Įkraunama...
Įkraunama...

Santechnika

Apklausa: Ar verta pirkti brangią santechniką? (195 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 03 19, 17:42)
Noreciau paklasuti, gal kuri nors matete pardavime tokia a le senovine santehnika, butent domina kranai. tokia kai buna geltono metalo, senoviniu formu. labai buciau dekinga.

kur senoviniu vonios baldu rast, zinau, o santechnikos ne
Atsakyti
Noreciau paklasuti, gal kuri nors matete pardavime tokia a le senovine santehnika, butent domina kranai. tokia kai buna geltono metalo, senoviniu formu. labai buciau dekinga.

Vilniaus Irise (Panerių g.) stovi alia senovinė vonia su visais pribumbasais ekspozicijoje. Tokia pati ir Tavydo (J.Basanavičiaus g.) ekspozicijoj. Tai matyt jie ir prekiauja.
Atsakyti

ebay
user posted image
Atsakyti
Klaipedoje zinau, kad daug "a la" senoviniu daikciuku galima rasti naujame salone Liepu g.40. Neatsimenu tik kaip vadinasi, bet kazkoks Interjero salonas.

Tipo tokios:

http://www.azzurrace...a_giu_vasca.jpg

ir panasios

O maisytuvu tai irgi galima pasirankioti, tikrai idomiu ir nepasakyciau, kad labai brangiu yra, pavyzdziui:

http://www.us.kohler...50/ccc17076.jpg

Atsakyti
Kaune galima rasti tokių senovinio stiliaus baldų.
Atsakyti
Sveikutes,

Baldu parodoje pamaciau labai super dalyka Blanco kriaukles, jos kaip ir darbo stalas nu man be galo patiko www.blanco.de ir svarbiausia, kad kaina padori 4u.gif
Tai keramikines kriaukles, labai sau noreciau tokios todel labai idomu gal kas turi kokie butu atsiliepimai?
Gal kas panasaus yra nebutinai siu gamintoju?
wub.gif
Atsakyti
Ir as maciau tas kriaukles, jos labai man patiko... wub.gif Bet del kainos, tai nepasakyciau, kad kaina padori - kai vieno iš tų modelių paklausėm kainos, tai sako apie 5000 Lt... blink.gif
Vat man irgi butu idomu zinoti - gal kartais kazkas panasaus yra kito gamintojo, tarkim svedu???
Atsakyti
Na mes ziurejom uz 2000 blush2.gif g.gif

Atsakyti
Tai niekas nenaudojat sios kriaukles? unsure.gif
Atsakyti
Gal žinote kokius vonios maišytuvus geriau pirkti, musų jau visiškai paseno schmoll.gif
Atsakyti
mane irgi tos kriauklės domina, aš vienoje interjero knygoje mačiau, tai thumbup.gif . Tik dabr gyvai gar gerai būtų pamatyti biggrin.gif ir kainas sužinoti, jei 2000, tai normalu, bet jei 5000, nu tai jau jo
Atsakyti
YUar temąq apie santechniką, ten gali paklausti 4u.gif
Atsakyti