Sveiki Anksčiau jau daug skaičiau čia informacijos apie laiptus, kol galiausiai pati pasidariau (na ne pati, o darbininkai ) ir nusprendžiau pasidalinti rezultatu. Šiaip esu labai patenkinta, tikrai gerai atliko savo darbą, tuo labiau, jog laiptai tikrai nėra lengvai padaromi. Apie šį žmogų sužinojau iš draugo, jis rekomendavo ir rezultatą patys galėsite įvertinti jei kam reikės dariusio žmogaus kontaktų galit rašyt asmeninę žinutę
turime laiptu metalini rema (vadina ji kiti krokodilu). Ant jo desis medines pakopos. Kaip pas jus buvo tvirtinta, n=man dabar siulo kad per virsu isgrezia skyles ir po to uzkims kaisciais. Ar cia pas visus sitaip?
turime laiptu metalini rema (vadina ji kiti krokodilu). Ant jo desis medines pakopos.
Kaip pas jus buvo tvirtinta, n=man dabar siulo kad per virsu isgrezia skyles ir po to uzkims kaisciais. Ar cia pas visus sitaip?
Pas mus krokodilas pastatytas, iš jo kyšo tokie aštrūs sriegti strypai, kaip sakė laiptininkai, ant jų prisisuks pakopos, bet tas tvirtinimas paslėptas. Manau, kažką ne taip ten jums siūlo, o gal nėra kaip kitaip jūsų atveju.
Jus gal kas galite pasakyti ar tokiem laiptam butinai turi buti atramine kazkokia sienele nes nenorim daryti jokios, bet gal kitaip neiseina ju per viduriaka tvirtinti
Jus gal kas galite pasakyti ar tokiem laiptam butinai turi buti atramine kazkokia sienele nes nenorim daryti jokios, bet gal kitaip neiseina ju per viduriaka tvirtinti
Tokio tipo laiptams jokios atramines sieneles nereikia. pagrindinis tvirtinimas yra į perdanga ir į juodgrindes.
Tarp kitko mes gamineme tokio tipo laiptus, Jei ydomu parasykite į az pabendrausime.
sveiki, gal kas daretes laiptus http://www.stepmaster.lt/ ?
savaitgali su vyru buvom nuleke iki Akropolio i ju salona tai labai sudomino, nes pasiule daug idomiu sprendimu ir kokybe atrodo liuks, bet butu idomu suzinoti nuomone tu zmoniu, kurie jau susidure su sia firma......
mes daromes laiptus pas juos. NEREKOMENDUOJU, nes jau kaip beveik 2 menesius laukiame ir dar nei laiptu, kiekviena savaite zada kad jau pirmadieni. O avansas sumoketas, neber kur dingti. Zodziu vargo vakariene su jais.