Įkraunama...
Įkraunama...

Kairiūkščio namai

O kam ta skyle?? Nelabai supratau...Pas mus lyg irgi nera...
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2008 03 03, 16:48)
O kam ta skyle?? Nelabai supratau...Pas mus lyg irgi nera...

kad tas slankiojancias duris uzfiksuoti stabiliai kai uzdarai... man atrodo, kad reikia, bet pati tiksliai nezinau.
Atsakyti
Bet kad ten nera net su kuo fiksuoti man atrodo...
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2008 03 03, 17:12)
Bet kad ten nera net su kuo fiksuoti man atrodo...

Vat kaip tik yra... Ten apatiniame kamputyje yra... na nezinau kaip pavadinti, fiksuoklis smile.gif kuriam kaip tik reikalinga skyle grindyse kad laikytu, o skyles nera...
Atsakyti
Na tai reiks paziureti kai nuvaziuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2008 03 03, 16:03)
o tuos itrukimus sutvarko statytojas??? ar cia paciam reiks tvarkytis???  blink.gif

Greiciausiai patiems reiks tvarkytis, nes dazniausiai itrukinet pradeda praejus kuriam laikui, o ne tik pastacius. Reiks pasiprasyt, kad duotu sienu dazu spalvos koda, nes gali prireikt smile.gif

O siaip jo is A korpuso pazistamu girdejau, kad reikia issireikalauti, kad viskas kaip priklauso padaryta butu. Pas juos siena buvo blogai nudazyta, turbut tik viena karta, kad svietesi atspalviai, tai perdazinejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neo_laura: 03 kovo 2008 - 16:55
QUOTE(littlehellcat @ 2008 03 03, 16:36)
.....pas mus balkone, kur balkono durys uzdaromos apacioje nera isgrezta skyle grindyse (nelabai moku paaiskinti kitaip). ...

Pas mus taip pat nera balkone grindyse skylutes. Atrodo sake, kad turi buti.

G&I
A korp. 1 laipt.
Papildyta:
Noriu pasiteirauti, pas ka tamsokos grindys, kokios spalvos virtuve daret?
Ir jei ne paslaptis, pas ka daret virtuve?

G&I
Atsakyti
Sveiki, gavome nemazai uzklausu del buitines smile.gif noriu informuoti, kad busim isvyke medaus savaitei, tai i visas uzklausas atsakysim grize wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip ir minėjau, nepamirštamų akimirkų Jums! Pasidžiaukite vienas kitu 4u.gif drinks_cheers.gif

O man dėl buitinės ne taip ir skubu kaip rašiau, kai galėsit, atrašykit mirksiukas.gif

Kur keliausit jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 03 03, 21:15)
Kaip ir minėjau, nepamirštamų akimirkų Jums! Pasidžiaukite vienas kitu  4u.gif  drinks_cheers.gif

O man dėl buitinės ne taip ir skubu kaip rašiau, kai galėsit, atrašykit  mirksiukas.gif

Kur keliausit jei ne paslaptis? blush2.gif

kadangi kaip tycia sia savaite absoliutus normaliu kelioniu trukumas (o atostogu paemem tik sia savaite...) vaziuojam su savo auto po pabaltija pasidairyt: ryga-talinas-helsinkis. itariam, kad bus lietaus smile.gif daug daug lietaus smile.gif bet vis geriau nei sedet namie smile.gif o i egipta nesinori schmoll.gif
kitaip tariant - gerai bet kur, kad tik su savo vieninteliu ir nepakartojamu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(G&I @ 2008 03 03, 18:07)
Pas mus taip pat nera balkone grindyse skylutes. Atrodo sake, kad turi buti.

G&I
A korp. 1 laipt.
Papildyta:
Noriu pasiteirauti, pas ka tamsokos grindys, kokios spalvos virtuve daret?
Ir jei ne paslaptis, pas ka daret virtuve?

G&I

mes dar nedarem (gi B name musu butukas), bet greiciausiai pas mano dede darysim. siaip graziai visai daro.. nu bet cia as jau neobjektyviai gal vertinu biggrin.gif
Atsakyti

A korpuso zmogiukai turbut jau isirenget ar isirenginejat virtuves, gal galetumet brukstelt, kur uzsakinejot? smile.gif Kur butu optimaliausias kainos ir kokybes derinys? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(supersandryte @ 2008 03 03, 21:04)
vaziuojam su savo auto po pabaltija pasidairyt: ryga-talinas-helsinkis. itariam, kad bus lietaus smile.gif daug daug lietaus smile.gif bet vis geriau nei sedet namie smile.gif o i egipta nesinori  schmoll.gif
kitaip tariant - gerai bet kur, kad tik su savo vieninteliu ir nepakartojamu  blush2.gif

Joa, smagiu jums akimirku ir maloniu keliones ispudziu! mirksiukas.gif Technika palauks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neo_laura: 04 kovo 2008 - 10:09