Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančiosios? VI dalis

pietums pupeliu-duonos misraine, vakarienei likusi zuvis su bulvemis
Atsakyti
Šiandien pietums makaronai su faršu smile.gif o vakarieniavome pas anytą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 01 25, 13:16)
pietums pupeliu-duonos misraine, vakarienei likusi zuvis su bulvemis

kaip jūs ją gaminat? Mano draugas labai ją mėgsta, tai planuoju nustebint jį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aushrele @ 2008 01 26, 00:10)
kaip jūs ją gaminat? Mano draugas labai ją mėgsta, tai planuoju nustebint jį blush2.gif

salotas tai isverdu pupeles, susipjaustau kubeliais duona ir iskepu fritiurineje, idedu smulkinto cesnako. palaukiu kol atsals, sumaisau su pupelemis ir uzdedu majonezo. bet majonezo patariu det ant tokio kiekio salotu kiek suvalgysit, nes paskui permirksta duona ir buna neskanu.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
šiandien pas mus pusryčiams buvo grikių košė ir šokoladiniai sūreliai,pietums čili sriuba ir čeburekai ax.gif .Vakariene dar nesumąstyta doh.gif
Atsakyti
siandien pietums gaminom balandelius wub.gif
Atsakyti
aš šiandien gaminau tinginių balandėlius ir makaronų sriubikę
Atsakyti
Siandien kepsiu vista- galvoju, gal i vidu kelis obuolius ikisiu... Virsiu makaronu. Ir valgysime su raugintais agurkais.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
šiandien pas mus buvo orkaitėjė keptos bulvės įdarytos šonine,valgėm su raugintais kopūstais ax.gif
Atsakyti
naminiai kotletukai, bulviu kosyte ir kopustu salotos essen.gif:
Atsakyti
vakar lazanija, siandien karbonadai su ryziais ir agurkeliais. mesa, agurkeliai savi
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 01 26, 11:10)
salotas tai isverdu pupeles, susipjaustau kubeliais duona ir iskepu fritiurineje, idedu smulkinto cesnako. palaukiu kol atsals, sumaisau su pupelemis ir uzdedu majonezo. bet majonezo patariu det ant tokio kiekio salotu kiek suvalgysit, nes paskui permirksta duona ir buna neskanu.

thumbup.gif
patinka, bet man nuo ju skrandi pradeda skaudeti
Atsakyti