taigi, tikiuosi priimsite
Sveikos. parašiau "breketininkų pokalbiuose", bet pasiprašysiu priimama ir čia
nes kaip ir ta pati tema
ryt keliauju breketuotis ir aš
tiesa tik viršų
neva mano sąkandis toks, kad apačios nė nesimato ir juolab jau nebe 18 ( o tik 25
) . man svarbu išsitiesinti tik priekinius dantukus, jokie sąkandžia neaktualūs
gal ir blogai , bet... manau tuo turėjo pasirūpinti tėveliai senai senai
ryt pasirodysiu kaip atrodau
MIAKI --> sveika prisijungus, man tik 4 diena, kaip breketininkė, baigiu apsiprast
Tik baigiu užvest forumą su klausimais, jų išties labai daug kyla
Mano ortodontė sakė nevalgyti obuolių, morkų ir... keptos duonos
Bet jei man atsiklijuotų kuris, tikrai nemokėčiau elgtis, o tau dar taip ilgai laukt iki vizito
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 07 29, 19:36)
O man siandien atsiklijavo vienas breketas
. Valgiau kepta duona
. Nuluzo apacioj priespaskutinis, tai teko pavargt su viela kol nuemiau, skambinau ortodontei sake ateiti kaip ir turejau 09/08, kiek gali kainuoti perklijavimas to pacio breketo, gal kas zino?
Mano ortodontė sakė nevalgyti obuolių, morkų ir... keptos duonos
Bet jei man atsiklijuotų kuris, tikrai nemokėčiau elgtis, o tau dar taip ilgai laukt iki vizito
Sveika prisijungusi prie musu,
Man gydytoja konkreciai nepasake, kiek reikes nesioti - matysim matysim ir kazkas panasaus... Nesioju dar tik pusmeti, o nusiteikus bent dvejiems meteliams. O metuku man jau 32
Man gydytoja konkreciai nepasake, kiek reikes nesioti - matysim matysim ir kazkas panasaus... Nesioju dar tik pusmeti, o nusiteikus bent dvejiems meteliams. O metuku man jau 32
QUOTE(Abai @ 2008 07 29, 23:24)
Sveika prisijungusi prie musu,

man ir tas pats sako greitai slenkasi tau cia, bet kad nesiosiu trumpiau nei 2 metus netikiu as
QUOTE(vilmosius @ 2008 07 30, 07:10)
man ir tas pats sako greitai slenkasi tau cia, bet kad nesiosiu trumpiau nei 2 metus netikiu as 
Ir aš labai norėčiau nešioti trumpiau nei kad sakė (2,5 metų)
As jau ne breketininke, bet noriu pasakyt - saunuoles jus kad dedates. Pamenu baisiai nenorejau, is pradziu gedijausi, bet dabar sakau - geriau visa gyvenima su breketais, nei kreivais dantimis.
Man iskart sake, kad nesiosiu irgi apie 2,5m. Nzn kodel, bet po 1,5 m nueme. Tai kokias 2 savaites eidama gatve sypsojaus ir man atrode, kad visi i mano dantis ziuri
Siaip paverzt eidavau kazkur kas 3 sav. Del to dazniau, kad man gumytes nugesldavo ir negrazu buvo
Man iskart sake, kad nesiosiu irgi apie 2,5m. Nzn kodel, bet po 1,5 m nueme. Tai kokias 2 savaites eidama gatve sypsojaus ir man atrode, kad visi i mano dantis ziuri
šiek tiek sutrikau, jei visosm po 2 metus, o man tik 8 mėn, dantukai tikrai kreivi
gal ,kad tik viršuje ir , kad sąkandžio nereguliuoja ???
na reiks dar gerokai pakamantinėti prieš pradedant
beja, gal kas iki mano išvažiavimo ir patartų kokiusj uosdėtis. nes man norėtusi tu baltesnių, bet sako,kad tiek geležiniai geriau trum,pam laikui
ir ,kad balti po to sunkaiu nusiema, ir pan
beja, gal kas iki mano išvažiavimo ir patartų kokiusj uosdėtis. nes man norėtusi tu baltesnių, bet sako,kad tiek geležiniai geriau trum,pam laikui
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.