Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 11, 23:58)
Tada ryt darbe reiks kokio nors meditavimo režimo su "aš labai dirbu" išraiška and veido biggrin.gif

Aš tai darau išraišką "aš labai galvoju" mirksiukas.gif

Nu ir rašau čia aš doh.gif jaučiu bandau reitingus pasikelti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 11 lapkričio 2007 - 23:01
QUOTE(populi @ 2007 11 11, 23:58)
Tai va su vasarinėm padangom nevažinėsiu skolinsiuosi pinigo iš brolio ir puirksiu žiemines  thumbup.gif

Kadangi duodat man žodį tai paklausiu tokio klausimo..
Populi.. tavo brolis sudomino laugh.gif Kiek metų, šeimyninė padėtis domintų lotuliukas.gif Jei parametrai tiks- aš pirma eilėj lotuliukas.gif
Atsakyti
Gv, man atrodo tu iš prigimties jau tokia bajeristė,ne? thumbup.gif biggrin.gif , kurioj temoj bebūtų tavo postai, visur jie pilni bajerių biggrin.gif, myliu tokius postus kaip žuvis slieką vandeny biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 12, 00:01)
Populi.. tavo brolis sudomino laugh.gif Kiek metų, šeimyninė padėtis domintų lotuliukas.gif Jei parametrai tiks- aš pirma eilėj lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif hah.gif
nevedes, gražus, neblogai uždirba thumbup.gif
Ir dar labai jaunas dirol.gif

Bet, kodėl ne? g.gif Man tokia švogerka nepamaišytu visai bigsmile.gif
Imsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 11 lapkričio 2007 - 23:05
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 11, 23:55)
Teks neit miegoti.. Junk budėjimo rėžimą biggrin.gif

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 11, 23:58)
Tada ryt darbe reiks kokio nors meditavimo režimo su "aš labai dirbu" išraiška and veido biggrin.gif

jo... man taip penktadienį buvo lotuliukas.gif bet...niekas nepatikėjo, kad man viskas ok ir kad dirbu lotuliukas.gif

QUOTE(populi @ 2007 11 11, 23:58)
Kokie motyvai? kaip jauties taip ir rašai. pvz. kaip man negera net nesitikėkite, kad Jums meluosiu ir sakysiu viskas faina. Užtenka, kad darbe reik apsimesti, kad man viskas ok. Tam draugai ir reikalingi, kad išklausytu.
Jūs mano draugės  biggrin.gif  4u.gif

Aišku draugai ir paprotinti turi.

Tai va su vasarinėm padangom nevažinėsiu skolinsiuosi pinigo iš brolio ir pirksiu žiemines  thumbup.gif
O atiduosiu kaip? Dar nežinau, dar vis tikiuosi, kad burtai suveiks ir gausiu aš pinigo  lotuliukas.gif

Neinam nieks miegoti  drinks_cheers.gif . Čia bus tokia piketo forma už pavogtą šeštadienį  tongue.gif

tikrai geriau pasiskolink, o broliui atiduosi kad ir dalimis po kiek laiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 11, 22:58)
Kokie motyvai? kaip jauties taip ir rašai. pvz. kaip man negera net nesitikėkite, kad Jums meluosiu ir sakysiu viskas faina. Užtenka, kad darbe reik apsimesti, kad man viskas ok. Tam draugai ir reikalingi, kad išklausytu.
Jūs mano draugės  biggrin.gif  4u.gif

Ale kaip keista, iš tikro kartais toks jausmas apima kad visos esam labai artimos 4u.gif Tik monitoriaus ekranas skiria lotuliukas.gif

Šaunuolė dėl padangų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau matau Populi ir Vakarės išraiškas laugh.gif
Akys užtinę, maišai kabo paakiuose ir jos matot dirba SM laugh.gif
Nejuokinkit papūgų lotuliukas.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

populi, o kaip tu tuos reitingus suskaičiuoji? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakarė23: 11 lapkričio 2007 - 23:09
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 12, 00:04)
Ale kaip keista, iš tikro kartais toks jausmas apima kad visos esam labai artimos  4u.gif Tik monitoriaus ekranas skiria  lotuliukas.gif

Šaunuolė dėl padangų  drinks_cheers.gif

Ačiū aciuks.gif visoms.

O man atrodo, kad jūs draugės, nes galiu čia pasipasakoti ką tik noriu, o tom realiom draugėm ne visada glai viską papasakoti. Arba kartais nenori apkrauti žmonių, arba trukdytim, o kai kuriom mano draugėm nėra suprantama, kad aš galiu matai depresuoti dėl kažko ir pan.

Beja dar vienas pliusas, kai aš kalbu Jūs negalite manęs pertraukti, lotuliukas.gif kiek noriu tiek ir rašau tongue.gif
O jei noriu tai ir skundžiuosi 4u.gif

GV, kas mums jaunoms mergelėms viena nemiegota naktis irnesakyk.gif Juokas hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 11 lapkričio 2007 - 23:09
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 12, 00:01)

Eee kas gi cia dabar?? As pirma eile uzsiemus prie visu diedu lotuliukas.gif Turi senuka tai matai dar jai negana-besote lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasielgsiu netipiškai sau - eisiu miegot. Dar kokie 3 postai ir viskas biggrin.gif

Beje, Vilniuj mano draugė bando vieną diedą prastumt. Nežinau amžiaus tiksliai, žinau tik kad jautis pagal horoskopą, ir kad lieknas. Galiu paderint jei ką sudomino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakarė23: 11 lapkričio 2007 - 23:13
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 12, 00:11)
Pasielgsiu netipiškai sau - eisiu miegot. Dar kokie 3 postai ir viskas  biggrin.gif

ką tik tą patį pagalvojau biggrin.gif
bet nesu tikra, kad pasiseks lotuliukas.gif
Atsakyti