
Pietums ir vakarienei - silkė su virtomis bulvėmis, bei bandelės su kopūstų įdaru

QUOTE(Pireja @ 2008 02 13, 09:50)
Pietums - morku salotos, ceburekai su sultiniu
Vakarienei - turbut pirksiu porus, apvirsiu baltas dalis, pasidarysim garstyciu padaza ir valgysim su prancuziska bagete. Be to, nuo vakar yra like iskeptu lietiniu, pasikepsim su cukrum ir bus vietoj deserto.
Vakarienei - turbut pirksiu porus, apvirsiu baltas dalis, pasidarysim garstyciu padaza ir valgysim su prancuziska bagete. Be to, nuo vakar yra like iskeptu lietiniu, pasikepsim su cukrum ir bus vietoj deserto.
kas cia per daiktas

jei atvirai-ir mane tas porų patiwekalas sudomino...Gal galima plačiau ir išsamiau???O bageti-tai ilgas batonas, jei tik nieko nemaišau...
Taip, bagete tai tas ilgasis batonas. Patiekalas is poru tai pats elementariausias - baltas poru dalis isvirti 10-15 min. pasudytame vandenyje, pasidaryti padaza-uzpila is aliejaus, garstyciu ir baziliko acto (arba galima paprasto, arba galima visai be acto), juo uzpilti darzoves ir valgyti. Gal ne visiems tas patiekalas patinka (tarkim, mano vaikas jo nevalgo), bet man, kaip darzoviu megejai, jis labai patinka. Vyras irgi mielai valgo. Poru lapus sudesiu i darzoviu sriuba rytoj.
o pas mus kas laikosi dietos buvo ryziai, o kas juos palaiko buvo tie patys ryziai su kepintais svogunais ir desrelemis, mano vyrui patiko, sake, kad panasu i plova, jam svarbu daug svogunu buvo
TOKIE TIE MUSU PIETUS

TOKIE TIE MUSU PIETUS
kam islauzti ipajauk nupjauk ir bus sirdele

jei iseis bandysiu sirdeliu formos kotletukus orkaitej kept (su formelem)


niu siandien juk sventes, su valentino dienele jus mergaites, tai pataupyti niu kaip cia pasakius ar iseina, as siandien vakarienei darysiu vistienos saslykiukus (vyro megiamiausi) su ryziais, zaliu agurkeliu ir padaziuku saslykiukus uzpilsim, o desertui zele sirdutes jau stingsta ir dar pyragiuku skaniu bus
