka su mažaisiais Nykštukų grupėje. Vaikučius rugsėjo 1 ją atvesti į Nykštukų grupę.
Dar sakė, kad po vasaros atostogu reikalinga pažyma iš gyditojos 27 forma apie vaiko sveikatytės buklę, bet mes tik rugsėjo 22d. pateksim pas gyditoja, nes atostogauja nž kaip čia bus g.gif
Atsakyti
Na, mums tai buvo staigmena-ateinam siand i savo anciuku grupe-sako jus ne ten pataiket, jus perkele i bitutes..nei kas ispejo, nei vasara pasake..Tai kaip ten su bitutem, gal kas lankot? kaip aukletojos?
Atsakyti