Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

QUOTE(viwirute @ 2011 06 28, 18:07)
sveiki,mane irgi domina laiptu tema smile.gif gal kas patars,kokius geriau pasirinkt? :)as kazkaip linkstu prie metaliniu karkasu

Kas turima galvoje kalbant apie metalini karkasa?
Atsakyti
turejau omeni,metaline konstrukcija biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Anksčiau jau daug skaičiau čia informacijos apie laiptus, kol galiausiai pati pasidariau (na ne pati, o darbininkai biggrin.gif) ir nusprendžiau pasidalinti rezultatu. smile.gif Šiaip esu labai patenkinta, tikrai gerai atliko savo darbą, tuo labiau, jog laiptai tikrai nėra lengvai padaromi. Apie šį žmogų sužinojau iš draugo, jis rekomendavo ir rezultatą patys galėsite įvertinti smile.gif jei kam reikės dariusio žmogaus kontaktų galit rašyt asmeninę žinutę smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tai vat, štai kuo aš galiu pasigirti smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jau tuos laiptus mačiau pernai ar užpernai, jei čia jūsų ,tai parodykit,kaip dabar jie atrodo.
Atsakyti

Sveiki,

turime laiptu metalini rema (vadina ji kiti krokodilu). Ant jo desis medines pakopos.
Kaip pas jus buvo tvirtinta, n=man dabar siulo kad per virsu isgrezia skyles ir po to uzkims kaisciais. Ar cia pas visus sitaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pylenskis: 14 liepos 2011 - 07:46
QUOTE(Pylenskis @ 2011 07 14, 07:44)
Sveiki,

turime laiptu metalini rema (vadina ji kiti krokodilu). Ant jo desis medines pakopos.
Kaip pas jus buvo tvirtinta, n=man dabar siulo kad per virsu isgrezia skyles ir po to uzkims kaisciais. Ar cia pas visus sitaip?

Pas mus krokodilas pastatytas, iš jo kyšo tokie aštrūs sriegti strypai, kaip sakė laiptininkai, ant jų prisisuks pakopos, bet tas tvirtinimas paslėptas. Manau, kažką ne taip ten jums siūlo, o gal nėra kaip kitaip jūsų atveju.
Atsakyti
user posted image
Gal patartumet kokius tureklus galima butu pritaikyti tokiems laiptams g.gif visas interjeras klasikinis unsure.gif
Atsakyti
Niekaip negalime apsispresti del laiptu doh.gif

Jus gal kas galite pasakyti ar tokiem laiptam butinai turi buti atramine kazkokia sienele g.gif nes nenorim daryti jokios, bet gal kitaip neiseina ju per viduriaka tvirtinti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2011 07 22, 11:39)
Jus gal kas galite pasakyti ar tokiem laiptam butinai turi buti atramine kazkokia sienele  g.gif  nes nenorim daryti jokios, bet gal kitaip neiseina ju per viduriaka tvirtinti  g.gif

Sveiki,

Tokio tipo laiptams jokios atramines sieneles nereikia. pagrindinis tvirtinimas yra į perdanga ir į juodgrindes.
Tarp kitko mes gamineme tokio tipo laiptus, Jei ydomu parasykite į az pabendrausime.
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2011 04 21, 10:09)
sveiki, gal kas daretes laiptus http://www.stepmaster.lt/ ?
savaitgali su vyru buvom nuleke iki Akropolio i ju salona tai labai sudomino, nes pasiule daug idomiu sprendimu ir kokybe atrodo liuks, bet butu idomu suzinoti nuomone tu zmoniu, kurie jau susidure su sia firma......

mes daromes laiptus pas juos. NEREKOMENDUOJU, nes jau kaip beveik 2 menesius laukiame ir dar nei laiptu, kiekviena savaite zada kad jau pirmadieni. O avansas sumoketas, neber kur dingti. Zodziu vargo vakariene su jais.
Atsakyti
Gal kas galite parekomenduoti gerus liaptininkus??????????????? I AZ prasom 4u.gif

Is anksto dekui.
Atsakyti
sveiki
kaip manote ar prie tokio turimo metalinio karkaso galima butu deti medines pakopas ir metalinius stypus(stulpus)-tureklus?
turim:
user posted image

norim panasius i situs:
user posted image

Atsakyti