QUOTE(Lock @ 2008 01 08, 11:03)
Mes irgi per vieną kartą suvalgom visus kepsniukus iš krūtinėlės
O darau taip: krūtinėlė gabaliukais+majonezas+krakmolas+kiaušinis+česnakai.
Beje, dariau visai neblogą troškinuką iš krūtinėlės: gabaliukais supjaustyta krūtinėlė kepinama, po to įdedamas susmulkintas svogunas ir kartu kepinama, tada į keturias dalis padalinti prievagrybiai (apie 150 gr), dar pakepama. Tada užpilma grietinėlės (aš naudojau vandenį ir giretinę, nes neturėjau grietinėlės), įdedama druskos ir pipirų ir dar patroškinama. Man labai patiko. Ir nemažai gaunasi
darau tuos pacius kepsniukus

i juos labai skanu dar itarkuot surio
dar darau vistiena pagal cacuka recepta dar: vistiena, morks tarkuotos, pievagrybiai, grietinele, miltai.gaunas tirstas padazas ir skaniausia valgyt su bulviu kose
mums 2 zmonems 2 kartams pakanka puse krutineles.
Papildyta:
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 01 08, 10:40)
o kokius kepsniukus darysi? Gal kokius idomesnius? Pas mane saldiklyje irgi krutinele laukia
labai skanu: supjaustyt file linijomis, susipjaustyt pailgomis linijomis ir jomis apviniot visteina. buvo idetas temoje "receptai su foto"
gali padaryt toki apkepa: virti ryziai, ant virsaus pakepinta vistiena, pakepinti pievagrybiai, uzpilama grietinele ir pabarstoma suriu. kainuos kazkur apie 10 lt manau, bet iseiga iseina didele, beto labai sotu.