Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - skiautinukai :)

O aš mačiau gyvai šitą Misty grožį wub.gif user posted image Be priekaištų - kokybiškai padaryta , ir spalvos tokios sodrios. Čia gal nevisai tikros matosi.
Atsakyti

Gal iš tikrųjų ir tokie dalykiukai tai mažieji skiautinių broliai ?

user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sedona - tavo sirdukes stebuklingo grozio wub.gif
Atsakyti
Gal galite papasakoti kaip jus graziai prisiuvate aplikacijas? Ar pirmiausia tiksliai apkerpate, ar apkarpote po prisiuvimo, gal reikia paklijuoti? Ir jeigu siuvi tokiu siauru dygsniuku, ar neyra krasteliai po skalbimo? Kai kurios aplikacijos taip dailiai prisiutos, neisivaizduoju kaip tai padaryti, jei smulki aplikacija, gal reikia spec. masinos.
Atsakyti
Mažom aplikacijom aš panaudoju tokią lygintuvu priklijuojamą flizelininę juostelę. Ją įdedu tarp aplikacijos ir audinio , ant kurio dekoruojame.Taip greičiau ,- nebūtina pridaigstyti.Paskui pagal norimą kontūrą apsiuvu mašina l. tankiu dygsniu. TIK TADA APKARPAU. Jau apkarpytą aplikaciją apsiuvu zigzagu - irgi l. tankiai . Labai lygiai sugula specialūs šilkiniai siūlai . Jų yra pirkti siuv. reikmenų parduotuvėse. biggrin.gif
Atsakyti
O aš darau šiek tiek kitaip - iš pradžių aplikacijos kontūrą apsiuvu mašina paprastu dygsniu (jis pas mane toks ne visai paprastas - du dygsniai į priekį, vienas atgal), tada iškerpu visai šalia tos siūlės. Jei aplikacija didesnė - prisidaigstau, jei nelabai didelė - priklijuoju tekstiliniais purškiamais klijais (nusipirkau ažūrams daryti, bet nepatinka man tas procesas doh.gif ) Tada jau prisiuvu labai tankiu zigzagu. 4u.gif
Atsakyti
o kaip idomiai

kazkaip man atrodo kad Sedonos budas lengvesnis..reiks isbandyt blush2.gif
Atsakyti
o as dar lengviau darau biggrin.gif , audini paklijuoju flizelinu, ant blogos puses nusipiesiu norima vaizdeli lotuliukas.gif , tada iskerpu ir padejus ant tos vietos kur noriu prisiuti siunu smulkia zigzago siule, nu jai jau labai dedeli kaska reikia prisiuti tai retais dygsniais prisidaigstau, tik tam kad nenusikreivintu besiunant, iki siol sekesi kuo puikiausiai taip prisiuti net ir smulkias detales, ir nei viena dar nenubyrejo tongue.gif abi anklodes mano paneles tampo kasdien, ir skalbtos labai daug kartu niekas nenukrito ir nenuiro nei vienas krastelis mirksiukas.gif
Atsakyti
as pirmiausia iskerpu aplikacija, uzdedu ant pagrindo (galima smeigtuku prisegt) prisiuvu 3-4mm tankumo dygsniu (nuo krasto aplikacijos 1-2mm) ir apmetau tankiu zigzagu,taip siuvau aplikacijas ranksluosteliams(buvo kaledines dovanos), visi galvojo kad pirkta(cia atsiskleide dar vienas mano talentas hihihi.gif irnesakyk.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 02 sausio 2008 - 11:20
prieš kelis mėn ir aš užsimečiau ka nors sumeistrauti, bet daugiau turbūt nebebandysiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Lauruskina nu bet gavosi tai graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 03, 12:24)
Lauruskina nu bet gavosi tai graziai  thumbup.gif

tikrai taip thumbup.gif drinks_cheers.gif
a bandyt dar galetu
Atsakyti