Įkraunama...
Įkraunama...

Santechnika

Apklausa: Ar verta pirkti brangią santechniką? (195 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Iš kokio miesto esi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingries @ 2007 02 07, 14:24)
Iš kokio miesto esi? g.gif

uoj, kajp cia as 4u.gif
is vilniaus smile.gif
Atsakyti
Tu čia apklausą kažkokią atlieki g.gif Nes pati rašei, kad dirbi su vonios įranga.
Jei tiktų Kaunas, parašyčiau, nes tik ką vonios remontą baigiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingries @ 2007 02 08, 11:37)
Tu čia apklausą kažkokią atlieki g.gif  Nes pati rašei, kad dirbi su vonios įranga.
Jei tiktų Kaunas, parašyčiau, nes tik ką vonios remontą baigiau. 4u.gif

joa, panasiai... ax.gif tinka ir kaunas...na galvoju kazka apie ateiti, ir kadangi vis daugiau nusimanau apie sita dalyka....galvoju gal galima butu savo kazka kurti...o ne pas kazka dirbti... ax.gif ir manau, kas daugiau visko susizino, nei mamytes... todel ir prasau tokios info.... kas paklausiau ir kokios nuolaidos biggrin.gif suzinotu mano bosai ax.gif
Atsakyti
Aš galiu parašyti apie siūlomas nuolaidas, jos yra maždaug 10-15 proc. jeigu perki ne vieną daiktą.
Beje Tytaliuk, nusiunčiau Jums emailą, lauksiu pasiūlymo 4u.gif
Atsakyti
Tuomet pradėsiu aš kenkti tavo bosams netiesiogiai biggrin.gif Vonios santechnika pas mane - Hansgrohe (kranai, dušas), gyvatukas - lietuviškas, bet firmos nepamenu. klozetas - Ido (pats mažiausias kokį radom, nes mano vonia tik 2,8 kvm ax.gif ), o dušo kabina akrilinė su giliu padėklu - kitaicų tongue.gif (modelis labai patiko. Laiko kol kas - nesiskundžiu).Mes kapitaliai remontavom visą vonios kambarį: keitėm vertikalius ir horizontalius vamzdžius (vargom su kaimynais, kol leido nupjauti), visą įrangą, sienas ir grindis klijavom plytelėmis, įrenginėjom ventiliaciją, lubas kalėm plastiko dailylentėm. Ir visas šis malonumas mums kainavo (įskaičiuoju ir meistrų darbą) apie 7000 litų+dar keitėm vonios duris 550 Lt. blink.gif Infarktą galima gauti blink.gif
Nuolaidas gavome 10 proc. "Tavyde" ir visai geras "Senukuose", nes ten mūsų draugė dirba biggrin.gif
Atsakyti
Murestoje mes gavome 20% nuolaida thumbup.gif . tiesa suma buvo apie 30 000 lt. kuo daugiau perki, tuo didesne nuolaida. Villeroy&Boch keramika. Axor maisytuvai. Kermi gyvatukai.

ps. plyteles kiek kainavo pamirsau. is Aparici salono. gavom 13% nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 08 vasario 2007 - 14:29
o uz kokia suma murestoj pirkot, kad gavot tokia didele nuolaida? blink.gif
Papildyta:
beje, labai labai aciu ax.gif wub.gif
Atsakyti
Buvom su zmona Domus galerijoje. Rinkomes vonia. Patiko firmos SSWW masazine vonia. Ar zinote ka nors blogo, gero apie sia firma? Baugina tai kad si firma yra kinieciu. Is kitos puses 90proc. visos pasaulio produkcijos yra gaminama azijoje. Ten irgi yra yvairaus lygio gaminiu. Buu malonu jeigu kas nors pasidalintu ispudziais.
Atsakyti
QUOTE(fokker @ 2007 02 15, 21:56)
Buvom su zmona Domus galerijoje. Rinkomes vonia. Patiko firmos SSWW masazine vonia. Ar zinote ka nors blogo, gero apie sia firma? Baugina tai kad si firma yra kinieciu. Is kitos puses 90proc. visos pasaulio produkcijos yra gaminama azijoje. Ten irgi yra yvairaus lygio gaminiu. Buu malonu jeigu kas nors pasidalintu ispudziais.

Ir kinietis sugeba pagaminti gera daiktą. Visa esmė yra tame, kokią garantiją duodą lietuviai (garantinis ir ypač pogarantinis laikotarpis) ir kam konkrečiai taiko garantiją. Nes jeigu nusibaigs koks purkštukas ar valdymas, ką tada reikės daryti. Nuėjes į parduotuvę, nenusipirksi.
Atsakyti
Mane tai jau prigasdino kinietiskom prekem, net nebezinau ka ir daryti. g.gif
Atsakyti
Visiskai pritariu del garantijos...nors niekada nerekomenduoju pirkti kinietiska preke, kuri tures tarnauti ilgus metus...bei duoda garantija (viskam ir voniai, masazui, purkstukams), vadinasi patys nerizikuos tvarkyt nekokybiskos prekes mirksiukas.gif
Atsakyti