Įkraunama...
Įkraunama...

Santechnika

Apklausa: Ar verta pirkti brangią santechniką? (195 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
tikiuosi ne visi taip ilgai važiuoja , reiks pradėt domėtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2006 06 06, 15:38)
o tu jau visą santechniką susipirkai  blink.gif  g.gif , tai kada ja reikia pradėt rūpintis  g.gif aš kažkaip galvojau , kad turi plyteles išklijuot tada santechniką  unsure.gif

nu keista g.gif , mums jau prieš sienas tinkuojant liepė pasakyt, kokia santechnika ir kokie modeliai, kad į sieną įleistų tai ką reik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2006 06 06, 16:38)
o tu jau visą santechniką susipirkai  blink.gif  g.gif , tai kada ja reikia pradėt rūpintis  g.gif aš kažkaip galvojau , kad turi plyteles išklijuot tada santechniką  unsure.gif

Reikėtų pasirūpinti prieš klijuojant plyteles. Bent jau žinoti kur kas stovės, nes reikia privesti vamzdyną maišytuvams, sifonams, wc ir t.t.
Atsakyti
dar karta klasuiu, ar franke kranuose keramika?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2006 06 07, 13:21)
dar karta klasuiu, ar franke kranuose keramika?

Taip
Atsakyti
aciu, pijuska wink.gif nuraminai.
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2006 05 27, 19:15)
mes klozetus bei bide pirkom austriskus LAUFEN,ziuresim,kaip tarnaus,anksciau nebuvau apie juos nieko girdejus  g.gif  vonia ceku RAVAK,duso kabinos kol kas dar nenusipirkom,galbut taip pat bus cekiska. maisytuvai- HANS GROHE bei ORAS. siaip tai as tos nuomones,kad pacios pigiausios santechnikos neverta pirkti,kad nebutu kaip patarlej-skupas moka du kartus  smile.gif

Koks vonios modelis, jei ne paslaptis? Kodėl šitą firmą rinkotės?
Atsakyti
QUOTE(septintas @ 2006 06 08, 20:51)
Koks vonios modelis, jei ne paslaptis? Kodėl šitą firmą rinkotės?

vonia pirkom tokia,kur siuo metu tikriausiai dauguma lietuviu perka tongue.gif -ceku RAVAK ROSAII tongue.gif butent sita modeli rinkomes todel,kad norejom dideles,vaikams pliuskentis,o ir vonios kambarys nemazas jai pastatyti,o apsistojom ties RAVAk,nes kaina padori ,o ir kokybe nebloga- bent jau taip dauguma atsiliepia g.gif na,si vonia toli grazu nera mano svajoniu vonia( tokios neiperkam ax.gif ) ,bet uz tokia kaina,manyciau,neblogas pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
O mes iš ravako pasirinkom Campanula lyg g.gif .. - dvipusę žodžiu smile.gif
Atsakyti
Mes irgi pasiekėm stadiją, kai jau reikia vonią nusipirkt. Jaučiu, kad apsistosim ties akrilinėm, kaip ir dauguma. Daug prisiskaičiau apie jas, bet dar liko vienas klausimas: ar jos neišsideformuoja, neįlinksta ir pan, ir, kas baisiausia, ar nelūžta (nuo svorio)? Žinoma, nesitikim, kad akriline bus kaip plienine. Kas naudojatės ilgesnį laiką, pasipasakokit mirksiukas.gif

Beje, gal kas ką gali pasakyt apie 'Poliplasto' gaminas akrilines vonias (lietuvių gamyba), kainos panašios kaip ravak vonių. Gal pirkt lietuvišką - gal kokybiškesnės?
Atsakyti
4u.gif
Gal zinot koki santechnika Vilniuje, kuris apsiima nedideles apimties darbus daryt. Na, man tik skalbykle pajungt, ciaupa pakeist reikia... ax.gif
Atsakyti
reik hansgrohe maišytuvų. kur pigiausiai Vilniuj? blush2.gif
Atsakyti