Įkraunama...
Įkraunama...

Nelikime abejingi

QUOTE(damute31 @ 2007 11 09, 22:59)
Gargzduose nors nedaug bet buvo zmoniu ateje uzdekti zvakuciu, atvaziavom prie komisariato, islipom jau su uzdegtom zvakutem ir kaip tik policininku masina isisuko, tai jie prie musu sustojo ir sako ka jus cia darysit  wacko.gif sakau zvakutes uzdegam uz zuvusius berniukus  angel_sadangel.gif tai jie dar kazkai pasaipei pasake ir nuvaziavo...padejom mes zvakeles ir pradejo zmones lipti is masinu su deganciom zvakutem

va va, ta pareigunai tikrai moka....pasisaipyt...idomu, kur tokio dalyko mokoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2007 11 09, 22:08)
va va, ta pareigunai tikrai moka....pasisaipyt...idomu, kur tokio dalyko mokoma? g.gif

mano dukra manes klausia, kodel jie prisikabino prie musu, mes juk nieko blogo nedarom blink.gif turim mes kaimyna dirbanti policijoj, tai jis dvi masinas turi ir nei viena drausta, nei tech apziura pravaryta doh.gif pakisa pazimejima ir reikalas sutvarkytas blink.gif jiems gi viskas galima doh.gif o
ypac girtiems sesti prie vairo bash.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2007 11 09, 23:16)
mano dukra manes klausia, kodel jie prisikabino prie musu, mes juk nieko blogo nedarom  blink.gif turim mes kaimyna dirbanti policijoj, tai jis dvi masinas turi ir nei viena drausta, nei tech apziura pravaryta  doh.gif pakisa pazimejima ir reikalas sutvarkytas  blink.gif jiems gi viskas galima  doh.gif o
ypac girtiems sesti prie vairo  bash.gif

sutinku drinks_cheers.gif
niekada neturejau geros akies ant pareigunu,,,teko susidurt situacijoje, kai mes, parase pareiskima policijoj del pastovaus izeidinejimo, palikom kalti, kad jiems uzkrovem darbo....taip buvo ir pasakyta..uzkraus cia dar kazkokio darbo...likom nesuprate, koks tada isvis musu pareigunu darbas, kokios ju pareigos?
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2007 11 09, 14:23)
tiesa,mamos,man matyt snd smegenys sunkiai veikia,bet nelabai supratau ką konkrečiai mes reikalausim toj peticijoj?nes kaip suprantu peticija tai nėr tik kad va pasirašom nes pasipiktinom,man rodos reikia konkrečiiai suformuluot ko mes norim?ar aš apsirinku?

rolleyes.gif Super, svarbu erzelį kelt ir virkaut, nesvarbu, kad žmonės nežino patys jau ko nori ... graudu ne tik dėl žuvusių vaikų.

QUOTE(anna @ 2007 11 09, 17:27)
Nu žinot  doh.gif visai ne tokios peticijos tikėjausi-kodėl iš karto politiniai oponentai skuba naudotis tokia didele tragedija???negi kažką pakeis Grigaravičiaus atsistadydinimas?
Aš maniau kad bus kažkas konkretesnio dėl visos situacijos keliuose arba būtent dėl šitos nelaimės,o ne politikos miražai  unsure.gif tikrai nežadu pasirašinėti tokios peticijos  cool.gif

Nu o gal Grigaravičius pats "buchas" važinėja? biggrin.gif Nesvarbu, dzin, atstatydint nafig. schmoll.gif
O ko konkretesnio dar, peticijos normalios surašyt neišeina juk net...

QUOTE(chanuma @ 2007 11 09, 19:44)
AR JAUČIAT, KAD ARTĖJA GALAS NEŽMONIŠKAM BANDITIŠKOS VALDŽIOS SAVAVALIAVIMUI? AR MATOT, KAD ŽMONĖS DAUGIAU NEGALI KENTĖTI? AR SUVOKIAT, KAD PASIEKĖM DUGNĄ?
N E B E T Y L Ė K I M
V I E N Y K I M Ė S
R I N K I M Ė S
Š I A N D I E N
VISUOSE MIESTUOSE
IR KAIMUOSE 19 00 val.
TEGU GEDULAS DĖL ŽUVUSIŲ VAIKELIŲ TAMPA
PIRMU ŽINGSNIU PRADEDANT
KOVĄ UŽ SAVO IR MŪSŲ VAIKŲ
ATEITĮ.

Jetus, kokios skambios frazės rolleyes.gif TAI JAUČIAT AR NE TĄ GALĄ? Aš tai nė velnio schmoll.gif Nejau yra manačių, kad taip lengva pažabot siautėjimus keliuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2007 11 09, 23:31)
rolleyes.gif Super, svarbu erzelį kelt ir virkaut, nesvarbu, kad žmonės nežino patys jau ko nori ... graudu ne tik dėl žuvusių vaikų.
Nu o gal Grigaravičius pats "buchas" važinėja?  biggrin.gif Nesvarbu, dzin, atstatydint nafig.  schmoll.gif
O ko konkretesnio dar, peticijos normalios surašyt neišeina juk net...
Jetus, kokios skambios frazės  rolleyes.gif TAI JAUČIAT AR NE TĄ GALĄ? Aš tai nė velnio  schmoll.gif Nejau yra manačių, kad taip lengva pažabot siautėjimus keliuose?  g.gif

bet sedet siltam kabary prie teliko irgi neuztenka....ir nieko nedaryt.. g.gif
Atsakyti
Nežinau, kaip kitur, bet Skuode eilės prie draudimo bendrovių, mat retas kuris mentas savo mašiną buvo apdraudęs ar TA praėjęs. Gerai, kad pradėjo bijoti, gal nebesijaus ereliais, galinčiais daryti ką nori.
Skuode taip pat buvo susirinkę žmonės, kalbėjo, piktinosi, tik žmogus, iš kurio lūpų norima išgirsti daug atsakymų, taip ir nepasirodė. Dieną jo taip pat niekas nerado darbe. Žodžiu, "dingo". Atvyko žurnalistas G. Leškevičius, pakalbino žmones, taip pat ir vadovus, kurie nieko doro negalėjo pasakyti. Įdomu tik, kada per tv rodys g.gif
Atsakyti
pakomentuosiu vėliau...
dabar nėra jėgų gedžiu...
Atsakyti
Prisikaičiau komentarų informaciniuose portaluose ir negalėjau užmigti, tai paršiau komentarą, kurį įkeliu ir čia:
Dabar ne pats tinkamiausias laikas paskaitoms, bet paskaičiau komentarus ir supratau, kad dauguma Lietuvos piliečių nežino elementarių vadybos pagrindų:
1) vadovo pagrindinė funkcija, kurios jis niekam negali perleisti - tai ATSAKOMYBĖ.Darbus jis gali pavesti savo pavaldiniui, bet ATSAKOMYBĖS už darbus NE.
2) ATSAKOMYBĖ yra TEISINĖ ir MORALINĖ. Man net bloga darosi kaip visi vadovai ir politikai pradės aiškinti - tirsim aplinkybes, nes esam teisinė valstybė ir t.t. Niekas ir nesitiki, kad į kalėjimą sės žmogus, kurio pavaldinys nužudė žmogų. Deja, Lietuvoje pamirštama MORALINĖ vadovo atsakomybė.
Manau nereikia aiškinti, kad būtent MORALINĖ atsakomybė priverstų vadovus veiklą organizuoti taip, kad prieš visus piliečius galėtų drąsiai paaiškinti, kas buvo daroma, kad panaši sitaucija neįvyktų, pvz.:
gavus pakartotinus skundus, dėl darbuotojo elgesio buvo skirtos griežčiausios baudos;
įvertinus, kad girtumą nustatė giminaitės pavaldinė teismas į tai astižvelgė ir skyrė griežtesnę bausmę, o už privačių viešų interesų nepaisymą atleista iš pareigų ir pan.

Deja, priešistorė visiškai kitokia, todėl pirmiausia MORALIŠKAI ATSAKINGAS tiesioginis vadovas.
Jei kalbėti apie aukštesnius pareigūnus, ką gi nežinau kokių veiksmų ėmėsi policijos vadovai ar ministras, kad valdininkai nepiktnaudžiautų tarnybine padėtimi, bet galiu įtarti, kad jei jų ir buvo, tai nedaug jei nebaudžiamumas klesti.

Prezidentas taip pat MORALIŠKAI ATSAKINGAS ir jei aukščiausio lygio vadovai negalės pateikti aiškaus veiksmų plano, kas buvo daroma, tai labai tikiuosi, kad jis priims teisingus sprendimus, ne taip kaip minėto pareigūno vadovas, kuris galėjo atleisti prastai dirbantį darbuotoją, deja, to nepadarė, o galėjo ir šiandien aš ramiai miegočiau, o ne dirbčiau visuomeniniais pagrindais.
Priešingu atveju TAUTA yra ATSAKINGA ir manau ji padarys viską, kad būtų saugi savo Tėvynėje.
Žvakutės - tik simbolis ir jei jų buvo nedaug, tai nereiškia, kad žmonės abejingi. Jie vis dar tiki MORALINE ATSAKOMYBE ir jei nebus teisingų sprendimų manau Tauta netylės, o imsis visų teisėtų įmanomų priemonių.
Atsakyti
Vis tiek negaliu užmigti, vis galvoju, ką turėčiau padaryti kaip pilietė... Peticijos yra dvi tik nemanau, kad bus veiksmingos.... Aš turiu porą klausimų diskusijoms:

1)Kodėl pasišalinimas iš eismo įvykio vietos yra mažesnė blogybė nei būti neblaiviam už vairo padarius eismo įvykį? Kokia logika? Nesuprantu...
g.gif

2)Nejaugi policijos pareigūnai nėra baudžiami griežčiau nei eiliniai piliečiai?

3)Kodėl peticijoje aš turiu pasirašinėti, kad "neblaivus pareigunas sukėles avarija kurioje žuna zmogus butu teisiamas kaip už žmogžudystę." Nejaugi Lietuvoje to negarantuoja įstatymas? Beje, stebiuosi gramatinių klaidų gausa peticijoje, na bet gal galima pateisinti skubėjimu. Aš taip pat ne iš kart pastebėjau, ne tas galvoje buvo... schmoll.gif

p.s. 4)Neskaičiau peticijų įstatymo, bet argi peticijų pagrindu organizuojamos akcijos?

5) Beje, norint organizuoti akciją, kad nebūčiau apšaukta vandale kaip tai daryti teisėtai? Manau, kol nebus sprendimų prie policijos komisariato turi degti bent viena žvakutė, nes valdininkai tuo ir gyvena, parėks ir praeis, o turėtų nepraeiti, kol nebus aiškus veiksmų planas...

Atsakyti
Audkvd, labai geras šiaip pastabas parašei,aš irgi klausiau dėl tų peticijų,nes nors ir nesu gerai susipažinusi su jų rašymu,bet visgi šiek tiek kitaip įsivaizduoju.dėl tiesioginio vadovo atsakomybės man net minčių nekyla,aš tikrai manau,kad jis turi trauktis iš posto,bet konkrečiai Grigaravičius nemanau kad gali žinoti ką veikia kiekvienas provincijos pareigūnas g.gif todėl nepritariau pirmai peticijai, o antros nepasirašiau nes nemanau kad tai išvis peticija schmoll.gif tai tiesiog kvietimas prisijungti visus neabejingus žmonės-tam tikrai pritariu ir džiaugiuosi,kad buvo žmonių kurie sudalyvavo vakar,nes aš deja ne blush2.gif važiavau tuo metu po dantistės namo autobusu...
Atsakyti
Vis tiek negaliu užmigti, vis galvoju, ką turėčiau padaryti kaip pilietė... Peticijos yra dvi tik nemanau, kad bus veiksmingos.... Aš turiu porą klausimų diskusijoms:

1)Kodėl pasišalinimas iš eismo įvykio vietos yra mažesnė blogybė nei būti neblaiviam už vairo padarius eismo įvykį? Kokia logika? Nesuprantu...
g.gif
verysad.gif Pasisalinimas is ivykio vietos yra kaltes pripazininmas eiliniam pilieciui ir gana nemaza bauda , su pareigunais kaip pasiseks . Kaip turetu but nezinau .

2)Nejaugi policijos pareigūnai nėra baudžiami griežčiau nei eiliniai piliečiai?

verysad.gif Ne , jei toki nusikaltima ivygdytu eilinis pilietis butu tik karas keliuose , niekas jo namu nesaugotu su ekipazais , manau linco teismas butu garantuotas .

3)Kodėl peticijoje aš turiu pasirašinėti, kad "neblaivus pareigunas sukėles avarija kurioje žuna zmogus butu teisiamas kaip už žmogžudystę." Nejaugi Lietuvoje to negarantuoja įstatymas? Beje, stebiuosi gramatinių klaidų gausa peticijoje, na bet gal galima pateisinti skubėjimu. Aš taip pat ne iš kart pastebėjau, ne tas galvoje buvo... schmoll.gif
verysad.gif Deja lietuvooje to nera , iki 10 metu . Jei tu paimtum plyta ir uzdauzytum 3 zmones gautum zenkliai daugiau bet jei uzmusi masina gausi iki 10 metu , o jei tavo sunu ar dukra  uzdauzys koks 12 dvilikinis jis negaus NIEKO .
Sory uz klaidas ne iki ju buvo .

p.s. 4)Neskaičiau peticijų įstatymo, bet argi peticijų pagrindu organizuojamos akcijos?

Mitingu negalima , solidaruma mirusiajam pareiksti istatymu nereik , juk leidimo zvake prie kapo uzdegti leidimo neprasome .

5) Beje, norint organizuoti akciją, kad nebūčiau apšaukta vandale kaip tai daryti teisėtai? Manau, kol nebus sprendimų prie policijos komisariato turi degti bent viena žvakutė, nes valdininkai tuo ir gyvena, parėks ir praeis, o turėtų nepraeiti, kol nebus aiškus veiksmų planas...
verysad.gif Jei nori organizuot mitinga su oratorika
http://skelbimas_lt/...u_istatymas.htm

Lengviausia yra kritikuoti ka daro kitas sunkiausia tai daryti paciam .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 10 lapkričio 2007 - 08:16
stovejom ir mes klaipedoje nors taip norejosi skuode... zmoniu buvo, zvakiu taip pat ir policijos pasaipiu pastabu bei kreivu zvilgsniu netruko....
Atsakyti