Įkraunama...
Įkraunama...

Santechnika

Apklausa: Ar verta pirkti brangią santechniką? (195 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 06 26, 19:58)
nu va klausimas prisirpo : kokią sienelę voniai rinktis - plastikinę ar stiklinę?  g.gif

o kokia cia sienele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 06 26, 23:56)

Cia kaip suprantu sienele voniai, kad kai maudaisi po dusu, uzsidaryti galetum smile.gif
As irgi tokios noriu. Issirinkom vonia Vispool, kampine, apvaliu krastu. Ir galvoju ar galima pritaikyti sienele tokiai voniai pvz. is RAVAK.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 06 26, 22:56)

vonios sienelė, kad nesitaškytų
user posted image
Atsakyti
As tai vonios nenoreciau uzsitverti tokia sienele,nebent nera duso ir naudosi vonia vietoj jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 06 26, 23:10)
As tai vonios nenoreciau uzsitverti tokia sienele,nebent nera duso ir naudosi vonia vietoj jo  g.gif

o aš į vaikų vonią užsakiau rolleyes.gif
Atsakyti
Va butent, kad vonia atliks ir duso funkcija... 4u.gif
O kaip su sielemis apvaliems krastams? Pas mus jokios tiesios linijos nebus rasta... iskarto nuo kampo vonia pradeda apvaleti...
Papildyta:
oij, ziuriu koki naujadara ivedziau vietoj "sienelems" - "sielemis" lotuliukas.gif
Ir sugalvok tu man taip suspaudyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 06 26, 22:10)
As tai vonios nenoreciau uzsitverti tokia sienele,nebent nera duso ir naudosi vonia vietoj jo  g.gif

aga, tai ir yra pas mane bigsmile.gif
Atsakyti
sieneles yra tiesios ir apvalintos ( butent kampinems vonioms). Cia kalbu apie RAVAK. Apvalintos yra dvieju rusiu - yra su tokiais baltais plastikiniais remeliais ir visiskai stikline, be jokiu remeliu ( sita atrodo graziau, bet kaina didesne beveik dvigubai), Taciau man ji pasirode praktiskesne, nes kai paziurejau parduotuvej su tais remeliais, tai dar nenaudojama jau prieje i kampus visokio brudo ir nuvalyt sunkiau, o vientisam stikle nera kur kam kauptis. Todel rinkausi butent ja. Ir stiklas vietoj plastiko man geriau ziurisi, ir jei neklystu lygaus plastiko ir nera pas juos pasiuloj, visoks rastuotas smile.gif 4u.gif

Beje paziurekit i atskiras duso kabinas parduotuvese kur su stiklu ir kur su plastiku, tai turbut del stabilumo, kietumo ir nebarskejimo nugali vis delto stiklas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 27 birželio 2006 - 10:45
sveiki smile.gif O man iskylo problemu renkantis vonios dizaina...kai pamaciau Magnolia is ravak tiesiog isimylejau, bet musu meistras pasake, kad reikia siauresnes, mat kitu atveju, teks prie klozeto sonu vaikscioti...Gal kas matet ka nors panasaus? Ir apskritai, gal galit rekomenduoti parduotuves, kuriose butu didelis voniu pasirinkimas? visokius senukus ir Ermitrazus jau apziurejome, buvo me ir Domus galerijoje... schmoll.gif blink.gif verysad.gif aciu blush2.gif
Atsakyti
Ir dar pamaciau stikline kriaukle i vonia, bet pardavejas sake, kad ji labai nepraktiska (nors man tokia grazi), gal kas tokia turit???? kokie butu atsiliepimai??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 06 28, 10:57)
Ir dar pamaciau stikline kriaukle i vonia, bet pardavejas sake, kad ji labai nepraktiska (nors man tokia grazi), gal kas tokia turit???? kokie butu atsiliepimai??? ax.gif

zis,stiklines kriaukles nori???As paprastos nespeju sveisti blush2.gif
Atsakyti
gal kas turite arba girdejote kokiu komentaru apie slovakiškus vandens maisytuvus? buciau labai dekinga, jei apsviestumete ar verta juos rinktis, nes kaina mazesne nei kitu ir dizainas man thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 11 liepos 2006 - 13:51