Vis tiek negaliu užmigti, vis galvoju, ką turėčiau padaryti kaip pilietė... Peticijos yra dvi tik nemanau, kad bus veiksmingos.... Aš turiu porą klausimų diskusijoms:
1)Kodėl pasišalinimas iš eismo įvykio vietos yra mažesnė blogybė nei būti neblaiviam už vairo padarius eismo įvykį? Kokia logika? Nesuprantu...

Pasisalinimas is ivykio vietos yra kaltes pripazininmas eiliniam pilieciui ir gana nemaza bauda , su pareigunais kaip pasiseks . Kaip turetu but nezinau .
2)Nejaugi policijos pareigūnai nėra baudžiami griežčiau nei eiliniai piliečiai?

Ne , jei toki nusikaltima ivygdytu eilinis pilietis butu tik karas keliuose , niekas jo namu nesaugotu su ekipazais , manau linco teismas butu garantuotas .
3)Kodėl peticijoje aš turiu pasirašinėti, kad "neblaivus pareigunas sukėles avarija kurioje žuna zmogus butu teisiamas kaip už žmogžudystę." Nejaugi Lietuvoje to negarantuoja įstatymas? Beje, stebiuosi gramatinių klaidų gausa peticijoje, na bet gal galima pateisinti skubėjimu. Aš taip pat ne iš kart pastebėjau, ne tas galvoje buvo...

Deja lietuvooje to nera , iki 10 metu . Jei tu paimtum plyta ir uzdauzytum 3 zmones gautum zenkliai daugiau bet jei uzmusi masina gausi iki 10 metu , o jei tavo sunu ar dukra uzdauzys koks 12 dvilikinis jis negaus NIEKO .
Sory uz klaidas ne iki ju buvo .
p.s. 4)Neskaičiau peticijų įstatymo, bet argi peticijų pagrindu organizuojamos akcijos?
Mitingu negalima , solidaruma mirusiajam pareiksti istatymu nereik , juk leidimo zvake prie kapo uzdegti leidimo neprasome .
5) Beje, norint organizuoti akciją, kad nebūčiau apšaukta vandale kaip tai daryti teisėtai? Manau, kol nebus sprendimų prie policijos komisariato turi degti bent viena žvakutė, nes valdininkai tuo ir gyvena, parėks ir praeis, o turėtų nepraeiti, kol nebus aiškus veiksmų planas...

Jei nori organizuot mitinga su oratorika
http://skelbimas_lt/...u_istatymas.htm
Lengviausia yra kritikuoti ka daro kitas sunkiausia tai daryti paciam .