Įkraunama...
Įkraunama...

Kairiūkščio namai

QUOTE(1rma @ 2008 03 25, 21:01)
o dabar klausimas toms, pas ka bute virtuve ir tualetas atskirai. ar taip ir palikot, o gal kas praset, kad apjungtu i viena vonios kambari? ryt zadam godos klaust galimybiu tai padaryt, noretusi zinot, kokio atsakymo galima tiketis..

Pas mus atskirai. Ir labai gerai, as ieskojau tokio buto,kad virtuve butu atskirai arba, kad atskyrus, liktu langiukas virtuvej, o ir tualeta tik atskira isivaizduoju. Tik mes truputi susiaurinom tualeta, tokiu budu praplatindami vonia.
O del jusu pageidavimo, manau, neverta tiketis, kad sujungtu, nes cia vienas pirmuju etapu irenginejant butus, mes pries daugiau kaip metus turejom pasakyti, ar noresim stumdyt sienas.
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 03 26, 12:21)
Isduok paslapti i kokias firmas jau kreipetes smile.gif as labai daug tikiuosi is baldu parodos, mazdaug zinau ko noriu, tikiuos ta ir rasiu  ax.gif

Mergaites, ka as jum pasiulysiu del virtuviniu baldu. jeigu perkates gatava virtuve tai kainuos mazdaug 3000 jei tokia pacia gaminsites tai iskart 6000. mes pries metus darem 100% remonta virtuveje. Tai norejome gamintis baldus. Paskui mama nusprende pirkt gatavus. Isrinko modeli Skrajoje, ir persigalvojo. Taigi pagal isrinkta modeli pagamino(t.y. viena spintele maziau , o kitos 5 cm ploniasne, ir stalvirsio gabaliuka dar pridejom.) Sumokejo 3000 lt daugiau negu ta pati su viena nereikalinga spintele. Gavosi taip kad surinkinejom baldus patys. Morale: geriau nupirkt su nereikalinga spintele ir jos nekabint. ir sumoket tik 3000 lt smile.gif gavosi kad papildomi pinigai sumoketi uz projektavima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 26, 12:38)
Mergaites, ka as  jum pasiulysiu del virtuviniu baldu. jeigu perkates gatava virtuve tai kainuos mazdaug 3000 jei tokia pacia gaminsites tai iskart 6000. mes pries metus darem 100% remonta virtuveje. Tai norejome gamintis baldus. Paskui mama nusprende pirkt gatavus. Isrinko modeli Skrajoje, ir persigalvojo. Taigi pagal isrinkta modeli pagamino(t.y. viena spintele maziau , o kitos 5 cm ploniasne, ir stalvirsio gabaliuka dar pridejom.) Sumokejo 3000 lt daugiau negu ta pati su viena nereikalinga spintele. Gavosi taip kad surinkinejom baldus patys. Morale: geriau nupirkt su nereikalinga spintele ir jos nekabint. ir sumoket tik 3000 lt smile.gif gavosi kad papildomi pinigai sumoketi uz projektavima smile.gif

Nu bet jei nori imontuojamo komplekto ir specialiai tau pritaikyto, tai jau pagamintas niekaip netiks... Mano tevai pries metus ar maximum du uzsisakinejo virtuve, mokejo 3000Lt, mano virtuve siektiek didesne ir dar idomesnes noriu, tai planuoju tam skirti apie 5000Lt, bet jau geriau daugiau sumoketi manau ir sukurta butent tavo virtuvei ir taip kaip tu nori, negu belekaip ir siektiek pigiau ax.gif na bet cia kiekvieno reikalas, kas jam labiau tinka ir patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, kur Jūs taip nebrangiai komplektukus darotės. Čia turbūt bus be buitinės technikos?

Pas mus virtuvė kampinė. Viso 5 m. Tai mums su buitine technika (gartraukiu, orkaite ir kaitlente) paskaičiuoja 12000 Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Geida @ 2008 03 26, 00:26)
Na goda pati sake, kad tik pirmam aukšte likę tie keli butai,o kai paklausiau, kokia tikimybė, kad gali būti atšaukta kitų, aukščiau esančių butų rezervaciją, tai pasakė, kad beveik jokios garantijos nėra, nebent minimali ax.gif vat ir man patiko visai yit'o ofisas, tai guodžia mintis, kad galima būtų kažka panašaus pasidaryti :bigsmile,nes labai jau noriu ten buto (kaina labai jau patraukli)...o iš kur tas gandas apie virtuvinius, goda nieko kaip ir neužsiminė?? blush2.gif

Sveika Geida,

o apie kurį butuką galvoji?
Nes pavyzdžiui, man butukai, B korpuse, D laiptinėj(tie kur atsukti į bendriką) pirmam aukšte nelabai patiktų, ir vien tik dėl to, kad prieš akis ten elektros pastotė ir šiukšlių namukas šmėžuotų (nors tikėkimės kaimynai dės šiukšles tvarkingai).

Beje, gal kas išsiaiškinot kokiais sumetimais jie elektros skaitliukus rūsy padarė?

Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2008 03 26, 14:07)
Sveika Geida,

o apie kurį butuką galvoji?
Nes pavyzdžiui, man butukai, B korpuse, D laiptinėj(tie kur atsukti į bendriką) pirmam aukšte nelabai patiktų, ir vien tik dėl to, kad prieš akis ten elektros pastotė ir šiukšlių namukas šmėžuotų (nors tikėkimės kaimynai dės šiukšles tvarkingai).

Beje, gal kas išsiaiškinot kokiais sumetimais jie elektros skaitliukus rūsy padarė?

Sveika Jurgituk123 smile.gif

Na mes renkames is dvieju butu C ir D laiptinėj, joa D laiptinės vaizdas aišku ne superinis kaip be būtų gaila unsure.gif , bet man po kol kas tas butukas priimtinesnis, nes jis eko plius ir geriau ta elektros pastotė ir kraštelis miškelio, nei tas nutriušęs senas bendrikas. O be to vistiek greičiausiai langus daugiausiai paros laiko puoš žaliuzės ar kažkas panašaus g.gif Jei leistų rinktis tai pro langus, žinoma, norėčiau matyti vandenyną ir žuvėdras lotuliukas.gif Na iki penktadienio reiks apsispresti ir pasirinkti...labai jau aš čia noriu buto, tik va kiek pavelavau ir aukštų nebeliko, Jūs visos išsigraibstėt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geida @ 2008 03 26, 15:47)
Sveika Jurgituk123 smile.gif

Na mes renkames is dvieju butu C ir D laiptinėj, joa D laiptinės vaizdas aišku ne superinis kaip be būtų gaila  unsure.gif , bet man po kol kas tas butukas priimtinesnis, nes jis eko plius ir geriau ta elektros pastotė ir kraštelis miškelio, nei tas nutriušęs senas bendrikas. O be to vistiek greičiausiai langus daugiausiai paros laiko puoš žaliuzės ar kažkas panašaus g.gif Jei leistų rinktis tai pro langus, žinoma, norėčiau matyti vandenyną ir žuvėdras lotuliukas.gif Na iki penktadienio reiks apsispresti ir pasirinkti...labai jau aš čia noriu buto, tik va kiek pavelavau ir aukštų nebeliko, Jūs visos išsigraibstėt ax.gif  biggrin.gif

4u.gif Na mes ir vieni iš paskutinių į traukinį puolėm. Gaila, mūsų virtuvė bus be langiuko, bet per daug nenusimenam - pasidarysim savo stilizuotą langiuką su jūros vaizdu. biggrin.gif.
Beje - dar pasiklausinėkit dėl tų pakeliamų vartų. Kitoj statybos bendrovėj kai žiūrinėjom butus, tai nepatarė imti antrame aukšte virš įvažiavimo į statybos aikštelę. Vis tiek jie šiokį tokį triukšmą kelia - dabar sunku tai įvertinti, kai nenaudojami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 03 26, 13:01)
Pas mus virtuvė kampinė. Viso 5 m. Tai mums su buitine technika (gartraukiu, orkaite ir kaitlente) paskaičiuoja 12000 Lt  blink.gif

Su buitine technika kaina visai kitokia, as kalbejau tik apie baldus, su technika kaina apie 10000Lt kitaip ir neiseina schmoll.gif

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2008 03 26, 13:07)

Nieko neteko apie tai girdeti g.gif

QUOTE(Geida @ 2008 03 26, 13:47)
tik va kiek pavelavau ir aukštų nebeliko, Jūs visos išsigraibstėt ax.gif  biggrin.gif

Man per puse valandos pries nosi nugirebe nusiziuretus 4 butus ph34r.gif Tuo metu tiesiog nepavyko prisiskambinti, o kai prisiskambinau, visi jie jau buvo rezervuoti biggrin.gif Bet vistiek nugirebiau viena gera thumbup.gif

QUOTE(Jurgitukas123 @ 2008 03 26, 13:55)
Beje - dar pasiklausinėkit dėl tų pakeliamų vartų. Kitoj statybos bendrovėj kai žiūrinėjom butus, tai nepatarė imti antrame aukšte virš įvažiavimo į statybos aikštelę. Vis tiek jie šiokį tokį triukšmą kelia - dabar sunku tai įvertinti, kai nenaudojami  g.gif

Kalabnt apie vartus, mes su MB gincijames, as manau, kad jie bus nuolat pakeliami ir nuleidziami isvaziuojant/ivaziuojant i pozemine, o MB mano, kad nieks nieko nedarines g.gif Ka jus zinot ir ka manot siuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 03 26, 13:44)
Nu bet jei nori imontuojamo komplekto ir specialiai tau pritaikyto, tai jau pagamintas niekaip netiks... Mano tevai pries metus ar maximum du uzsisakinejo virtuve, mokejo 3000Lt, mano virtuve siektiek didesne ir dar idomesnes noriu, tai planuoju tam skirti apie 5000Lt, bet jau geriau daugiau sumoketi manau ir sukurta butent tavo virtuvei ir taip kaip tu nori, negu belekaip ir siektiek pigiau  ax.gif na bet cia kiekvieno reikalas, kas jam labiau tinka ir patinka  rolleyes.gif

Del imontuojamo komplekto. Tai jauciu ne visai suprantate kas yra gatavi baldai kas yra pagal projekta. Ir tie ir kiti yra imontuojami. Bet pvz. stalvirsio ilgis 3 metrai, 4 spinteles.-cia jau pagaminto. O jum reikia 3 spinteliu ir 2500 m. tai jei perkar pirma varianta jum reikes nupjaut ir uzlaminuot stalvirsi ir nereikalinga viena spintele. uz tai sumokesite 3000 lt. (skyle indaplovei, ir kaitlentei pjausit kur noresit. uz surinkima mokesit ir cia ir ten.) o jei uzsakynesit is tu paciu medziagu, to pacio dizaino, spalvos ir. td. sumokesit dvigubai daugiau uz ta pati. patikekit, mes jau ant to buvom pagauti. cia kaina be technikos.beje nepirkit technikos dabar. ji kaip ir telefonai pinga greitai. mes galvojome pirkt , bet zinantis zmogus pasiule palaukt.

Papildyta:
QUOTE(Saaule @ 2008 03 26, 15:03)
Su buitine technika kaina visai kitokia, as kalbejau tik apie baldus, su technika kaina apie 10000Lt kitaip ir neiseina  schmoll.gif
Nieko neteko apie tai girdeti  g.gif
Man per puse valandos pries nosi nugirebe nusiziuretus 4 butus  ph34r.gif Tuo metu tiesiog nepavyko prisiskambinti, o kai prisiskambinau, visi jie jau buvo rezervuoti  biggrin.gif Bet vistiek nugirebiau viena gera  thumbup.gif
Kalabnt apie vartus, mes su MB gincijames, as manau, kad jie bus nuolat pakeliami ir nuleidziami isvaziuojant/ivaziuojant i pozemine, o MB mano, kad nieks nieko nedarines  g.gif Ka jus zinot ir ka manot siuo klausimu?

Del vartu tai jie atsidarinesis su piltukais. nes sake kad i garaza niekas iskirus gyventojus nepateks. Na taip man buvo paaiskinta.
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 03 26, 16:03)
Kalabnt apie vartus, mes su MB gincijames, as manau, kad jie bus nuolat pakeliami ir nuleidziami isvaziuojant/ivaziuojant i pozemine, o MB mano, kad nieks nieko nedarines  g.gif Ka jus zinot ir ka manot siuo klausimu?

Na kiek aš supratau, tai jie nuolat bus pakeliami ir nuleidžiami(kiekvienas turės pultelį, bent taip sakė Goda). Juk pagaliau kam tada domofonus statyt ir šarvuotas duris, jei į aikštutę galės patekti kas norės ir pakilti liftais į kolidorius.
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 26, 15:03)
Del imontuojamo komplekto. Tai jauciu ne visai suprantate kas yra gatavi baldai kas yra pagal projekta. Ir tie ir kiti yra imontuojami. Bet pvz. stalvirsio ilgis 3 metrai, 4 spinteles.-cia jau pagaminto. O jum reikia 3 spinteliu ir 2500 m. tai jei perkar pirma varianta jum reikes nupjaut ir uzlaminuot stalvirsi ir nereikalinga viena spintele. uz tai sumokesite 3000 lt. (skyle indaplovei, ir kaitlentei pjausit kur noresit. uz surinkima mokesit ir cia ir ten.) o jei uzsakynesit is tu paciu medziagu, to pacio dizaino, spalvos ir. td. sumokesit dvigubai daugiau uz ta pati. patikekit, mes jau ant to buvom pagauti. cia kaina be technikos.beje nepirkit technikos dabar. ji kaip ir telefonai pinga greitai. mes galvojome pirkt , bet zinantis zmogus pasiule palaukt.

Nelabai susisnekam 4u.gif Nesuprantu esmes pirkti jau pagamintus ir juos perdirbineti ir dar sakai pigiau iseina? g.gif Jei virtuve nestandartiska ar taip ar kitaip, teks virtuvini taikyti prie turimos virtuves, o tai ir gaunasi projektavimas ax.gif O technika nuolatos tobulinama, i rinka ateina nauji gaminiai, todel kiti senesni pinga, musu atveju dabar ir neapsimoka pirkti, nes neturetumem kur jos laikyti schmoll.gif

Katik is koleges gavau rekomendacija kur gamintis virtuvini, po parodos reiks kreiptis, idomu uz kiek pasiulys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 03 26, 12:46)
smile.gif Man pirmo auksto butai irgi nelabai jaukus pasirode, jokio pamato, visiskai ant zemes. Jei butu namai aptverti, tada gal ir nieko. Bet jie tikrai parduodami su virtuviniais baldais ir netgi Goda minejo, tikriausiai ir dar buitine technika prides, kad jie patrauklesni butu  smile.gif
Papildyta:
Joa, uzsakinesim kai jau priduotas bus butukas, bet jau ziurinejames smile.gif Noriu duoti patarima pries uzsakant virtuvinius baldus, pasimastyti projekteli, ko mazdaug noretumet ir pasizvalgyt keletoj firmu. Nes mes su sawo projekteliu i kelis baldu gamintojus kreipemes, tai kainu skirtumas apie 1000 netgi 2000 lt svyruoja, nors medziagos vokiskos, praktiskai tos pat smile.gif

visas velykas praleidom projekteli dailindami smile.gif dabar uzsiimsim uzklausom baldininku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Serinute @ 2008 03 26, 15:01)
Mergaitės, kur Jūs taip nebrangiai komplektukus darotės. Čia turbūt bus be buitinės technikos?

Pas mus virtuvė kampinė. Viso 5 m. Tai mums su buitine technika (gartraukiu, orkaite ir kaitlente) paskaičiuoja 12000 Lt  blink.gif

mums irgi panasiai... bet dar prasieisim per keleta gamintoju, kaip sakoma, kas iesko - tas randa ax.gif
Atsakyti