Įkraunama...
Įkraunama...

Kairiūkščio namai

smile.gif Tikrai šaunu, kad nemažai bus jaunų bei panašaus amžiaus žmonių. 4u.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ritoolia @ 2008 03 18, 21:53)
Mes viena maziuka gyventoja atsivesim  wub.gif

wub.gif

QUOTE(Serinute @ 2008 03 19, 08:33)
Tai šaunu  Manau, jei jų dabar bus nedaug, tai po kurio laiko tikrai smarkiai padaugės. Pagrinde jaunos šeimos, o be vaikučių šeima nepilna

Ir tėveliams gerai, ir vaikai draugų turės su kuo kieme žaisti drinks_cheers.gif

QUOTE(Master @ 2008 03 19, 09:02)
taip taip, po kurio laiko galesim kartu pilvukus auginti  nestuke.gif  smagu, kad jaunos seimos pagrinde

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 19, 09:25)
Jauciu ir vestuviu bus musu namuose daug smile.gif oot svesim. Man labai patinka, kad dauguma kaimynu jaunu smile.gif Tikrai atsiras nauju draugu smile.gif  drinks_cheers.gif

Bus visokių švenčių žiūriu mirksiukas.gif ax.gif

QUOTE(Master @ 2008 03 19, 09:54)
jeigu apsigyvensim iki rugpjucio, tai tikrai bus  blush2.gif  blush2.gif

Jūsų? bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif

QUOTE(*fėja* @ 2008 03 19, 10:01)
Sveikos gyvos, kaimynes! Mes irgi planuojame iki vasaros "Kairiukstyje" apsigyventi smile.gif
Mano zuikis siemet jau i pirma klase eis.. Butu gerai, kad ir jis draugu kaiminysteje susirastu  rolleyes.gif

Sveikute 4u.gif B korpusas? Kuri laiptinė ir aukštas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 19, 10:25)
Jauciu ir vestuviu bus musu namuose daug smile.gif oot svesim. Man labai patinka, kad dauguma kaimynu jaunu smile.gif Tikrai atsiras nauju draugu smile.gif  drinks_cheers.gif

Joa, bus, tikiuosi ir daugiau bus "neformalu" dar nesusituokusių blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neo_laura: 19 kovo 2008 - 12:54
QUOTE(Neo_laura @ 2008 03 19, 13:51)

bus bus smile.gif mes ir tik bendrasavininkai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2008 03 19, 10:17)
pas mus kate bus  lotuliukas.gif is karto atsiprasau astunto auksto uz galima triuksma - siusti ji megsta..  rolleyes.gif

biggrin.gif Kaip gerai, kad mano trečias aukštas smile.gif O šiaip juokauju, faina, kad ir keturkoju bus...Mano tai tik akvariumas keliaus i naują butuką, bet jau mastau, kad i naują būtą noriu didelio rolleyes.gif Prašysiu brangiausiojo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 03 19, 14:58)
biggrin.gif Kaip gerai, kad mano trečias aukštas smile.gif O šiaip juokauju, faina, kad ir keturkoju bus...Mano tai tik akvariumas keliaus i naują butuką, bet jau mastau, kad i naują būtą noriu didelio  rolleyes.gif Prašysiu brangiausiojo... ax.gif

O kurioj tu laiptinej?
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 03 19, 13:51)

busim ir mes - bendraskolininkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2008 03 19, 14:14)
O kurioj tu laiptinej?

C laiptinej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2008 03 19, 11:54)
jeigu apsigyvensim iki rugpjucio, tai tikrai bus  blush2.gif  blush2.gif

mes ir jei spesim iki rugpjucio isikelt, tai rugpjuty jau esiu vezimelio i kiema pastumdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2008 03 19, 13:55)
mes ir jei spesim iki rugpjucio isikelt, tai rugpjuty jau esiu vezimelio i kiema pastumdyt  biggrin.gif

Aišku spėsim visi iki rugpjūčio, bent aš taip tikiu 4u.gif Tai tikėkimės, kad kausta ir gerbūvį sutvarkys greičiau, kad būtų malonu ir patogu tuos vežimėlius stumdyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2008 03 19, 15:55)
mes ir jei spesim iki rugpjucio isikelt, tai rugpjuty jau esiu vezimelio i kiema pastumdyt  biggrin.gif

wub.gif smagu
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 03 19, 16:00)
Aišku spėsim visi iki rugpjūčio, bent aš taip tikiu  4u.gif Tai tikėkimės, kad kausta ir gerbūvį sutvarkys greičiau, kad būtų malonu ir patogu tuos vežimėlius stumdyti  thumbup.gif

nu jooo, gali tekt vezimeli stumdyt po buta, visai apie gerbuvius pamirsau blush2.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti