Įkraunama...
Įkraunama...

Nelikime abejingi

na, su mirties bausme tai cia jau nesamone....kokius 15-20 metu kai gaus, tai uzteks, manau...
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2007 11 20, 17:17)
na, su mirties bausme tai cia jau nesamone....kokius 15-20 metu kai gaus, tai uzteks, manau...

Ir as taip sakyciau bet jis po tu 15-20meteliu iseis ir vel darys ka nori ----jis gyvas bus o tu triju vaikuciu jau nera verysad.gif nezinau seip jis gyventi neturi jokios teises!!!
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2007 11 20, 21:17)

Na nežinau, aišku iki gyvos galvos, gal jau per daug. Bet, jei girti už vairo, tai jau teisę važinėti - tikrai iki gyvos galvos. Gal kas nors sėsdamas už vairo susimąstytų.
Iš kitos pusės, jei tai būtų mano vaikas, tikrai reikalaučiau didžiausios bausmės. Supraskime ir jas: jis ten kalėjime sėdės, dar kaip pareigūnas su privilegijom, o tėvams niekas vaikų nesugrąžins. Didelė uožuojauta tėveliams.
Pirmiausia reikia keisti įstatymus, bet juos vis tiek kas nors apeis. Ir mano pozicja tokia: padarei nusikaltimą sąžiningai prisįpažink sau ir kitiems ir kiekvienas turi sumokėti už savo klaidas. Šiuo atveju aš labai griežta,padarei labai grubią klaidą -mokėk ir tu savo gyvenimu, tikriausiai nubausčiau pačia griežčiausia bausme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sausė: 26 lapkričio 2007 - 22:43
kazkas labai baisaus...dar tokiemazi vaikiukai...o cia gyvulis matai mandras labai...ot ir baigesi mandrumas...girdejau snekant kad jam shokas buvo,atsiet laksye po laukus uz galvos susiemes,krioke garsiai...ar tiesa?..tikiuos tiesa...nes jis vertas pajust dar ne tokiu kanciu savo dushioje..
Atsakyti
As irgi nesuprantu kaip dar gali but tokiu zmoniu, uzmusus, sutraiskius mazus, beginklius vaikucius pabegti, nepadeti jiems, teigti kad vazavo negirtas - jei liudininkai tvirtina. O kaltininko mama - medike pries kamera tvirtina kad nemoka isblaivint, ir kur tos asaros jei jau tu vaikeliu gaila. Dievas greiciau atleistu jei teisybe prisipazintu ir atgailautu
Atsakyti
Na tai ar kraujo ištroškę patenkinti tyrimo eiga? Teismą pasiekė jau žudiko byla rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2007 11 26, 21:29)
Na nežinau, aišku iki gyvos galvos, gal jau per daug. Bet, jei girti už vairo, tai jau teisę važinėti - tikrai iki gyvos galvos. Gal kas nors sėsdamas už vairo susimąstytų.
Iš kitos pusės, jei tai būtų mano vaikas, tikrai reikalaučiau didžiausios bausmės. Supraskime ir jas: jis ten kalėjime sėdės, dar kaip pareigūnas su privilegijom, o tėvams niekas vaikų nesugrąžins. Didelė uožuojauta tėveliams.
Pirmiausia reikia keisti įstatymus, bet juos vis tiek kas nors apeis. Ir mano pozicja tokia: padarei nusikaltimą sąžiningai prisįpažink sau ir kitiems ir kiekvienas turi sumokėti už savo klaidas. Šiuo atveju aš labai griežta,padarei labai grubią klaidą -mokėk ir tu savo gyvenimu, tikriausiai nubausčiau pačia griežčiausia bausme.

deja deja nera tokio istatymo pas mus. o reiketu nesulaukus tokiu nelaimiu: pagavo girta ar tiesiog isgerusi uz vairo teisiu atemimas visam laikui. o pas mus visur kisiai kisiai. ir laksto. kasdiena zuna zmones nuo girtu ir neatsakingu vairuotoju, o jie dazniausiai atsiperka juokingais nuosprendziais jei isvis nedingsta is ivykio vietos. o zmogaus nera. o ypac gaila kai mirsta mazi vaikuciai kurie dar beveik nieko nemate verysad.gif
Atsakyti
iki gyvos galvos reiktu
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2008 01 10, 00:38)
iki gyvos galvos reiktu

BUTENT thumbup.gif o siandien girdejau per zinias sake kad siulo tik 10meteliu,ner teisybes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2007 11 20, 19:17)

Jau aišku, kad gali realiai jis gauti nuo 3 iki 10 metų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 03 03, 09:37)

Kazkoks siaubas, seda girti, nuzudo, o paskui nuo3-10 metu....Hmmmmmmmkur LIETUVOS TEISINGUMO teisybe.aaaaaa, kur teisingumas....???? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 03 03, 11:37)

Vistiek visu neatsedes schmoll.gif Taip jau pas mus Lietuvoj verysad.gif
Atsakyti