Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 12, 16:42)
Pats rimčiausias darbas - SM lotuliukas.gif

laugh.gif Tikrai.

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 12, 16:44)
Na, bet rimtai... su juo dabar galėsim paplepėti, kai nusibos dirbti?  g.gif

Ramiai mergos.
Ne į armiją juk išeinu lotuliukas.gif
Pašnekėsim.

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 12, 16:47)
Stengsiuos neissiplesti, nes pabusiu gera mama ir padarysiu kokiu kotletu biggrin.gif
GV - nu truksta zodziu  drinks_cheers.gif  O cia po to, kai pasakei, kad tavo seima mafijos klano atstovai?  lotuliukas.gif  As irgi buciau issigandusi, ir priemusi tave ant prezidentes pareigu netgi  tongue.gif 

Pasižiūrėjus į tavo avatarą net minties nekyla, kad tamsta mama esi biggrin.gif
Ne. Tie klausimai, kuriuos citavau buvo atsiųsti kitos firmos (Megrame)

Ačiū už sveikinimus tau ir visoms. oro_buckis.gif
Atsakyti
Ir aš pirmą kartą girdžiu tą ATB topsecret.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Essential @ 2007 11 12, 16:59)
Ir aš pirmą kartą girdžiu tą ATB topsecret.gif  hihihi.gif

Nu geras bigsmile.gif
Penktadieni Vilniuj koncertas ju buvo, visa vakara verkslenau, kad esu ne ten unsure.gif nu nesvarbu, svarbu as ji myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 12, 16:49)
bet tersiu as cia tema savo mylimaji girdama  wub.gif  bet jis pakelia mane nuo zemes, negaliu susitureti  blush2.gif  wub.gif

Pasižiūrinėjau klipukus ATB. Tai tavo meilė tas pūstažandis tamsiaplaukis kur visuose klipuose vaidenasi? ax.gif Mielas visai toks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 12, 17:00)
Nu geras  bigsmile.gif
Penktadieni Vilniuj koncertas ju buvo, visa vakara verkslenau, kad esu ne ten  unsure.gif  nu nesvarbu, svarbu as ji myliu  wub.gif

Žinau ATC, o ATB, tai čia vienas dainininkas ? mastau.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Essential: 12 lapkričio 2007 - 16:03
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 12, 17:01)
Pasižiūrinėjau klipukus ATB. Tai tavo meilė tas pūstažandis tamsiaplaukis kur visuose klipuose vaidenasi? ax.gif Mielas visai toks wub.gif

Taip taip, tas pats wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 12, 17:00)
nu nesvarbu, svarbu as ji myliu  wub.gif

Ką dar myli? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Essential @ 2007 11 12, 17:02)
Žinau ATC, o ATB, tai čia vienas dainininkas ? mastau.gif  mirksiukas.gif

Jis kaip djus, manau, yra, kazkas tokio... Kur vienas strikineja prie aparaturos, dar kartais kokia grazi mergaite pasonej ka nors pacypcioja bigsmile.gif o tas atb, tai cia nuo jo vardo ir pavardes. Bet man taip keista, kad nezinot jus ax.gif as kazkaip galvojau, kad na visi juos zino, kaip atb, tiesto ar kazka panasaus smile.gif

GV, ko tu cia dabar zvengi is manes? blink.gif schmoll.gif dar ka myliu? Sakiau jau, Vilniu myliu bigsmile.gif dar ziedu valdova, ypac ta elfa wub.gif wub.gif wub.gif hari poteri labai labai myliu lotuliukas.gif siuo metu daugiau nieko nebesumastau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 12, 17:08)
Jis kaip djus, manau, yra, kazkas tokio... Kur vienas strikineja prie aparaturos, dar kartais kokia grazi mergaite pasonej ka nors pacypcioja  bigsmile.gif  o tas atb, tai cia nuo jo vardo ir pavardes. Bet man taip keista, kad nezinot jus  ax.gif  as kazkaip galvojau, kad na visi juos zino, kaip atb, tiesto ar kazka panasaus  smile.gif

GV, ko tu cia dabar zvengi is manes?  blink.gif  schmoll.gif  dar ka myliu? Sakiau jau, Vilniu myliu  bigsmile.gif  dar ziedu valdova, ypac ta elfa  wub.gif  wub.gif  wub.gif  hari poteri labai labai myliu  lotuliukas.gif  siuo metu daugiau nieko nebesumastau  lotuliukas.gif

Na, jau gal aš atsilikus nuo muzikinio pasaulio bebe.gif irnesakyk.gif , ale ir meilių kiek daug wub.gif wub.gif
Atsakyti
o aš žinau ATB cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 12, 17:11)
o aš žinau ATB  cool.gif  lotuliukas.gif

Ale, tai tau gerai bebe.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Essential @ 2007 11 12, 17:11)
ale ir meilių kiek daug  wub.gif  wub.gif

mano didele sirdis, meiles uzteks visiems lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jaukai prigeriu, tai kiekviena praeinanti kaciuka, kiekviena stulpa numyluoju blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

CrazySun, tu mane dabar taip pradziuginai thumbup.gif yahoo.gif lotuliukas.gif
Atsakyti