Rodom savo kalėdines eglutes , pasigrožim ir pasidalinam idėjom
Kadangi šiemet dar nepuošėm naujai ,tai dedam praėjusių metų Papildyta:
Mūsų praėjusiais metais eglutė buvo tokia Dabar man ji "nuobodi "atrodo Šiais metais bus labai žaisminga,linksma,ir visai kitokia Net žaisliukus persipirkti baigiu visus naujai Ir laukiuuuu nesulaukiu kada galėsiu jau puošti
Mūsų praėjusiais metais eglutė buvo tokia
Dabar man ji "nuobodi "atrodo Šiais metais bus labai žaisminga,linksma,ir visai kitokia Net žaisliukus persipirkti baigiu visus naujai
Ir laukiuuuu nesulaukiu kada galėsiu jau puošti
Mūsų praėjusiais metais eglutė buvo tokia
Dabar man ji "nuobodi "atrodo Šiais metais bus labai žaisminga,linksma,ir visai kitokia Net žaisliukus persipirkti baigiu visus naujai
Ir laukiuuuu nesulaukiu kada galėsiu jau puošti
nereali
tikra ar dirbtinė?
įsiseivinau - kopijuosiu o visi tie balvonai - tai tiesiog pliušiniai žaisliukai, kaip maksimkoj būva? Papildyta:
čia mūsų draugai tokią kasmet puošia. man ji labai patinka, bet manau, kad vaikui tai tokia nelabai bus. o jų vaikai jau dideli, jiems eglė nelabai berūpi, tai tokią modernią puošia
Ačiū Naturali, dygioji eglė. Mes kasmet puošiam didelę sidabrinę ar dygiąją eglę O tie mergaitės-angelai ne iš "Maksimos", o švedų "SIA" kalėdinės dekoracijos, kurių (kasmet kitokių) būna "Dorado" ir "SIA" parduotuvėse. Štai taip jos atrodo:
samiene, ačiū, ir jūsų labai graži Kiek suprantu, daniška