Įkraunama...
Įkraunama...

Kairiūkščio namai

QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 31, 12:14)
O kokiu pribambasu norit?
Papildyta:
P.S.  To Neo_laura , kai padarysi uz 5000 lt smile.gif indiidualius virtuvinius baldus, atsiusk nuotrauka smile.gif noreciau tai matyti smile.gif

Galesi i svecius ateit ir paweizet lotuliukas.gif Siaip gal nesupratai manes, kaip tik man patiko netgi tie baldeliai, kurie tos firmos tinklapy, nes paprasti ir elementarus. Be to, jei kokybiska plokste ir begeliai, tai koks po galais skirtumas, ar ten susikomplektuoji pagal savo norus ar individualiai. Tiesiog tiems, kurie nori pribumbasu, galima pas gamintojus individualiai savo pageidavimus isreiksti ir patikek imanoma ir uz 5000lt visai grazius baldus uzsisakyt. O jei netiki Nemuno balduose Virsuliskese- antrame aukste yra virtuves baldus gaminanti firma, ekspozicijoje yra pora komplektu- apie 5000lt- vienas su baru ir tomis siauromis isvaziuojanciomis sistemomis, kur galima susikabinti ranksluostukus(pamirsau kaip vadinasi), susideti butelius ir pan., lentynos vynui ir pan., be to orkaite galima iskelti kur nori, stikla rinktis matini arba skaidru ir pan.

Be to, sian i BIS vaziuojam, ta firma, kuri Kairiukscio pirmiems aukstams virtuves dare, tai pasidomesim, kiek tokios virtuvytes kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 03 31, 12:47)
Galesi i svecius ateit ir paweizet  lotuliukas.gif  Siaip gal nesupratai manes, kaip tik man patiko netgi tie baldeliai, kurie tos firmos tinklapy, nes paprasti ir elementarus. Be to, jei kokybiska plokste ir begeliai, tai koks po galais skirtumas, ar ten susikomplektuoji pagal savo norus ar individualiai. Tiesiog tiems, kurie nori pribumbasu, galima pas gamintojus individualiai savo pageidavimus isreiksti ir patikek imanoma ir uz 5000lt visai grazius baldus uzsisakyt. O jei netiki Nemuno balduose Virsuliskese- antrame aukste yra virtuves baldus gaminanti firma, ekspozicijoje yra pora komplektu- apie 5000lt- vienas su baru ir tomis siauromis isvaziuojanciomis sistemomis, kur galima susikabinti ranksluostukus(pamirsau kaip vadinasi), susideti butelius ir pan., lentynos vynui ir pan., be to orkaite galima iskelti kur nori, stikla rinktis matini arba skaidru ir pan.

Be to, sian i BIS vaziuojam, ta firma, kuri Kairiukscio pirmiems aukstams virtuves dare, tai pasidomesim, kiek tokios virtuvytes kainuoja.

Viska ka isvardinai yra ir daroma standartiniuose balduose smile.gif Yra labai mazai gamintoju kurie daro individualiai. Sian tie visi kurie alia daro individualiai, tiek garaznikai tiek parduotuvese turi standartiniu baldu rinkini(spinteliu) ir tiesiog paskui papjausto kur reikia. Taip gavosi kad mes nusipirkom buta veliausiai uz visus. Pries tai buvo 4 butu maratonas smile.gif visa seimina pirko ir daresi smile.gif Tai todel esu apsikalusi biggrin.gif bet kas gamina stiklines lentynas tai nezinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 31, 12:55)
Viska ka isvardinai yra ir daroma standartiniuose balduose smile.gif Yra labai mazai gamintoju kurie daro individualiai. Sian tie visi kurie alia daro individualiai, tiek garaznikai tiek parduotuvese turi standartiniu baldu rinkini(spinteliu) ir tiesiog paskui papjausto kur reikia. Taip gavosi kad mes nusipirkom buta veliausiai uz visus. Pries tai buvo 4 butu maratonas smile.gif visa seimina pirko ir daresi smile.gif Tai todel esu apsikalusi biggrin.gif bet kas gamina stiklines lentynas tai nezinau sad.gif

Nu tai ir nieko pries tuos "standartistus" neturiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 31, 12:14)
O kokiu pribambasu norit? Man kazkaip keistai skamba kai zmones sako taip? ten spinteliu pasirinkimas didelis. ir su stiklais ir be ir skirtingos judancios sistemos.

As turejau omeny judancias sistemas 4u.gif
Man reikia tik dvieju isvaziuojamu stalciuku su lentynelem
Neiznau ar aiskiai pavadinau rolleyes.gif
O siaip kai prisiziurejau virtuviniu, tai man taip grazu tamsintas stiklas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 03 31, 13:14)
As turejau omeny judancias sistemas  4u.gif
Man reikia tik dvieju isvaziuojamu stalciuku su lentynelem
Neiznau ar aiskiai pavadinau  rolleyes.gif
O siaip kai prisiziurejau virtuviniu, tai man taip grazu tamsintas stiklas  blush2.gif

Visur daro judancias. Namie turiu adresa kurgali atskirai tokia nupirkt.
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 03 30, 18:57)
Mums Magres baldeliai patiko is lankstinuko smile.gif Jais daugelis centru prekiauja, tai sian baldu rojuj juos atradom. Nepamenam kaip vadinasi tas magres komplektukas- ieina 3viete sofkute(su miegama funkcija), 2viete ir pufikas. Porankiai tamsios odos, o minkstoji dalis sviesi, vos gelsva, idomus gobelenas tarsi lino, su pagalvelem. Ir ju kampu ivairiu yra smile.gif Siaip jau odinuku baldu norejom, bet labai jau salti jie mums pasirode ir eko odos, kaina dviguba nei gobeleniniu baldu.

Mes ir ne nuo to galo pradejom, jau sumokejom avansa uz odinius svetaines baldelius, buvo labai gera kaina "Dalios balduose", labai patiko ir neatsilaikem biggrin.gif Tikrai baldus gamina ilgai: tiek virtuve, tiek svetaines baldus mums pagamins ant birzelio men. galo. Virtuves baldu kaina nustebino-be buitines pigiausiai uz 8 tukst. pasiule schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidblaz @ 2008 03 31, 13:59)
Mes ir ne nuo to galo pradejom, jau sumokejom avansa uz odinius svetaines baldelius, buvo labai gera kaina "Dalios balduose", labai patiko ir neatsilaikem biggrin.gif Tikrai baldus gamina ilgai: tiek virtuve, tiek svetaines baldus mums pagamins ant birzelio men. galo. Virtuves baldu kaina nustebino-be buitines pigiausiai uz 8 tukst. pasiule schmoll.gif

smile.gif Smagus pirkinys drinks_cheers.gif Joa gamina pakankamai ilgai, tai verta baldais pradet rupintis.
Atsakyti
Pradedu galvot, kad gal nepirkt i svetaine odiniu baldu. Pas visus svetainej bus odiniai baldai sad.gif neidomu sad.gif O pas mus dar pietine puse...
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 31, 15:30)
Pradedu galvot, kad gal nepirkt i svetaine odiniu baldu. Pas visus svetainej bus odiniai baldai sad.gif neidomu sad.gif O pas mus dar pietine puse...

Aš irgi kažkada norėjau odinių baldelių, bet dabar darysimes tik gobeleninius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-ka @ 2008 03 31, 14:30)

pas mus tikrai tikrai opdiniu nebus 4u.gif smile.gif turesim kate, tai jos naguciu pasidilenimas labai matytusi ant odiniu..

o ir siaip "pas visus vienodai bus" manau kaip ir neimanomas wink.gif gal ir bus kazkas panasaus, bet kad jau 100% vienodai tai nemanau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 03 31, 14:42)
Aš irgi kažkada norėjau odinių baldelių, bet dabar darysimes tik gobeleninius smile.gif

Pas mus tik porankiai odiniai smile.gif Mes pradzioj galwojom tik odinius baldus sviesius, bet isbandem savaitgali- nejauku kazkaip prisedus rolleyes.gif Grozio tikrai grazu, galbut ir praktiska, bet maloniau ant gobeleniniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neo_laura: 31 kovo 2008 - 14:32
QUOTE(1rma @ 2008 03 31, 14:50)
o ir siaip "pas visus vienodai bus" manau kaip ir neimanomas wink.gif gal ir bus kazkas panasaus, bet kad jau 100% vienodai tai nemanau wink.gif

Net jei ir baldai butu vienodi, vis tiek pas kiekviena savitas stilius, juk nebus taip, kad ir kilimai, sviestuvai, kambarines geles, paveikslai, uzuolaidos sutaps biggrin.gif
Atsakyti