Įkraunama...
Įkraunama...

Kairiūkščio namai

QUOTE(Neo_laura @ 2008 03 11, 10:48)
Jie i baltus dazus labai mazai spalvos deda...pas mus bus siek tiek i gelsvuma ir i zalsvuma. Taip, kad nemanau, kad reikia bijoti, ir ta rozine manau wos matoma, kad rozine smile.gif

drinks_cheers.gif

Vakar buvom nuvažiavę prie namų, tai A korpuse ypatingas sujudimas, turbūt tie, kurie be apdailos pirko, dabar vargsta, nes visi ir tempia medžiagas į viršų, o gal jau po biški įsikurdinėja? g.gif

Mūsų korpuso apdaila dar nepradėta schmoll.gif O tas išdaužtas stiklas pirmame aukšte tikrai baisiai atrodo unsure.gif
Atsakyti
Sveiki busimi kaimynai,
Buvau siandien busimam bute, tai kilo man klausimelis. tarp A ir B korpusu yra du "nameliai" - tai, kaip suprantu iejimas/isejimas is parkingo. tai vat idomiai cia gaunasi - ivaziavimas i parkinga su vartais, iejimas i nama - kodine spina, o tuose "nameliuose" irengta paprasta spina, kuri neaisku bus rakinama ar ne. nes net jeigu rakinama ir mes visi turesim raktus, vistiek kazkas pamirs uzrakinti. O jeigu nerakinama visai, tai nesamone gaunasi. Nes del tu paciu dviraciu, juos galima butu laikyti parkinge, arba netgi to "namelio" apacioje (cia nezinau kaip paaiskinti, reikia matyti savo akimis). Gal butu logiska kad tie nameliai is isores butu atrakinami raktu, o einant is vidaus - tiesiog pasukti rankenele, taip tikrai niekas nepaliks atrakintu duru.
Atsakyti
Buvom šiandien pasižiūrėti, ar jau įstiklinti balkonai, tai jau A korpusiukas baldus tempiasi, taip su baltu pavydu pasiziurejom:)Norisi ir mums jau kuo greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apostol @ 2008 03 11, 15:57)
tarp A ir B korpusu yra du "nameliai"

Aš irgi apie juos mąsčiau g.gif manau taip ir turėtų būti kaip tu sakai, įeiti į juos bus galima su analogišku "raktu" kaip ir į laiptinę (kur būna tik pridėti, durys atsidaro, nežinau kaip mūsų atveju laiptinėj bus)

QUOTE(Serinute @ 2008 03 11, 16:13)
Buvom šiandien pasižiūrėti, ar jau įstiklinti balkonai, tai jau A korpusiukas baldus tempiasi, taip su baltu pavydu pasiziurejom:)Norisi ir mums jau kuo greiciau smile.gif

drinks_cheers.gif Jo, jiems jau smagu blush2.gif
Atsakyti
As irgi sawaitgali buwau, tai kai kurie jau A korpusiuke langus blizginosi smile.gif biggrin.gif Smagumelis! O del tu nameliu uzraktu, joa keistai ten kazkaip g.gif
Papildyta:
QUOTE(Saaule @ 2008 03 11, 12:05)
:Mūsų korpuso apdaila dar nepradėta  schmoll.gif O tas išdaužtas stiklas pirmame aukšte tikrai baisiai atrodo  unsure.gif

Wa wa, man irgi baisiai pasirode. Visa beda, kad pirmieji aukstai wisai nepakelti nuo zemes ir labai jau nesaugiai atrodo... rolleyes.gif Sake, kad pirmo auksto butuose bus ne tik virtuves baldai, bet ir technika; bet galetu labiau ju saugumu susirupint, kokias apsaugines zaliuzes tiems erkeriams itaisytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 03 11, 23:37)
As irgi sawaitgali buwau, tai kai kurie jau A korpusiuke langus blizginosi  smile.gif  biggrin.gif Smagumelis! O del tu nameliu uzraktu, joa keistai ten kazkaip  g.gif

Man ir labai keista pasirodė dėl tų namelių. Kaip tik ketvirtadienį susitinku su Goda, tai pasiteirausiu ten kokio tipo užraktai ir kaip saugumas bus garantuojamas požeminėje aikštelėje. Spėju, kad priešgaisrinė neleistų kad jie būtų atrakinami iš vidaus... na pasiteirausiu.
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 03 08, 09:45)
Sveika, dėl kainos derėjimosi jie tai visai neina į kalbas, virtuvės komplektukui reikės apie 10000, tai tiek jie tikrai nenuleis, bet aišku, bandyti galima. Mes irgi derėjomės, tai niekaip. Galų gale bandėm tartis, kad bent notaro išlaidas apmokėtų pardavėjas, o ne mes, bet vėl gi ne.
Aišku B korpuse dar ir keisti nieko nebegalima. Sakė jau viskas suplanuota, medžiagų tikslus kiekis nupirktas ir pan. Pas mus EKO apdaila, tai labai nepatiko man tai, kad visame bute laminatas. Bet susitarėme, kad virtuvės zonoje sudės plyteles ir koridoriuje (leido pasirinkti plyteles), paskui sienos turėjo pagal juos būti rožinės, vėl leido pakeisti į kitą spalvą, o dėl kainos tai sako  schmoll.gif

Serinute, o kada jus taip taretes? Musu nuziuretas butukas irgi eko, tai irgi butu noras, kad virtuvej plyteles butu, gal dar nevelu ir mum kazko reikalaut..
Atsakyti

Vakar buvom nuvažiavę prie namų, tai A korpuse ypatingas sujudimas, turbūt tie, kurie be apdailos pirko, dabar vargsta, nes visi ir tempia medžiagas į viršų, o gal jau po biški įsikurdinėja? g.gif

Saaule , mes tikrai nevargstame isikurinedami savo miela buteli pirkta be apdailos, o dziaugiames, kad galim patys kurti savo kampeli ir realizuoti savo idejas liezuvis.gif . Aisku tam reikia laiko, bet gyvenam viena karta ir pirkti buteli su pastelinem standartinem spalvom kaip pas visus kaimynus- fiui neidomu. Bet velgi, cia kiekvieno reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2008 03 12, 17:26)
Serinute, o kada jus taip taretes? Musu nuziuretas butukas irgi eko, tai irgi butu noras, kad virtuvej plyteles butu, gal dar nevelu ir mum kazko reikalaut..

Kai Goda pasakė, kad visur laminatas, labai nusiminiau, tada sakau, gal butų galima paderinti taip, kad virtuvėj ir kolidoriuje sudėtumėte plyteles, tai Goda pakraipė galvą, sako, nu galim bandyti. Tada ji paskaičiavo plytelių kainą (tų kurių išsirinkome), atmetė laminato kainą tose zonose ir apskaičiavo kiek reikės primokėti smile.gif Nes laminato kvadratas daug pigesnis už plytelių. Jūs paskubėkit jos paklausti, nes man rodos apdailą tuoj darys (kai kuriuose butuose jau padaryta).
Atsakyti
QUOTE(tituliukas @ 2008 03 12, 19:27)
Vakar buvom nuvažiavę prie namų, tai A korpuse ypatingas sujudimas, turbūt tie, kurie be apdailos pirko, dabar vargsta, nes visi ir tempia medžiagas į viršų, o gal jau po biški įsikurdinėja?  g.gif

Saaule , mes tikrai nevargstame isikurinedami savo miela buteli pirkta be apdailos, o dziaugiames, kad galim patys kurti savo kampeli ir realizuoti savo idejas liezuvis.gif . Aisku tam reikia laiko, bet gyvenam viena karta ir pirkti buteli su pastelinem standartinem spalvom kaip pas visus kaimynus- fiui neidomu. Bet velgi, cia kiekvieno reikalas  4u.gif

Vajetau, tituliukm, "kaip gražu". Čia kaip vaikų darželyje....žiūrėk, mano kubikas gražesnis nei tavo hihihi.gif
Baikit elgtis kaip maži vaikai...
Atsakyti
QUOTE(tituliukas @ 2008 03 12, 17:27)
Saaule , mes tikrai nevargstame isikurinedami savo miela buteli pirkta be apdailos, o dziaugiames, kad galim patys kurti savo kampeli ir realizuoti savo idejas liezuvis.gif . Aisku tam reikia laiko, bet gyvenam viena karta ir pirkti buteli su pastelinem standartinem spalvom kaip pas visus kaimynus- fiui neidomu. Bet velgi, cia kiekvieno reikalas  4u.gif

Visiškai sutinku, kad yra smagu pačiam kurti savo buto erdvę, rinktis spalvas ir visa kita, bet asmeniškai man yra didžiulis džiaugsmas, kad šis vargas atkrenta (nes ir be to turėsim daug užsiėmimo), o savo pasaulėlį bute susikursim su laiku ax.gif Ir man tikrai jokio skirtumo, kad pas kaimynus sienos tokios pačios spalvos kaip pas mane, tokiems dalykams daug dėmesio neskiriu rolleyes.gif Kaip tu ir sakei, čia jau kiekvieno reikalas kam vargas, o kam džiaugsmas mirksiukas.gif
Atsakyti

Aisku smagiau paciam kurti sawo butuka, realizuoti originalias idejas smile.gif Bet manau bus dar kur pasireiksti- su baldais suzaist, kilimais, uzuolaidomis, interjero detalemis smile.gif smile.gif Kazka originalaus sumastyt rolleyes.gif Man tos pastelines spalwos labai patinka, neikyrios, pati nesiryzciau dazyti ryskiom spalvom.
Atsakyti