Sveikos, mamos,
mano sūnus lanko Nykštukų grupę nuo kovo mėnesio. Na ką aš galiu pasakyti - mamos, kurių vaikai tik pradės lankyti darželį, apsišarvuokite kantrybe, nes jei nutiks taip, kaip ir mums nutiko, tai į darželi eisite po dvi dienas per menesį

Maniškis dvi dienas palankydavo ir susirgdavo, tai sloga, tai bronchitas. Per tris lankymo mėnesius darželyje buvom 12 kartų, iš jų 5 kartus miegojo, o visas kitas dienas būdavom tik iki pietų. Pakakdavo ir to bjauriai ligai pasigauti... Kadangi per tuos tris mėnesius tris kartus sirgom bronchitu, tai gydytoja rekomendavo, jei yra galimybė, per vasarą nevesti į darželį, nes paprastas bronchitas gali patapti astminiu bronchitu. Paskutinį kartą jau vaikas ir švokštė miegodamas, tai neramu buvo...
Vasara eina į pabaigą ir nei karto NESIRGOM. Nei sloga, niekuo. Panašu, darželyje jie vieni nuo kitų užsikrėčia, tik vieni vaikiukai stipresni, kiti silpnesni. Tikiuosi, kad jūsiškiai taip nesirgs
O dėl auklėtojų. Kadangi mažai lankėm, mažai ką galiu pasakyti. Kol kas jokių problemų neiškilo. Man asmeniškai tik nepatiko tai, kad vaikus vesdavo į lauką ir pučiant žvarbiam vėjui, ir kapsint lietučiui

Kaip pasakė pati auklėtoja, pratinkitės, taip mes vaikus grūdinam...
Va ir visi mano pastebėjimai. Sėkmės visiems vaikučiams ir jų mamytėms