Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 12, 22:15)
Kaip vakarojat?

Man tai labai gražūs mergaitės esančios avatare plaukai user posted image wub.gif
Papildyta:
Leisk pasmalsauti ko? laugh.gif

MEILĖS NORIU tongue.gif IR LABAI smile.gif blush2.gif
Atsakyti
"Pagal statistika vidutinis žmonių gyvenimo amžius 70 metų. Bet ne visi sulaukia šio amžiaus. Ir ne visą laiką mes skiriame ir atiduodame gyvenimui: 23 metus mes miegam, 10 metų – vaikyste, dar 10 metų – mokslai. 70-(23+10+10)=27. 27 metai mums lieka gyvenimui. Mažai? Ir aš taip manau. Bet ir tuos 27 metus mes gaištam – taip, tarsi mirties niekada nebus, tarsi ji mus pamirš ir praeis nepastebėjus mūsų. "

Atsakyti
QUOTE(Alixe @ 2007 11 12, 20:33)
Sveikos mergaites....

ar as gerai supratau, renkates tos kurios iesko meiles... kurios vienos... kurios nesenai issiskyrusios ir t.t. ir pan...

Jei taip, buciau viena is ju.....  4u.gif

Sveika atvykusi! Kiek tau metuku, jei ne paslaptis ax.gif Ir is kokio miesto tu?

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 12, 21:56)
Kovą baigiau lygiai per penkiolika minučių smile.gif Greituoju plovimu viską išblizginau ir dar grindis išsiploviau biggrin.gif Senukui blynų dantis sukundus iškepiau. Va matot, kokia aš puiki šeimininkė smile.gif

O tai ką, senukas jau paliko patalpas? Ar tu jį palikai prie teliko ir pati pas merginas užsukai? ax.gif Nu ta priklausomybė, niekur nesidėsi.... lotuliukas.gif

Ale tylu šiandien g.gif Gerai, bus proga ramiai šeimininkes pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 12 lapkričio 2007 - 21:54
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 12, 22:36)

Ale tylu šiandien  g.gif  Gerai, bus proga ramiai šeimininkes pažiūrėti smile.gif

aš kažkaip šiandien labai aktyvų pirmadienį apturėjau..atrodo, nepavargau,bet...tai dabar sėdžiu ir galvoju...todėl tyliu lotuliukas.gif
o jei rimtai, ruošiuos ryt į kirpyklą.. gal bent šiek tiek prekinę išvaizdą pagerinsiu, nors nelabai kas gelbėja man doh.gif
skaičiuoju dar pinigėlius...siaubas..
kaip jūs vakarojat? rolleyes.gif
laukiu ir aš šeimininkių..
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 12, 22:36)
O tai ką, senukas jau paliko patalpas? Ar tu jį palikai prie teliko ir pati pas merginas užsukai? ax.gif Nu ta priklausomybė, niekur nesidėsi....  lotuliukas.gif

Yra senukas. Sakė niekur neis- gyvens čia biggrin.gif
Matot, aš iš tikro rašau referatą. Studentė juk esu. Oi, kaip mokaus SM.
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 12, 22:59)
lotuliukas.gif

Matom. Tu tikrai rasai referata. Gali tuo net neabejoti biggrin.gif lotuliukas.gif O referato tema turbut "SM meiles temos pokyciai ir tendencijos siuolaikineje visuomeneje"
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

CrazySun - kirpykla visada yr gerai thumbup.gif O aš rytoj ruošiuosi į darbą. Jau šiandien visiems manęs nerealiai reikėjo, tai rytoj kas bus doh.gif Taigi išeisiu į atsargą kuriam laikui blush2.gif

Ok, gero žiūrėjimo, kurios žiūrės, ir kai kam, pirštais nerodysim tongue.gif , gero referato rašymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 12, 22:59)
lotuliukas.gif

nu, Tu nereali lotuliukas.gif
aš jau pagalvojau, kad kažkas ne taip, kaip ir Bjuti sunerimus buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 12, 22:58)
o jei rimtai, ruošiuos ryt į kirpyklą.. gal bent šiek tiek prekinę išvaizdą pagerinsiu, nors nelabai kas gelbėja man  doh.gif 
laukiu ir aš šeimininkių..

Nesakyk nesakyk.. Kirpykla daro stebuklus. O jei dar pas kosmetologę užsuki, manikiūrą pasidarai tai išvis tampi super heroje laugh.gif
Niekada nesu žiūrėjus jūsų minimų šeimininkių..

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 12, 23:03)
Matom. Tu tikrai rasai referata. Gali tuo net neabejoti biggrin.gif  lotuliukas.gif  O referato tema turbut "SM meiles temos pokyciai ir tendencijos siuolaikineje visuomeneje"
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gero referato rašymo  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif
Manęs negalima juokinti. Referatą berašantis žmogus turi būti susikaupęs, o ne krizenti už monitoriaus sulindus laugh.gif
Senukui jau kyla įtarimas, kad aš su bernais bendrauju ax.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 12, 23:04)
nu, Tu nereali  lotuliukas.gif

Priklausoma aš. Labai priklausoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 12 lapkričio 2007 - 22:22
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 12, 23:03)

CrazySun - kirpykla visada yr gerai  thumbup.gif  O aš rytoj ruošiuosi į darbą. Jau šiandien visiems manęs nerealiai reikėjo, tai rytoj kas bus doh.gif  Taigi išeisiu į atsargą kuriam laikui  blush2.gif

agham, tikiuos, kad ryt atsigausiu bent šiek tiek bigsmile.gif
o Tau stiprybės ryt 4u.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 12, 23:19)
Nesakyk nesakyk.. Kirpykla daro stebuklus. O jei dar pas kosmetologę užsuki, manikiūrą pasidarai tai išvis tampi super heroje laugh.gif
Niekada nesu žiūrėjus jūsų minimų šeimininkių..
Papildyta:
lotuliukas.gif
Manęs negalima juokinti. Referatą berašantis žmogus turi būti susikaupęs, o ne krizenti už monitoriaus sulindus laugh.gif
Senukui jau kyla įtarimas, kad aš su bernais bendrauju ax.gif

na, man reiktų labai didelio stebuklo lotuliukas.gif

oi, kankini savo senuką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 12, 23:19)

mes visos čia tokios lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš šiandien manikiūrą,pedikiūrą, soliariumą,depiliaciją.......Gražutė visa ir mastau ką čia pasičiupus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 12, 23:28)
o aš šiandien manikiūrą,pedikiūrą, soliariumą,depiliaciją.......Gražutė visa ir mastau ką čia pasičiupus lotuliukas.gif

žiūriu, kad labai jau gerą įtaką daro tie "skruzdeliukai" po kūną bigsmile.gif
o Tu vis dar galvoji, ką čiupt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 12, 23:25)
oi, kankini savo senuką  biggrin.gif
mes visos čia tokios  lotuliukas.gif

Nekankinu. Jis juk supranta, kad jo mergina turi būti išsimokslinus tongue.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 12, 23:28)

Jau įsivaizduoju kokia tu susitvarkius ir graži... Labai baltai tau pavydžiu gražuole smile.gif
Atsakyti