QUOTE(aushrele @ 2008 01 09, 20:29)
Aš kepu bulves ir kai jau matau kad jos gerokai apkepė tai sumetu smulkiai pjaustytą česnaką (mes supjaustom gal 3 skilteles nes mėgstam) ir uzberiu gal nedidelę saujelę kmynų, viską išmaišau, primažinu ugnį ir leidžiu tiems kmynams ir česnakams pasitroškinti

Man tai laabai skanu

Aišku tiek kmynai tiek česnakai turi būti kažkiek mėgiami, nes kvapas tai toks malonus jaučiasi
o as darau taip: supjautau bulves griezineliai, itepu majonezo, priekoniu ir kmynu, viska ismaisau, leidziu pastovet kokia valanda ir tada kepu. bulves gaunasi labai traskio ir skanios, tik aisku tai riebiau
vakar vakarienei plovas su desrelemis, nes nespejau atsildyt mesos, su raugintais kopustais
Papildyta:
QUOTE(Bonifacija @ 2008 01 09, 19:24)
konservuotu tai neteko matyti
rugstyniu sriubos irgi nemoku virt

tad man tai nieko nesako
man labai skanu rugstyniu sriuba su skilandzio gabaliukais. o tu pabandyk rugstyniu sriuba is stiklainiuko kedainiu gamybos, teliks idet bulviu ir kiausini sutarkuot