Įkraunama...
Įkraunama...

Kairiūkščio namai

QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 27, 14:05)
Gal kas zino kam reikia ar as pirks grindu danga. Turiu 500 lt dovanu kupona BOEN girindims. pas mus su visa apdaila, tai grindu nebereiks. Tai jei ka rasykit.

nesugalvosit po to virtuvej plyteliu deti?
Atsakyti
QUOTE(tituliukas @ 2008 03 27, 13:19)
Nezinau, dabar ziurineju gal ir stiklinis tiks, nes daug pigiau, nes nerandu grazaus medinio, pabandysim dar nuvaziuot i ta renlena.
Papildyta:
o tas kambariu atskyrimas nesumazina kambariu ploto? Man kaip tik atrodo daugiau erdves kai praeinamas kambarys, DAbar po truputi pradedu gailetis kad virtuvej sienos negriovem, bet vis del busimo leliuko, kad tyliai galeciau niamu gaminti tai ir palikom ta siena.

Tai C ir D korpuse liftai mazesni nei A ir B? nes musu nepasakyciau kad mažas tas liftas. Girdėjau tik mokesčiai už liftą nemaži, skaičiuoja pagal kvadratura tai jei 60 kv butas tai apie 100 menesiui mokesim - ka jūs į tai?

nea nesumazina. kaip tik naudingos erdves daugiau. o del liftu tai mokesime priklausomai nuo kvadraturos ir nuo auksto kuriame yra butas.
Papildyta:
QUOTE(ausriukas25 @ 2008 03 27, 13:21)
nesugalvosit po to virtuvej plyteliu deti?

pas mus EKO plius. tai pluteles sudetos bus virtuvej ir koridoriuje. Cia as ta dovanu kupona gavau is kitur. Dovanu kupona vonios irandai jau pardaviau nebrangiai 4u.gif ir man gerai ir zmonem pigiau
Atsakyti
QUOTE(tituliukas @ 2008 03 27, 14:19)
Nezinau, dabar ziurineju gal ir stiklinis tiks, nes daug pigiau, nes nerandu grazaus medinio, pabandysim dar nuvaziuot i ta renlena.
Papildyta:
o tas kambariu atskyrimas nesumazina kambariu ploto? Man kaip tik atrodo daugiau erdves kai praeinamas kambarys, DAbar po truputi pradedu gailetis kad virtuvej sienos negriovem, bet vis del busimo leliuko, kad tyliai galeciau niamu gaminti tai ir palikom ta siena.

Tai C ir D korpuse liftai mazesni nei A ir B? nes musu nepasakyciau kad mažas tas liftas. Girdėjau tik mokesčiai už liftą nemaži, skaičiuoja pagal kvadratura tai jei 60 kv butas tai apie 100 menesiui mokesim - ka jūs į tai?

hmmm kazkokia nesamone, jei pagal kvadratura skaiciuos... tai ka as jei turiu 60 kv, typo pas mane n kartu daugiau zmoniu gyvena, nei kitame bute, kur 40 kv....
g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas25 @ 2008 03 27, 11:58)
as ir 4 auskte gyvenu wink.gif laaabai retai naudojuosi liftu... bet aisku, vezima teks kazkada tampyti, tai bus speju problemike, nes liftas tai nedidelis  blink.gif

Na musu vezimas tikrai didelis, bet i lifta tilpo lengvai.

QUOTE(tituliukas @ 2008 03 27, 12:19)

Nu kazkaip skamba nerealiai. Brangoka, sakyciau
Atsakyti
QUOTE(ausriukas25 @ 2008 03 27, 13:32)
hmmm kazkokia nesamone, jei pagal kvadratura skaiciuos... tai ka as jei turiu 60 kv, typo pas mane n kartu daugiau zmoniu gyvena, nei kitame bute, kur 40 kv....
g.gif

taip jie skaiciuoja taip. ir siuksliu isvezimas, zolytes laistymas, laiptiniu tvarkymas, bendrai naudojamu sviesu, pirmo auksto grindu sildymas viskas skaiciuojasi pagal buto kvadratura. sad.gif jei 4 kambariu bute gyvena 2 zmones o 2-ju 5 tai 2ju kambario buto eksploatacines sumos bus mazesnes smile.gif taip jau yra.
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 27, 14:38)
taip jie skaiciuoja taip. ir siuksliu isvezimas, zolytes laistymas, laiptiniu tvarkymas, bendrai naudojamu sviesu, pirmo auksto grindu sildymas viskas skaiciuojasi pagal buto kvadratura. sad.gif jei 4 kambariu bute gyvena 2 zmones o 2-ju  5 tai 2ju kambario buto eksploatacines sumos bus mazesnes smile.gif taip jau yra.

idomu, kiek gi tos zolytes jie prilaistys wink.gif tam kart kol isdygs, o po to nusimuilins wink.gif
bet laabai nesamoninga, kai viska pagal plota o ne pagal kiek zmoniu skaiciuojama g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas25 @ 2008 03 27, 13:40)
idomu, kiek gi tos zolytes jie prilaistys wink.gif tam kart kol isdygs, o po to nusimuilins wink.gif
bet laabai nesamoninga, kai viska pagal plota o ne pagal kiek zmoniu skaiciuojama  g.gif

Čia požiūris gaunasi "pagal įperkamąją galią". Turėjai pinigų 80 kv įsigyti- tai ir už liftą ir žolytę susimokėsi lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 27, 14:29)
nea nesumazina. kaip tik naudingos erdves daugiau. o del liftu tai mokesime priklausomai nuo kvadraturos ir nuo auksto kuriame yra butas.
Papildyta:
pas mus EKO plius. tai pluteles sudetos bus virtuvej ir koridoriuje. Cia as ta dovanu kupona gavau is kitur. Dovanu kupona vonios irandai jau pardaviau nebrangiai  4u.gif ir man gerai ir zmonem pigiau

Pritariu Ju-kai. erdvės tikrai tik daugiau. O sumanius pasidaryti 2 atskirus kambarius, labai paprasta. Man tai kituose nelabai patiko toks išplanavimas, kai įeini į svetainę, o iš jos reikia eiti į kitą kambarį. Nors čia jau nuo kiekvieno žmogaus priklauso.
Ju-ka, tai mes tiesiai virš Jūsų gyvensim. Butuką rezervavom, kai dar beveik visi laisvi buvo, visus butus praėjom, tai šitas labiausiai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 03 27, 14:04)
Pritariu Ju-kai. erdvės tikrai tik daugiau. O sumanius pasidaryti 2 atskirus kambarius, labai paprasta. Man tai kituose nelabai patiko toks išplanavimas, kai įeini į svetainę, o iš jos reikia eiti į kitą kambarį. Nors čia jau nuo kiekvieno žmogaus priklauso.
Ju-ka, tai mes tiesiai virš Jūsų gyvensim. Butuką rezervavom, kai dar beveik visi laisvi buvo, visus butus praėjom, tai šitas labiausiai patiko smile.gif

As norejau 5me aukste smile.gif bet keliom valandom nespejau. Jauciu jus ir buvote 2 kambarius rezervave smile.gif nes kazkas atsisake ir mes jau eileje stovejom smile.gif busim kaimynai smile.gif
Atsakyti
[quote=Serinute,2008 03 27, 14:04]

Man neteko matyti butu su tokiu išplanavimu, kai mes rinkomės pernai tai visi tokie pereinami buvo. Sunku isivaizduoti kaip ten gaunasi tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(tituliukas @ 2008 03 27, 14:19)
nes musu nepasakyciau kad mažas tas liftas. Girdėjau tik mokesčiai už liftą nemaži, skaičiuoja pagal kvadratura tai jei 60 kv butas tai apie 100 menesiui mokesim - ka jūs į tai?

Iš kur tokie dideli mokesčiai blink.gif
Man tai šiek tiek neaišku bus dėl lifto - tarkim kas gyvena pirmam aušte ar antram - naudosis liftu tik iš mašinų aikštutės. O jei kas nevažinėja su mašina, tai iš vis nesinaudos - įdomu tikrai labai įdomu nuo ko priklausys mokesčiai....
Atsakyti
[quote=tituliukas,2008 03 27, 14:18]
[quote=Serinute,2008 03 27, 14:04]

Man neteko matyti butu su tokiu išplanavimu, kai mes rinkomės pernai tai visi tokie pereinami buvo. Sunku isivaizduoti kaip ten gaunasi tada g.gif
[/quote]

1:1 kaip ofisas. toks pat isplanavimas
Papildyta:
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2008 03 27, 14:26)
Iš kur tokie dideli mokesčiai  blink.gif
Man tai šiek tiek neaišku bus dėl lifto - tarkim kas gyvena pirmam aušte ar antram - naudosis liftu tik iš mašinų aikštutės. O jei kas nevažinėja su mašina, tai iš vis nesinaudos - įdomu tikrai labai įdomu nuo ko priklausys mokesčiai....

nesvarbu naudosies ar ne smile.gif bet mokesi smile.gif seniau budavo kad uz lifta moka visi iskirus 1 ir 2 auksto gyventojai. Dabar istatymo pataisa skaiciau kad mokes visi, tik bus koeficientas, juolab is masinu eiksteles. Ie nesvarbu turi tu masina ar ne smile.gif tiksliai nezinau ar jau ta pataisa patvirtinta.
Papildyta:
cia kaip su laiptiniu tvarkymu smile.gif as nesiukshlinu reiskes nemokesiu smile.gif visi mokes. taip buvo iki siol. ir jei stogas prakiurs irgi visi mokes, nesvarbu kad gyveni pirmam aukste ir tau dzin ant to stogo.
Atsakyti